![Kogebog](https://images.guloggratis.dk/listings/320x240/434f1af6-b3a6-4f1e-8e02-bf0e12b4c5d4.webp)
Kogebog
50 kr.
Fransk kogekunst
50 kr.
Fransk kogekunst
60 kr.
Indbundet spiralryg, 221 sider i fin stand. Sendes gerne, porto =50 kr. MobilePay. Her er den eneste LCHF-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. Desuden er her en række forslag til morgenmad, som giver en god start på dagen. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Dropper man de hurtige kulhydrater i brød, pasta og pizza, samt sukkerholdige produkter som kager og slik, giver det færre inflammationer i kroppen og holder blodsukkeret stabilt. Man bliver mindre udsat for gigt, får en roligere mave samt et forbedret immunforsvar. Klara Desser er en erfaren madskribent, kogebogsforfatter og grafiker, som har udgivet et dusin kogebøger, heraf flere også på dansk. Lad dig inspirere af hendes farverige og friske mad, som vil holde dig glad og mæt i lang tid.
60 kr.
Jane Faeber. Softcover, 268 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med "LCHF året rundt" har Jane Faerber skrevet en bog, hvori hun fokuserer på at hjælpe dig igennem hele året med LCHF. I modsætning til andre bøger på markedet arbejder hun ikke med udvalgte antal uger eller måneder, men med et helt år og en hverdag, som skal blive ved. I bogen har Jane Faerber tænkt på de fødselsdage, påskefrokoster, sommeraftener og julemåneder, som året byder på. Hun viser dig gennem de 365 dage, som byder på lidt af hvert og rådgiver dig til, hvordan du kan forene din LCHF-livsstil med familie, ferie og fester uden at falde tilbage i de gamle vaner.
75 kr.
Hardback, 143 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Smagen af texmex er kendt og elsket af mange, men de færreste er klar over, hvor lækkert og nemt det er at lave maden selv helt fra bunden. Efter at have rejst meget i USA og kigget ind i de stedlige køkkener er Jonas Cramby blevet en stor tacoelsker. Han elsker faktisk texmexmad så meget, at hans datter er døbt Margarita. De enkle og uhøjtidelige opskrifter kommer hele vejen rundt om emnet: Sådan bager du dine egne tortillas, samler den bedste taco, rører den lækreste guacamole, laver verdens bedste chiliret, etc. Du kan endda lære at bygge din egen tøndegrill til en ægte BBQ på terrassen.
50 kr.
Stenalderkost + Syltning + God mad med krydderier + Alt om TOMATER. 10 bøger: 1. Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, Politikens Forlag, 1999, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Fuldstændig ny og ubugt. Bogen er udsolgt fra forlaget. 85 kr. 2. Suveræne salater og brillante buffeter, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Forlaget 12 bøger A/S efter overenskomst med Høst & Søns Forlag, 1997, hardback. Bogen fremstår som ny. 75 kr. 3. 500 opskrifter. Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta, grønsager, salater, saucer, desserter, brød m.v. Spændende mad til hverdag og fest. Politikens Forlag, 1999, hardback. Bogen er yderst velholdt. Udsolgt fra forlaget. 110 kr. 4. Stenalderkost, af Loren Cordain, Forlaget Libris, 2011, paperback. Stenalderkost af Loren Cordain er en opskriftssamling over den proteinrige, varierede kost, som vores forfædre spiste i jægersamfundet. Samtidig får du teori om, hvorfor vores forfædre var så sunde, og hvad det er i vores nutidige kost, der afviger fra dengang og dermed bør undgås. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. 85 kr. 5. Bogen om syltning, af Lotte Haveman, Union håndbøger, Lademann Forlagsaktieselskab, 1981, paperback. Bogen er som ny. 50 kr. 6. Den grønne Syltebog, Tørsleffs Husmoder Service, 42. oplag, 300 opskrifter, paperback. 45 kr. 7. God mad med krydderier, af Antje Schunka, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Masser af spændende opskrifter og gode råd om rigtig brug af krydderier og krydderurter. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 8. De bedste Grillretter, af Barbara Rias-Bucher, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Alt hvad en grill-kok har brug for af opskrifter, tips og gode råd findes i bogen. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 9. Salater, af Annette Wolter, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Et væld af nye ideer til variation i salatskålen. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 10. Alt om TOMATER, Lademann, 1982, paperback, helt ny. 45 kr. Sendes gerne.
149 kr.
Mit køkken i Umbrien - Italiens Hjerte - af Hanne Bloch, indbundet, Gyldendal, sælges Kan evt. afh. Aalborg-Hune. Sender gerne.
149 kr.
Mit italienske køkken af Hanne Bloch, indbundet, sælges Super skøn kogebog. Udsolgt fra forlaget. Sender gerne. Send evt. SMS til 2396 2748 Kan evt. afh. Aalborg-Hune.
50 kr.
Pastabogen "al dente" af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm. Udgivet af Forlaget D 3 og Netto, 1. udgave, 1. oplag, 1995. Bogen indeholder masser af dejlige opskrifter, menuer, buffeter m.m.. Mange fliotte farvebilleder. Billederne viser et lille udpluk af, hvad bogen indeholder. Yderst velholdt. Pris 50 kr. Sendes gerne.
50 kr.
NEDSAT, 50 lækre kartoffelopskrifter, af Bjørn Werelius. Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. Bogen er udsolgt fra forlaget, fuldstændig ny og ubrugt. Pris 50 kr. Sendes gerne.
25 kr.
Italiensk køkken er mere end pasta med lækre opskrifter på Italiesnk mad Mindstepris : 25 kr plus porto
40 kr.
Globs Brændevinsbog Recepter og billeder 124 sider - Hardback - 9. oplag - Wormianum 1972 Ubrugt bog ( med en lidt falmet ryg)! Pris: 40 kr.
30 kr.
Politikens bog om Drinks & Cocktails af Pernille Florio 153 sider - Hardback - 1. udgave 1. oplag fra 2005 Som NY! Pris: 30 kr.
40 kr.
GIN - verdens mest aromatiske spiritus af Geraldine Coates 192 sider - hardback - Fra 2015 - Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck Pris: 40 kr.
125 kr.
Mit Thaikøkken, indbundet, Ny/Ubrugt, sælges 149,-///SOLGT Mere Thaikøkken, indbundet, som ny, sælges 149,- Wok Trin for Trin, indbundet, som ny, sælges 125,- Grønt med Krydderi, indbundet, som ny, sælges 125,- Karry, indbundet, som ny, sælges 149,- Alle bøger af Hanne Holm. Sender gerne.
125 kr.
Wok Trin for Trin af Hanne Holm, indbundet, forlaget Klematis, sælges Ny/Ubrugt og kan fint bruges som gave :-) Sender gerne.
35 kr.
Grønne glæder fra Italien. Skrevet af Helle & Alfredo Tesio. Paperback. 135 sider. God men brugt. Se mine mange annoncer med kogebøger og livsstil. Kommer fra røgfrit hjem. Jeg har mobilepay, og jeg sender gerne med GLS/DAO mod betaling af porto. Hvis du er interesseret i flere af mine annoncer, så skriv annonce nr. til mig. Dette er annonce nr. 1513
60 kr.
Nicklas Rasch. Softcover, 129 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En professionel kok og ivrig campist giver anvisninger til, hvordan det lykkes at fremtrylle de mest velsmagende retter under primitive forhold. På campingpladsen, stranden, skovturen, båden eller festivalpladsen er et blus, to gryder og en pande nok. Drop dåsebøffer og klapsammen-madder, for efter denne bog er campingmad ikke bare campingmad. Velbekomme.
50 kr.
Kogebog fra Diabetesforeningen udgivet i 2000. Ingen løse sider. Fra røgfrit hjem. Kan sendes køber betaler selv fragt.
350 kr.
To bøger om KETO med masser af gode opskrifter De bedste fra Madbanditten KETO på 4 uger Fejlkøb kun bladret i bøgerne Nypris 468kr for begge bøger sælges nu for kun 400kr. Sættes ned til 350kr
120 kr.
Indbundet, 189 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Mange forbinder glutenfri kost med en diæt støvsuget for alt, der hedder lyst brød og pasta, men nu viser Nemt glutenfrit dig, hvor let det er at leve glutenfrit – uden at du føler, at du går glip af noget! Måske lider du af cøliaki, eller også prøver du på at skære ned på dit glutenindtag. Denne bog er for alle, der er nysgerrige på det glutenfrie køkken og de fordele, man kan drage af en glutenfri kost. Kogebogen indeholder de mest delikate og velsmagende opskrifter, så du selv kan bage både pandekager og vafler eller servere en hel glutenfri menu, hvor de fleste kan være med. Der er skruet ned for indholdet af gluten, men op for smag og madglæde!
40 kr.
En verden af pasta af Günter Beer & Patrik Jaros. Ny pris 145,-
200 kr.
Kogebøger med Fransk og Spansk mad, 3 stk bøger, Bøgerne er pæne og som nye, Navne på bøgerne er:: : Fransk Kogekunst (store røde bog), : Fransk Kogekunst Opskrifter (lille bog), : Tapas Små Spanske Lækkerier, De 2 Franske kogebøger er af:: Conrad Bjerre-Christensen, Sælges kun samlet for 200-,
100 kr.
Juliet Harbutt & Roz Denny. Indbundet, 256 sider. Storformat. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Nyd bogens beskrivelser af oste fra hele verden, bl.a. nordiske, franske og italienske, men også oste, man kan møde på fjernere rejser, som mexikanske, australske og indiske. Hver ost er grundigt beskrevet efter smag, farve, konsistens og oprindelse og vist med foto. Hertil over 100 lette og spændende osteopskrifter fra hele verden. Her er opskrifter pa mange forskellige retter både supper, småretter og snacks som mexikanske taco og niozzarella carozza, salater og vegetarretter, hovedretter som spanakopitta, tærter, pizza og pasta og desserter og kager som tiramisu and ricotta og marsala tærter. Der gives også rad om, hvilken vin der passer til den enkelte ost. Alle opskrifter ledsages af en trin-for-trin vejledning med foto, der gør det ekstra let at lave de lækre retter med ost.
100 kr.
Henriette Christensen m.fl. Indbundet, 167 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hamp var i årtusinder en vigtig del af mange menneskers kost - indtil nogen dømte hampen ude og gav den et dårligt ry. Men det er synd! Og derfor er denne kogebog dedikeret til det glemte superfood. Bogen er fuld af opskrifter til både morgenmaden, mellemmåltidet, frokosten, aftensmaden og desserten, og de er oven i købet alle fri for gluten, hvidt sukker og uønsket kemi. Du får også inspiration til en balanceret og ikke-fanatisk livsstil og en grundig introduktion til forskellige fødevarer lavet af hamp. Der er lidt om hampens historie, og hvad planten ellers kan bruges til, masser af bonusinfo om vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, antioxidanter med mere samt et hav af tips til andre supersunde fødevarer. Hamp findes som hampeolie, hampefrø, hampeprotein og hampemel allerede i flere supermarkeder og næsten alle helsekostforretninger - så med denne bogs 60 lækre opskrifter ved hånden er det bare om at kaste sig over vidunderspisen. Og nej, du bliver ikke skæv af hampen - men du får et ordentligt skud kostfibre, glutenfrit protein, essentielle aminosyrer, vigtige vitaminer, masser af mineraler og veldrejet velsmag! 60 lækre hverdagsopskrifter. "BONUS, retterne er UDEN gluten, hvid sukker og uønsket kemi"
30 kr.
Æblekager fra den gamle skole skrevet og illustreret af Inga Linde Jensen 50 måder at lave æblekager på 64 sider - paperback De Danske Haveselskaber Pris: 30 kr.
30 kr.
Günther Lindemann: Urteterecepter 108 sider - paperback Thaning & Appel - Ubrugt bog! Pris: 30 kr.
65 kr.
Alle Tiders "Wok og Lynstegning", ubrugt, sælges
75 kr.
Nordfynske Fristelser af Claus Holm, indbundet, i fin stand, sælges
195 kr.
Franske Specialiteter af André Dominé, Forlag Könemann, sideantal 468, som ny, softcover, sælges Super skøn bog :-) Sender gerne.
175 kr.
Det Toscanske Køkken af Helle og Alfredo Tesio, Politikens Forlag, sideantal 217, indbundet, sælges Kendte og tradtionelle retter samt de mere moderne fra Toscana :-) Udsolgt fra forlaget. Sender gerne.
125 kr.
Simremad og Ting der tager tid af Claus Christensen m.fl. - masser af lækker gourmetmad, sælges Sender gerne.
425 kr.
Bogen om, Lotte Haveman, 12stk madbøger,masse madopskrifter, Emner se på foto's, Sælges kun samlet for 425-,
Sælges
500 KLASSISKE OPSKRIFTER - Favoritretter fra alle stater - Elsket gennem generationer" "Nyrevideret udgave af USA's første og største egnskogebog" Clementine Paddleford - 824 sider - Illustreret - Indbundet - m. smudsomslag - LINDHARD og RINGHOF - 2015 - Fremstår som nærmest NY! - Forhør gerne om lagerstatus / pris! - pr. >>> SMS
Sælges
GRISOBASOVITZ - om grisen - menneskets bedste ven" - En kogebog af Søren Gericke - m. grafiske arbejder af Pernille Kløvedal Helweg - 80 sider - illustreret - BRØNDUM - uopsprættet - som NY! - Forhør gerne om lagerstatus / pris >>> SMS
Sælges
Søren Frank - 180 sider - illustreret i farver & s/h - indbundet + smudsomslag - MØNTERGÅRDEN - forhør gerne om udgave / lagerstatus / pris > pr. >>> SMS
Sælges
Gitte Heidi Rasmussen. Inge Skovdal. Vintermad der varmer er en utraditionel kogebog, der giver masser af glæde og inspiration til indendørs hygge omkring varme gryder i den kolde tid. Den indeholder lækre opskrifter på mad, der er nemt og sjovt at tilberede solide gryderetter, varme supper, kager, brød, tapas, salater, varme drikke, sylt, m.m. Flot bog i hardback på 168 sider med mange skønne fotos. Byd.
149 kr.
UDGÅET. Meget flot bog med mange skønne fotos. Bogen er hardback med smudsomslag og på 189 sider. Udgivet år 2007.
149 kr.
Mad fra Frankrig - Politikens Forlag - af Maria Villegas & Sarah Randell, indbundet og som ny, sælges Sender gerne.
99 kr.
Krydderurter i haven, på altanen og i vindueskarmen. I den omfattende bog giver forfatteren gode råd om, hvordan man anlægger et krydderbed eller dyrker i krukker eller potter. hun gennemgår 107 krydderurter med billeder. Bogen er hardback og på 188 sider. Politikens forlag.
75 kr.
Anemette Olesen. Softcover, 112 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Spis dit ukrudt er en bog om naturens vilde spiselige planter. Bogen præsenterer 32 spiselige vilde planter ledsaget af 145 madopskrifter. Med denne bog i hånden kan du gå på opdagelse i egen have eller i naturen, og du får ny inspiration til dit køkken.
Sælges
168 sider - Illustreret i farver - STORT format - Copyright 1986 The Kuwait Bookshops Co. Ltd. - I meget flot stand! - Forhør gerne om lagerstatus / pris >> pr. >>> SMS
Sælges
Erotisk, forførisk KOGEBOG til de hedonistisk tilbøjelige - 172 s - med 15 dobbeltsidede, vovede illustrationer af Andrew Vicari - Indbundet - m. smudsomslag - Arlington Books -1. udgave - 1965 - I meget flot stand! - Forhør gerne om lagerstatus / pris! - pr. >>> SMS
95 kr.
Den Franske Kogebog af Pierre Andrèe og Petra Knorr, indbundet, sælges Den Italienske Kogebog af Johannes Winz og Paolo Manzini, indbundet sælges Den Spanske Kogebog, indbundet, sælges Pr. stk. 95,- Kan evt. afh. Aalborg-Hune. Sender gerne.
75 kr.
Ambassadørens Køkken af Rufus Gifford og Stephen DeVincent, 50 diplomatiske opskrifter fra Rydhave, indbundet, ny/ubrugt, forlag Lindhardt og Ringhof, sælges Sender gerne.
75 kr.
Camilla Plum. Hardback, 208 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist. Også Camilla Plum: • Mors Mad året rundt, 60 kr.
125 kr.
Gourmet Ekspressen - for fuld damp af Ainsley Harriott, indbundet, sælges Ainsley Harriott er kendt fra BBC og DR og er en fremragende kok. Sender gerne.
15 kr.
Mad med ferieminder, hæfte, 15 sider. Fast pris Kan sendes som brev med postnord 25 kr. eller som pakke med gls 47 kr.
75 kr.
Søren Staun Petersen. Indbundet, 170 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En af efterårets smukkeste råvarer er tilbage i kendte og nye klæder. Græskar giver dig inspiration til helt nye såvel som klassiske retter. I takt med halloweens indtog i de danske hjem har græskar de seneste år fået en mere fast plads i de danske køkkener. De fleste kender græskarret som bagt, syltet eller suppe, men det er en fantastisk alsidig råvare. Det kan indgå i både det salte og søde køkken med stor succes. Bogen lærer dig at bruge græskar i eksempelvis cheesecake, pasta og tacos. Du bliver introduceret til forskellige græskarsorter som fx ’spaghettigræskarret’, der har fået sit navn efter den trevlede tekstur, det får efter bagning. Eller ’crown prince’, der med sit lave væskeindhold gør det perfekt til mos eller fritter. Du får også ny inspiration til tilberedning af kendinge som hokkaido og butternutsquash. Du vil opdage, hvordan græskarrets konsistens og sødme kan erstatte en god portion smør og sukker i bagværk som fx brownies og kanelsnegle. Hvordan du kan implementere en ugentlig kødfri dag og lave en fars på revet græskar til burgerbøffer eller en fyldig, varm dahl med masser af krydderier. I det hele taget kommer du godt rundt i en verden af smage med opskrifter på fx hummus, dumplings, rösti, pandekager, crumble og mange mange flere. Græskar er perfekt til dem, som vil lære flere måder at bruge græskar på, såvel som dem, der kaster sig ud i det for første gang. Ud over at være en alsidig råvare er græskarret utrolig fotogent, og med de smukke, inspirerende billeder i bogen, der i den grad får mundvandet til at løbe, vil du helt sikkert få lyst til at kaste dig ud i et efterår, der er mere orange end nogensinde før.
25 kr.
Netto Kogebøger - Alle er nye - pris pr. stk. 25,- . JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Sommer i Køkkenet Skønne Danske Sommerretter Sundt & Lækkert Fester & Gæster Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Dessert- og bagebogen Kartoffelbogen. Sender gerne.
65 kr.
Suveræne Salater og Brillante Buffeter af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Høst & Søn, sælges Sender gerne.
10 kr.
Lille bog med gode ideer..
Sælges
TROELS TRIER MØRK - 199 sider - IIIustreret - Indbundet - med smudsomslag - Chr. Erichsens Forlag - Førhør gerne angående lagerstatur / udgave / pris! >> SMS
35 kr.
Lam-opskrifter - spændende og inspirerende! Kogebog fra 2002 - af Ulla Uhrskov. Flot som ny! Bogen er en opsamling på "Den Landsdækkende Opskriftskonkurrence om Lam" og "Grønlandsmesterskabet for Kokke år 2000". Alle opskrifter er på både grønlandsk og dansk. NUKA A/S, 2002, 1. udgave, 1. oplag. 240 sider, mål: 27,5 x 20 x 2 cm. Købt hos Julemanden i TIVOLI. Ubrugt - kun på omslaget anes, den har stået i reolen. Kan afhentes i Frederikshavn. - Ellers sendes gerne for købers regning.
75 kr.
Rosa Sala Burgaya. Softcover, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Rosas tapas er en personlig kogebog skrevet af spanieren Rosa Sala Burgaya, der siden 1984 har boet i Danmark. Bogen indeholder opskrifter på tapas med alt fra artiskokhjerter i tapanade-olie over friske jomfruhummere i chili og tomatmarmelade og kanin gratineret med aioli til marineret gedeost med basilikum og creme med chokolade og chili. Bogen giver også forslag til hvordan de enkelte tapas kan sammensættes til forskellige menuer. Rosas Tapas rummer foruden de inspirerende opskrifter og billeder stemningsgivende anekdoter fra forfatterens tid i Spanien. Rosas Tapas handler om lækker mad baseret på gode råvarer med smag og duft af Spanien. Fra basen i Odense driver forfatteren Rosa Sala Burgaya sammen med sin mand en forretning med spanske vine og specialiteter samt et succesfuldt cateringfirma.
400 kr.
Menu Internationalt madleksikon, 20 stk. stk. plus 2 stk. store Menu leksikon, fyldt med gode råd og flotte illustrationer i høje og store leksikon, aldrig brugt, kun bladret igennem få bind en enkelt gang. Mobil 22 83 31 17, Aabenraa
199 kr.
UDGÅET. I Erotisk kogebog lægger vi op til hed og ubesværet elskov. Maden skal derfor være let, delikat, smuk og så tæt på dens råvare som muligt. Den ska også være let at tilberede. Den skal kunne indtages, hvor og hvornår man har lyst; ved bordet, i sengen i skoven - som morgenmad, brunch, frokost, hovedret, dessert og natmad. Bogen er som ny. Hardback. BYD.
60 kr.
Henning Petersen. Indbundet, 86 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Der er dem, der mener, at chili er bedst til at tage maling af gamle havemøbler. Andre oplever mødet med chili som et vidunderligt, langt og hedt kys. Denne lille bog er fyldt med eksotiske opskrifter med chili. Her er det ikke nødvendigt med det store kørekort til potter og pander — man skal bare have det sjovt i køkkenet og omkring spisebordet. Glæd dig til: Klassisk salsa, Amerikansk barbecue sauce, Vietnamesisk chili sauce, Chilibrød, Bagte kreoler rejer, Chili con carne, Buffalo kyllingevinger, Tortillas med fyld, Chili brownies — og skyl efter med en Margarita eller en Bloody Mary.
75 kr.
Julie Niebe Elmholdt. Indbundet, 198 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Gennem Food Maker er det lykkedes at nå ud til 'unge, inddrage unge - og endda gøre det attraktivt for unge at være med til selv at lave mad. En målgruppe, der ellers kan være svær at nå ud til. Det er lykkedes at skabe et projekt, hvor unge ikke blot er modtagerne, men er en stor del af projektets ånd. Det, er med andre ord et projekt for, med af unge. Vi vil gerne give et så godt indblik i Food Maker som muligt, uden at du som læser selv er direkte til stede. Det er selvfølgelig svært, fordi en stor del af Food Maker er stemningen, samtalerne imellem de unge, og det at se og opleve på egen krop, hvor meget de unge udvikler sig både i og uden for køkkenet. Vi forsøger at komme så tæt på, som det er muligt i ord og billeder. Det er derfor, vi har valgt at lave denne bog om projektet. Vi vil gerne vise dig, at selvom Food Maker ikke kan redde verden, så kan projektet inddrage, tiltrække og samskabe med unge - og derigennem være med til at skabe gode fællesskaber, medborgerskab og større madglæde. Det er med disse ønsker, denne bog er blevet til. Vi håber, at du vil sidde tilbage med en masse ny viden om både Food Maker og en nysgerrighed på at vide endnu mere - og måske endda lyst til (i fællesskab med dine kollegaer) at reproducere nogle af de succeser, vi har oplevet i Food Maker-projektet.
60 kr.
Lone Kjær. Softcover, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. DETTE ER IKKE EN KOGEBOG. Det er en bog om, hvordan man ved at kombinere de rigtige oste, charcuteri, drikkevarer og tilbehør kan lave fantastisk mad uden at stå i køkkenet i flere timer. Og det er en bog om, hvad man kan bruge den sparede tid til. Men det er også en førstehjælpsbog. Til de dage, hvor du er kommet til at invitere gæster uden at tage højde for, at Emil skulle til fodbold, at toget var aflyst, eller hvad der nu kan forhindre dig i at bruge tre-fire timer i køkkenet. Kort sagt, når du har brug for et måltid, der kan anrettes på en halv time og ikke vil gå på kompromis med den gastronomiske kvalitet. Også: • Ost på Bordet, 60 kr.
60 kr.
Guide, Opskrifter og Tilbehør. Camilla Bojsen-Møller. Hardback, 151 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost ? hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: ?Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.? Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk. Også: • Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.