Texmex fra bunden

Texmex fra bunden

75 kr.

Hardback, 143 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Smagen af texmex er kendt og elsket af mange, men de færreste er klar over, hvor lækkert og nemt det er at lave maden selv helt fra bunden. Efter at have rejst meget i USA og kigget ind i de stedlige køkkener er Jonas Cramby blevet en stor tacoelsker. Han elsker faktisk texmexmad så meget, at hans datter er døbt Margarita. De enkle og uhøjtidelige opskrifter kommer hele vejen rundt om emnet: Sådan bager du dine egne tortillas, samler den bedste taco, rører den lækreste guacamole, laver verdens bedste chiliret, etc. Du kan endda lære at bygge din egen tøndegrill til en ægte BBQ på terrassen.

Valby·20. jul.·

Mette Blomsterberg. Dessert.

Mette Blomsterberg. Dessert.

60 kr.

Mette Blomsterberg Dessert. Du skulle vel aldrig være en af dem, der har en sød tand og en svaghed overfor desserter? Jo? Så er det godt, at "Politikens bog om dessert" er til at have lige ved hånden. Mette Blomsterberg, som de fleste nok kender som den hjertelige konditor fra DR, har i "Politikens bog om dessert" samlet opskrifter på alle typer desserter: Is, fromage, pandekager, kager, tærter og meget, meget mere. Der er ikke dét du ikke kan finde i denne skønne dessertbog. Bogen er god for både begyndere og erfarene i et køkken - mest af alt for alle, der kan lide en lækker dessert. Mindstepris 60 kr plus porto

Varde·12. jul.·

Opskrifter

Opskrifter

35 kr.

3 opskriftsbøger af forskellige favoritter 1- 56 opskrifter til Suppe og tilbehør Gyldendal Af Hanna Bloch År: 2013 ISBN: 978-87-00-79047-2 Helt ny 2- Desserter med bær Opskrifter til varme og kolde drikke, kager, Sorbet, og marmelader Netto bøger Jette Bogø og Helge Stig År 2005 ISBN: 87-090816-44-7 Helt ny 3- 34 opskrifter til Suppe og tilbehør Der er 22 Suppeopskrifter, 3 Dessertsupper, 3 Brødopskrifter, og 6 Fonde Netto bøger Jette Bogø og Helge Stig År 2003 ISBN: 87-090816-37-4 Helt ny Aldrig brug, helt ny Prisen er pr. bog Prisen er fast Spørgsmålet om prisforhandling bliver ikke besvaret

Viby J·11. jul.·

Få beskedNår der er nye resultater i Faglitteratur

Lup med søgeord i
Iggarissut Savaliaat  - Lam på 80 måder

Iggarissut Savaliaat - Lam på 80 måder

35 kr.

Lam-opskrifter - spændende og inspirerende! Kogebog fra 2002 - af Ulla Uhrskov. Flot som ny! Bogen er en opsamling på "Den Landsdækkende Opskriftskonkurrence om Lam" og "Grønlandsmesterskabet for Kokke år 2000". Alle opskrifter er på både grønlandsk og dansk. NUKA A/S, 2002, 1. udgave, 1. oplag. 240 sider, mål: 27,5 x 20 x 2 cm. Købt hos Julemanden i TIVOLI. Ubrugt - kun på omslaget anes, den har stået i reolen. Kan afhentes i Frederikshavn. - Ellers sendes gerne for købers regning.

Frederikshavn·21. jun.·

Rosas Tapas - Vejen til det spanske køkken

Rosas Tapas - Vejen til det spanske køkken

75 kr.

Rosa Sala Burgaya. Softcover, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Rosas tapas er en personlig kogebog skrevet af spanieren Rosa Sala Burgaya, der siden 1984 har boet i Danmark. Bogen indeholder opskrifter på tapas med alt fra artiskokhjerter i tapanade-olie over friske jomfruhummere i chili og tomatmarmelade og kanin gratineret med aioli til marineret gedeost med basilikum og creme med chokolade og chili. Bogen giver også forslag til hvordan de enkelte tapas kan sammensættes til forskellige menuer. Rosas Tapas rummer foruden de inspirerende opskrifter og billeder stemningsgivende anekdoter fra forfatterens tid i Spanien. Rosas Tapas handler om lækker mad baseret på gode råvarer med smag og duft af Spanien. Fra basen i Odense driver forfatteren Rosa Sala Burgaya sammen med sin mand en forretning med spanske vine og specialiteter samt et succesfuldt cateringfirma.

Valby·21. jun.·

Opskriftsbog 'PERALTA', af Trine Hahnemann - NY

Opskriftsbog 'PERALTA', af Trine Hahnemann - NY

100 kr.

Opskriftsbog 'PERALTA', af Trine Hahnemann - NY Sprog: Engelsk. Antal sider: 270. Indbundet. Peralta, Nordtoscana - mad, fortællinger og billeder fra Peralta, tager dig med på en rejse til et helt særligt sted i Norditalien. Et sted hvor mennesker, natur og kultur bliver til et. Her falder du ned i en tidslomme, hvor der er god tid, og ikke mindst tid til at planlægge, hvad det næste måltid skal være. I smuk balance med Lars Raneks indbydende billeder fortæller Trine Hahnemann gennem historier og opskrifter om sin kærlighed til Peralta. Historierne omsætter drømmen om det gode liv i Toscana til virkelighed. I bogen får du 90 opskrifter fra Trines italienske køkken og et udvalg af traditionelle opskrifter fra de lokale. Mød Dinah Voisin, Laura, Lunardi - familien, Rita fra Casoli og mange flere fra lokalområdet, og spis med til søndagsfrokost på Peralta. Alle opskrifterne er nemt tilgængelige i den stil Trine Hahnemann er kendt for fra sine mange kogebøger. Fra ikke-ryger hjem og ingen husdyr. Bogen er NY, aldrig brugt. Nypris: 399,95 kr.

Horsens·21. jun.·

Den Italienske Kogebog

Den Italienske Kogebog

60 kr.

Johannes Winz & Paolo Manzini. Indbundet, 173 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "L'appetito vien mangiando. Ma anche vedendo mangiare gli altri." " - Appetitten kommer, medens man spiser". Det er nok almindelig kendt. Men den italienske forfatter Roberto Gervaso går et typisk italiensk skridt videre: "Men også, når man ser på andre, der spiser". For en italiensk nyder af det gode køkken er det komplet utænkeligt at sætte sig alene til bords. Det smager først rigtig godt, når man sidder hyggeligt sammen og også bliver lidt tillokket af lækkerierne på nabobordet. Det hele behøver slet ikke at være så overdådigt mere — det enkle kan være både raffineret og genialt, og netop det er nøglen til den ver-densberømte italienske madlavningskunst. Den Italienske Kogebog præsenterer over 100 opskrifter fra den uendelige mangfoldighed af regionale specialiteter i Italien: Fra raffinerede antipasti over den første hovedret af velsmagende pasta- og risretter til overdådige stege eller lækre fisk og som kronen på det hele naturligvis en af de mange uimodståelige italienske desserter. Dertil kommer et godt glas italiensk vin. Hvad vil man mere?

Valby·21. jun.·

Den jødiske Kogebog

Den jødiske Kogebog

35 kr.

Dansk-jødiske opskrifter (også om traditioner) Den jødiske Kogebog Forfattere: Meta Melchior og Esther Lexner 1971 ISBN 87 7241 820 6 Christian Ejlers' Forlag 141 sider Paperback Velholdt NB: Ved køb af denne vare får du 20 % rabat, hvis du samtidig køber en eller flere af mine andre varer vist på SE BUTIK, hvor der står om 20 % rabatmulighed. Oplys venligst til mig, hvilke varer du også ønsker at købe. Dvs. du kommer aldrig til at betale mere end 80 % for samtlige varer. Samtidig kommer du til at spare gevaldigt på portoudgifter. (Bemærk venligst, at ikke alle varer er omfattet af ordningen).

Hadsund·21. jun.·

Forelsket i det søde liv

Forelsket i det søde liv

60 kr.

Mette Blomsterberg. Indbundet, 118 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Mette Blomsterberg er restauratør og konditor. Og hun er det af hjertet. I hendes kager og desserter går smagen og skønheden op i en højere enhed, og hun viderefører på smukkeste vis konditorfagets fornemme traditioner. I ”Forelsket i det søde liv” præsenterer Mette Blomsterberg en række opskrifter, hvor den høje kvalitet følges af jordnære anvisninger. Hendes engagement og sikre sans for råvarer får duften til at strømme op fra siderne og hjemmekonditorens hjerte til at banke. Træd indenfor i Mette Blomsterbergs verden af søde oplevelser. De er lavet med omhu og med et stort ønske om at skabe glæde.

Valby·21. jun.·

Chop Chop - Hak dig gennem det Thailandske Køkken

Chop Chop - Hak dig gennem det Thailandske Køkken

75 kr.

Softcover, 221 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 60 kr. MobilePay. Danskerne har de senere år taget Thailand til sig som intet andet land - pga. af landet, klimaet, befolkningen og ikke mindst maden. Kokken og madskribenten Carsten Kyster er ligesom mange andre danskere vild med thailandsk mad, som ikke bare smager forrygende, men også er sund og let at lave. I denne bog øser han ud af de mange opskrifter, han har samlet sammen gennem sin mangeårige kærlighed til landet og maden - og det på en måde, så alle kan være med. Samtidig har han sørget for, at alle de anvendte ingredienser er til at få fat på - eller også giver han et alternativ. Bogen indeholder en kort intro til thailandsk madkultur og thailandske ingredienser og herefter et væld af retter fra både Nord- og Sydthailand. Der er opskrifter på alt fra snacks og gadekøkkenmad til supper, salater, fisk/skaldyr, curries, desserter og drinks. Hele bogen er gennemkrydret med små personlige historier og oplevelser. Bogens mange lækre mad- og stemningsbilleder er taget on location i Thailand.

Valby·21. jun.·

Side:
af 3