Galleri annoncer
termisk vision Hik Micro Owl OH35

termisk vision Hik Micro Owl OH35

9.500 kr.

Owl serien er lige det bedre end Lynx serien. Den er samtidigt også større hvilket gør den mindre handy. Til gengæld kan den virkelig give et flot og klart billede selv på lange distancer, som den forstørret linse giver adgang til. En af de helt store forskelle på Owl’en og Lynx’en er skærmen. I owl’en er der en OLED skærm som har en opløsning på 1024x768. Derudover har skærmen en høj kontrast samt lysstyrke. Derudover er den nem at betjene ligesom alle de andre produkter fra HikMicro. Owl modellen er fremstillet med de termisk farver black hot, white hot, red hot og fusion.

Gentofte·i går·

Ny
Natsigte Sightline

Natsigte Sightline

4.250 kr.

Super velfungerende natsigte Sightline N455, med indbygget 940nm IR lampe. Incl Innomount Blaser montage og et ekstra batteri. Meget nem at bruge. Selv med handsker :-) Kan ses og testes i Karlslunde. Bemærk: kan klare op til 6000 joule rekyl (f.eks. 375H&H) Se evt https: Kikkert: //jagt-jakt.dk/natkikkert-night-vision-optik-206/sightline-n455-4-16x40-med-940ir-2484.html Montage: https://huntinglife.dk/webshop/72-kikkerttilbehoer/27386-innomount-blaser-quick--montage/ Sælges, da jeg kun må bruge clipon, der hvor jeg jager i Tyskland :-( Sælges kun samlet ! Obs: kræver politi tilladelse (gratis)

Karlslunde·i går·

Zeiss Z-point rødpunkt

Zeiss Z-point rødpunkt

2.400 kr.

Zeiss Z-point rødpunkt sælges. Jeg kender ikke alderen men det virker fint. Klikkes på rail så man kan let skifte mellem korn/kærv, kikkert og rødpunkt afhængig af humør eller jagtform. Dette rødpunktsigte blev i tidernes morgen udviklet til det Tyske forsvar. Sigtet mangler mange af de skarpe kanter, tårne og wire - som så mange andre sammenlignelige sigter har. Dette skyldes man vil undgå punkter hvorpå grene, snørre osv. kunne sætte sig fast. Sigtet forsynes med strøm fra både batteri og solcelle - batteriet slår fra når sigtet befinder sig i dagslys. Denne sensor justerer også rødpunktets intensitet. Sigtehuset er konstrueret i aluminium, omsluttet af slagfast polymer. #leupold #docter

Fredericia·i går·

Leica afstandsmåler RF2400

Leica afstandsmåler RF2400

2.750 kr.

Har denne helt nye leica afstandsmåler. Har aldrig været med på jagt eller bane. Grund salg er jeg har fået en anden. Dette er toppen af poppen hvis du kun søger afstandsmåler. Du får intet der er bedre kvalitet messigt og hurtighed samt skarphed i licen. Lidt vigtig info om afstnadsmåleren Ideel indgangsniveau-model med et output af lineært, vandret rækkevidde (EHR) fra 10 til 1.100 m Afstandsbestemmelse på op til 2.200 m Fremragende læsbarhed af LED-skærm med automatisk lysstyringskontrol Strålende, klart billede, skarpe detaljer selv i skumringen Vejer kun 180 g og er ekstremt kompakt Nypris 4599kr Min pris 2750kr Eller kom med et realistisk bud. Befinder sig på Djursland men kan sendes på købers regning samt ansvar.

Ryomgård·ons.·

Pulsar Thermion XQ38

Pulsar Thermion XQ38

12.000 kr.

Ingen ridser i linser eller uden på. Fin at skyde med om natten. Godt skarpt billede. Kan sende video hvor jeg har skudt vildt så du selv kan bedømme skarphed og kontrast. Det medfølger taske, øjestykke og oplader ledning. Ved hurtig handel kan jeg give noget på prisen! Halvdelen af købsbeløbet overføres når du søger om våbentilladelsen, den anden halvdel betales når du henter kikkerten. Jeg kommer jævnlig til København og også Hjørring hvis det kan hjælpe.

Brenderup Fyn·tir.·

Fremhævet
Beslag til jagtriffelkikkert (2 stk)

Beslag til jagtriffelkikkert (2 stk)

200 kr.

Beslag/bøjler til riffelkikkert sælges. (2 stk.) Beslagene passer til en kikkert med en rørdiameter på 1" (25 mm). Påspændingen er til en montage med en bredde på ca. 21 mm (justerbar). Monteringsbøjler koster normalt kr. 600 - kr. 1.200 oven i en riffelkikkerts pris. Evt. forsendelse: Foretrækkes afhentet. Men pakning, indlevering til pakkeshop og betalt fragt tilbydes imod kr. +120 __________________________________________________________________________________________________________ PS! Klik evt. på "Se butik" (til højre) og tjek, om der er andet godt, du kan bruge! :-)

Tommerup·søn.·

Talley kikkertmontager

Talley kikkertmontager

Sælges

Talley kikkertmontager. Baser, ringe, picatinny og kombinerede baser/ringe i højeste kvalitet, til en overkommelig pris. Fra 600kr I USA hvor de produceres er de anerkendt som noget af det bedste, både når det gælder kvalitet og udseende. De er meget robuste uden at være klodsede. Deres hurtigt aftagelige ringe til deres specielle baser, er lavet så præcise at de kan afmonteres og monteres igen uden indskydning. De laves til næsten alt hvad der er produceret af rifler i hele verden med få undtagelser. Der findes rigtig gode alternativer også til de riffelmærker der produceres i Europa og som selv har deres egne baser/ringe. Jysk våben og ammunitionscenter (JVAC) er Dansk Importør . Se nærmere på vores hjemmeside som vist her i annoncen.

Thisted·21. sep.·Jysk Våben & Ammunitions Center·

Fremhævet
Pulsar helion 2 xp50 pro

Pulsar helion 2 xp50 pro

17.600 kr.

Skal du have hævn over den sidste gris der snød dig, så byder chancen sig her. En termisk spotter i verdensklasse der giver dig det forspring der sætter dig på øverste trin på podieskamlen! Pulsar Helion 2 xp50 PRO. 2 stk batterier, ladestation, cover til batteri, kabel og pulsar taske tilhørende. Et værktøj i absolut topklasse, du ikk kan undvære efter du har haft det i hænderne. Alt fungere perfekt, grisene vil hade dig! Fast pris.

Kalundborg·12. sep.·

Få beskedNår der er nye resultater i Jagt

Lup med søgeord i
Schmidt & Bender 6X36 PMII High Performance

Schmidt & Bender 6X36 PMII High Performance

27.995 kr.

Schmidt & Bender 6-36x56 PM II High Performance med følgende kliktårne DT II+ MTC LT / ST II ZC LT Købt i år fra dansk forhandler, Kvitering/garenti medfølger. Ingen ridser eller mærker. Kun skudt ind, helt som ny. Nypris 35.200 Pris 27.995 Der kan tilkøbes: Innomount picatinny rail for blaser Nypris 1950 pris 1250 Købt i år, Er lige monteret, helt som ny. Spuhr montage SR 4000 nypris 2500 pris 1750 Købt i år fra dansk forhandler, Er lige monteret, helt som ny.

Herning·10. sep.·

HIK Micro Habrok HQ35LN

HIK Micro Habrok HQ35LN

21.500 kr.

HIK Micro Habrok HQ35LN selges grundet bryllupsrejse og lite brugt. Kun brugt to aftner på vildsvinjagt i Spanien. Medfølger oplader til 4 batteri og 4 batteri. Har kvitering. Her har du de beste markedet har inden termisk og nattkikert. •640 × 512 opløsning @12 µm termisk detektor Termisk modul med høj følsomhed NETD < 20 mK (@25°C, F# = 1,0) •35 mm, F1.0-objektiv med termisk detekteringsområde op til 1800 m •2560 × 1440 CMOS-detektor med høj opløsning •1920×1080 opløsning 0,49-tommer OLED-skærm •Indbygget 940 nm IR-belysning og laserafstandsmåler med 1000 m måleafstand •6 timer+ kontinuerlig drift •780 g let, kompakt og ergonomisk design Selvom kikkerten er pakket med alt det tekniske udstyr, du har brug for til en vellykket natjagt, vejer den kun 780 g, hvilket er omtrent den samme vægt som en standard 10x42 jagtkikkert. Kikkerten har et kompakt og robust design, hurtig og grebsvenlig fokusering og er IP67-klassificeret, så du kan bruge den selv under de hårdeste vejrforhold. Desuden er alle knapper på toppen hævede og tydeligt konturerede, så du nemt kan manøvrere kikkerten uden at skulle tage den ned eller have handsker på. Det udskiftelige og genopladelige batteri holder til ca. 6 timers drift, men kan også strømforsynes via USB Pris kan diskuteres. Men ingen skambud.

Stenløse·9. sep.·

Pard NV008s inkl. lygte og Blaser montage

Pard NV008s inkl. lygte og Blaser montage

4.750 kr.

Lækker Pard 008s med Blaser montage (Har siddet på en R8) med meget kraftig ekstra infrarød lygte monteret Nieload (LIR). Perfekt til grisejagt eller i skumringen efter hundyr (Tænker også den kan være en god hjælp mod mårhund). Den ekstra lygte gør, at skud på +150 meter føles sikre og det er nemt at bestemme dyret inkl. opsats. Jeg har desværre kun brugt den 2 gange, men begge gange var en udpræget fornøjelse - sættet er købt i august 2023. Bemærk det kræver våbentilladelse at erhverve natsigte. Jeg fremviser gerne, men alene til potentielle købere med gyldigt jagttegn og ID (Pas/Kørekort)

Birkerød·5. sep.·

Teleskopkikkert 25-75x75mm

Teleskopkikkert 25-75x75mm

550 kr.

Teleskopkikkerten 25-75x75 er et alsidigt stykke udstyr, der selvom det er brugt, er i fin stand. Med sin zoomfunktion er det ideelt til at observere fugle, fly og meget mere med varierende forstørrelse fra 25x til 75x. Denne fleksibilitet gør det muligt at tilpasse synsfeltet efter behov, uanset om man ønsker et bredere overblik eller detaljeret fokus. Det medfølgende bordstativ sikrer stabilitet og forhindrer væltninger, hvilket er afgørende for nøjagtig observation uden rystelser. Dette teleskop er derfor en pålidelig følgesvend til både natur- og luftfartsentusiaster, der ønsker at nyde synet af objekter med stor klarhed og præcision. Case medfølger, til at beskytte teleskopkikkerten under transport. Kan hentes iEsbjerg elelr sendes med DAO ofr 75 kr .

Esbjerg·tor.·

Armasight Vampire natkikkert

Armasight Vampire natkikkert

3.000 kr.

Armasight Vampire 3x forstørrelse. Termisk kikkert. Her finder du en af markedets mest stærke natkikkerter der holder mere end oplyst. CORE teknologi overgår det langt de fleste kikkerter i opløsning og sikrer det det skarpeste billede i kikkerten. Sælges uden montage/skinne til Blaser. Kræver tilladelse. Batterier/oplader og taske medfølger. 3 gange forstørrelse Kvalitets multicoated optik Oplyst variabelt sigtemiddel Inkl. IR lygte til langdistance, som kan afmonteres Quick release montage Vandafvisende

Engesvang·20. aug.·

Kahles Helia 2,4-12x56i med skinne.

Kahles Helia 2,4-12x56i med skinne.

10.250 kr.

Kahles Helga 2,4-12x56i med skinne. Kikkerten fremstå som ny og uden ridser i linserne og ingen klemmærker efter montage da det er skinne montering. Kahles har været ejet af Svarovski siden omkring 1970 og derfor en prima kikkert. Der er kliktårn på kikkerten som klikker 1 cm Per klik på 100m. Kikkerten er med lys som selv slukker hvis kikkerten stilles lodret, lægges ned eller ikke bevæges i en længer tid, derfor er der meget lang levetid på batteriet. Kikkerten sælges da riflen den sad på er solgte, montagen følger ikke med, men kan tilkøbes for 3000kr

Give·14. aug.·

Vortex Viper PST

Vortex Viper PST

5.400 kr.

6-26x fantastisk kikkert i mrad(metrisk 1klick=1cm på 100m) inkl stålmontage. Fremstår i god stand. Har sidder på en 22lr. Fantastisk kikkert med zerostop, lækre tårne med markante klik og lys. Fantastisk lysgennemgang og FFP(dvs krydset er medforstørrende, så den fx kan bruges til afstandsbedømmelse uanset zoom niveau. Sælges inkl. stålmontage til picatinny rail Så den er lige til at smide på og tage ud og skyde. Jeg har brugt den ud til 300m.

Esbjerg V·24. jun.·

Japansk Håndkikkert med Camouflage mønster

Japansk Håndkikkert med Camouflage mønster

200 kr.

Japansk Håndkikkert med Camouflage mønster Kan ikke helt tyde producenten, andet end der står Japan Coated Optiks og at det er en 7 x 50 Men står rigtig flot, unden nogen former for skader eller defektheder, Malet i en slag Camouflage uden at være prangende kommer med en taske/Etui, som den kan ligge i. Husk endelig at tjekke mine andre Annoncer, bestemt et kig værd :-) Salg's info: Afhentning er muligt på adressen, i 5000 Odense. Varen kommer fra et Dyre og ryger frit hjem. Kan også sendes på købers regning, jeg sender selvfølgelig billigst muligt. Tager imod Mobilepay, Kontant og Bankoverførsel.

Odense C·24. jun.·

Side:
af 2