Brugte kunstskøjter fra Spin (str. 35)

Brugte kunstskøjter fra Spin (str. 35)

186 kr.

Et par brugte kunstskøjter i hvid farve af mærket Spin. Størrelsen er angivet som 35, og de kommer med den originale kasse. Skøjterne har bløde indre støtter for maksimal komfort og hurtigtørrende materiale. Desuden har de en plastikskal, der giver både stabilitet og fleksibilitet. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Spin Farve: Hvid Stand: 60 - Varen har mindre spor fra almindelig brug (Se billeder) Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i dag·Orderly Shop

Ny
Håndvægte 2 x 1 kg fra Netto

Håndvægte 2 x 1 kg fra Netto

43 kr.

Et sæt håndvægte på 1 kg hver. Overfladen er designet til at give et godt greb. Vægtene kommer i en original emballage, som ser ud til at have tegn på slid. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Netto Farve: Lilla Stand: 60 - Varen har mindre spor fra almindelig brug (Se billeder) Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·tor.·Orderly Shop

Ny
Bliv 2,5 cm. højere! Silikone hælindlæg (str. 12 x 7 cm)

Bliv 2,5 cm. højere! Silikone hælindlæg (str. 12 x 7 cm)

76 kr.

De genanvendelige hælforhøjere giver dig både øget komfort og længde; du bliver 2,5 cm højere, for at være præcis. Da hælforhøjerne er lavet af silikone, er de slidstærke, elastiske og nemme at vaske, samtidig med at de sikrer, at dine sko griber godt om hælen. - Ergonomiske hælstigninger, der øger din højde med 2,5 cm - Lavet af slidstærk og elastisk silikone Specifikationer: Farve: Hvid Materiale: Silikone Dimensioner: ca. 11 x 6 x 7 cm Størrelse: One Size Pakken indeholder: 2 x hælløftere Produktet leveres i original emballage. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Elivate Farve: Hvid Stand: 60 - Kassen er medtaget Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·søn.·Orderly Shop

Fremhævet
Fodboldsokker fra Nike (str. XS 31-35)

Fodboldsokker fra Nike (str. XS 31-35)

43 kr.

Nike Classic II Cushion Fodboldstrømper - Optimal Komfort og Støtte på Banen! Nike Classic II Cushion fodboldstrømper er designet til at opfylde de krav, som seriøse fodboldspillere stiller til deres udstyr. Disse strømper tilbyder optimal komfort og støtte, så du kan yde dit bedste på banen. De er fremstillet af åndbart materiale, der hjælper med at holde dine fødder tørre og komfortable under hele kampen. Strømperne har en anatomisk pasform, der sikrer en behagelig og støttende oplevelse. Den polstrede sål giver ekstra komfort og stødabsorbering, mens den ribbede overdel holder strømperne på plads under intens aktivitet. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Nike Farve: Rød Stand: 100 - Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·søn.·Orderly Shop

Fremhævet
Sunnylife Glitter Pool Ring fra Sunnylife (str. 24,5 x, 21,5 x 6 cm)

Sunnylife Glitter Pool Ring fra Sunnylife (str. 24,5 x, 21,5 x 6 cm)

65 kr.

NY VARE, UÅBNET Sunnylife pool ring med glitter, designet til at give ekstra sjov i poolen. Den kommer i original emballage og indeholder en reparationslap i tilfælde af punkteringer. Produktet er fremstillet af holdbart, ikke-giftigt phthalat-fri PVC. Det er velegnet til en maksimal vægt på 100kg. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Sunnylife Farve: Multi Stand: 100 - Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·søn.·Orderly Shop

Fremhævet
Ankelstøtter (str. 22 x 18 cm)

Ankelstøtter (str. 22 x 18 cm)

87 kr.

To sorte ankelstøtter med velcrolukning. De er designet til at give støtte og kompression omkring anklen. Materialerne ser ud til at være en blanding af neopren og nylon. Produktet har ingen synlige brandmærker. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Sort Stand: 80 - Genstandene viser tegn på brug, som f.eks. nogle tråde, der stikker ud, og lette slidmærker på velcroen men ingen større skader eller defekter. Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·tor.·Orderly Shop

Ny
Svømmefinne til børn fra SwimFin (str. 26 x 25,5 cm)

Svømmefinne til børn fra SwimFin (str. 26 x 25,5 cm)

92 kr.

En grå svømmefinne med sorte justerbare stropper. Designet til at hjælpe børn med at lære at svømme og give ekstra opdrift. Brandet er angivet på produktet som 'SwimFin'. Passer til børn på 15-30 kg. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: SwimFin Farve: Grå Stand: 60 - Varen har mindre spor fra almindelig brug (Se billeder) Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·19. sep.·Orderly Shop

Fremhævet
Mabs Støttebind til højre håndled fra Mabs (str. Onesize Universal)

Mabs Støttebind til højre håndled fra Mabs (str. Onesize Universal)

98 kr.

UBRUGT I ORIGINAL UBRUDT EMBALLAGE Mabs håndledbandage med skinne giver støtte til håndleddet. Bandagen er med metalskinne, der ligger i hånden, og som kan formes individuelt. Båndet om håndleddet kan justeres for individuel støtte. Mabs håndledbandage med skinne anvendes ved instabilitet, inflammation og smerte i håndleddet. Obs Produktet er beregnet til kortvarige symptomer, som er forbigående. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Mabs Farve: Sort Stand: 80 - Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·19. sep.·Orderly Shop

Fremhævet
Grill udstyr fra Weber (str. 14 x 24 cm)

Grill udstyr fra Weber (str. 14 x 24 cm)

65 kr.

Til stegning af fjerkræ fx Beer Can Chicken - bare uden dåsen og den plastikhinde der på indersiden af dåsen. Giver et sprødere skin. Brugt et par gange. Kan naturligvis også bruges i almindelig ovn. Non-stick Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Weber Farve: Ukendt Stand: 40 - Varen trænger til grundig rengøring (Se billeder) Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·19. sep.·Orderly Shop

Fremhævet
LED-læselampe med klips (str. 14,5 x 10 x 5 cm)

LED-læselampe med klips (str. 14,5 x 10 x 5 cm)

60 kr.

En mobil LED-læselampe forsynet med et bevægeligt arm og klips til fastgørelse. Lampen er designet til at give et skarpt LED-lys og kræver 3 x 1,5 V AAA batterier for at fungere. Produktet er pakket i en gennemsigtig plastemballage og indeholder brugsanvisning på flere sprog. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Sort Stand: 100 - Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·17. sep.·Orderly Shop

Fremhævet