Mega Spileo Cuvee 3 red

Mega Spileo Cuvee 3 red

99 kr.

Mega Spileo Cuvee III red - helt ny. Normapris på hjemmesiden dionysos-vine.dk - 109 kr. men netop nu 99 kr. ved hurtig handel på dba. Normal prisen på vinen ligger fra 109 til 135 kr. Type: rødvin Alkohol: 13% Druer: 40% Mavrodafni, 40% Cabernet Sauvignon & 20% Agiorgitiko Baggrund: vinen er dyrket i bjergvinmarken i 700-800 meters højde omkring Mega Spileo vingården i Achaia regionen, Grækenland. Selve høsten har fundet sted i oktober. Malolaktisk gæring og modning på nye egetræsfade (80% fransk og 20% amerikansk eg) i 16-24 måneder. Vinen er lagret på flaske i mindst 2 år. Udsende: vinen har en dyb lilla farve. Næse: jordbær/brombærsirup og strejf af chokolade og kokosnød. Smag: Varm og frodig i munden, balanceret med granulerede tanniner, frugtig, røget og med en lang afslutning. Anvendelse: kan både drikkes nyåbnet eller lagres i op til 3 år. Drikkes til: grillet eller stegt rødt kød, pasta med røde saucer, gule oste osv. Afhentning kan ske på den angivende adresse eller også kan en forsendelse arrangeres. Oplev en af de mest sælgende græske rødvine i europa med over 5000 gode tilkendegivelser på Vivino: https://www.vivino.com/DK/da/mega-spileo-iii-cuvee/w/4505044

Allerød·18. apr.·

Mega Spileo Syrah vintage 2015

Mega Spileo Syrah vintage 2015

120 kr.

Estate Mega Spileo Syrah vintage 2015 - helt ny flaske fra leverandøren. Pris: 120 kr. normal pris på webshoppen Dionysos-vine.dk 135 kr. Type: rødvin Alkohol 14% Drue: Syrah Stil: tør. Baggrund: Vinen er dyrket på Mega Spileo gården i 780-820 meters højde i Achaia regionen, på halvøen Peloponnes i Grækenland. Vinifikation: Vinen har lagret i mindst 2 år på nye franske egetræsfade efterfulgt af aftapning og lagring i minimum 2 år på flaske. Udseende: Rubinrød og med blå nuancer. Næse: Brombær, pepper tørrede blomster noter af læder, røg, pepper, chokolade, nødder og rosiner. Smag: Kraftig og rund med bløde tanniner og en lang behagelig eftersmag med en pebret afslutning. Drikkes til: Rødt kød, grill, stærke oste. Anvendelse: Vinen er også egnet til opbevaring i flere år. Anmeldelse: den verdenskendte vinanmelder Robert Parker har givet samme vin fra år 2011 91/100 point, hvilket svaret til, at han har vurderet den som værende exceptionel god. Temperatur: Optimal temperatur ved servering - 16-18 grader. OBS: Vinen skal dekanteres 60-90 min før nydelse, for at undgå bundfald og for at sikre sig at vinen når at åbne sig.

Allerød·18. apr.·

Skotsk Whisky-Classic Malts Coastal Collection

Skotsk Whisky-Classic Malts Coastal Collection

400 kr.

Whisky fra Skotland - Classic Malts Coastal Collection 3 x 20 cl Diageo har lavet serien “Classic Malts of Scotland”, som består af single malts fra seks forskellige destillerier, der hver især repræsenterer en region i Skotland. I dette sæt, Coastal Collection, er der samlet whisky tre destillerier som alle ligger ved kysten. Caol Ila 12 fra destilleriet på Islay er en velkendt klassiker, med den traditionelle røgede, salte profil som kendetegner Islay. Talisker 10 fra destilleriet på Skye udviser en bålagtig tørverøg samt masser af salt, og er en god overgang fra ikke-røget til røget, samt et stabilt eksempel på hvor god whisky fra øerne kan være. Slutteligt er der Clynelish 14, som ganske vist ikke er tøverøget, eller røget i det hele taget, men besidder maritime, kystlige smagsnoter. Med dette sæt kan man virkelig udforske lidt fra hele Skotland. Caol Ila 12 år – 43 % - 20 cl Aroma: Behersket med frugtagtige citrusnoter. Frisk og appetitlig. Klar røg med medicinske noter. Smag: Den oprindelige sødme giver plads til tørvrøg. Behagelig mundfølelse. Finish: Lang, spor af hav og røg. 89 point - Jim Murrays whiskybibel Clynelish 14 år – 46 % - 20 cl. Aroma: Lys. Stearinlys med lidt sukker. Blomster, aromatiske, tørrede blomster på stranden. Efterfulgt af brunt sukker. Smag: Behagelig ganefornemmelse. Delikat med maritim karakter. Finish: Let salt smag. Tør med eg. 95 point - Jim Murrays whiskybibel Talisker 10 år – 45,8 % - 20 cl. Aroma: Stærk tørverøg, salthed i havvand, en citronagtig sødme. Smag: En rig sødme som af tørret frugt, med varmende røg og bygmalt, en pebret eksplosion i ganen. Finish: Kraftig, lang, varmende pebret. 93 point - Jim Murrays whiskybibel En rigtig god gaveide til manden der vil udforske Skotsk whisky Set hos Whiskyeksperten til 479 kr. ekskl. Levering til 39 kr. (Pakkeshop) Din pris er 400 kr. + forsendelse 40 kr.

Slagelse·1. apr.·

Få beskedNår der er nye resultater i Vin og spiritus

Lup med søgeord i
Mortlach Whisky 2008, 14 Years 70 cl. 46%

Mortlach Whisky 2008, 14 Years 70 cl. 46%

550 kr.

Signatory Vintage, Mortlach 2008, 14 Years 70 cl. 46% Fremragende aftapning fra Signatory. Denne whisky har lagret i Bourbon Hogsheads. Der er blevet 4 fade af denne aftapning. I smagen fornemmer man friske frugter, lidt æblegrød samt vanilje. Den har masser af fylde faktisk lidt olieret, lyng samt en langvarig eftersmag. Whiskyen vil være en lækker dram på en lun forårsaften på terrassen!! Næse: Frugtkage og vanilje, sort peber, mørk frugt med brandytoner, røg og citrus frugter. Smag: Maltagtig og krydret og bare lidt kødfuld med søde og skarpe æble og pærenoter til støtte. Afslutning: Lang og tør og dog præget af frugterne og lidt Umami smag. Destilleri: Mortlach Aftapper: Signatory Vintage Region: Speyside Årgang: Distilled: 02.2008 Bottled: 01.2023 Bottle nr. 629 og 644 Alder: 14 år Type: Single Speyside Malt Scotch Whisky Fad nummer/type: Bourbon Hoghead fade Alc. styrke: 46 % Antal flasker: xxx stk. Un-chillfiltered Natural Colour 70 cl. Som det første destilleri i Dufftown er Mortlach stolt af at være en mangeårig producent af premiere malt. Destilleriet blev grundlagt i 1823 af James Findlater og har løbende produceret officielle udgivelser og uafhængige aftapninger siden 1851. I dag er Mortlach under den anerkendte Diageo-portefølje. Forsendelse med GLS eller DAO koster 40 kr.

Slagelse·25. mar.·

Gamle miniature flasker m.m. med indhold

Gamle miniature flasker m.m. med indhold

25 kr.

alle uåbnede. Billede 1-5: Pellegrino Marsala All'uovo - 50 kr. Pellegrino Marsala Alla Mandorla - 50 kr. Pellegrino Chema Marsala Al Caffe - 50 kr. Liquore d'erbe Blasius elisir di lunga vita - 50 kr. Kleiner Feigling Feige mit Wodka (2 stk.) - 25 kr. pr. stk. (alle miniatureflasker) En nummereret luksus guldøl fra Traquair House Ale, Belhaven Brewery, Dunbar, Scotland - 75 kr. (SOLGT). Billede 5-10: GRAPPA di BRUNELLO, Enoteca il Barlanzone, Montalcino i smuk miniatureflaske (plomberet), 42 %, 0,04 liter - 90 kr. Sendes gerne.

Munkebo·18. feb.

Daniel Bouju Reserve Carafe, 3/4 ltr. Daniel Bouju

Daniel Bouju Reserve Carafe, 3/4 ltr. Daniel Bouju

425 kr.

Ny pris kr. 600-700 Daniel Bouju er en lille familievirksomhed, grundlagt i 1805 og beliggende i Saint-Preuil. Huset laver cognac i Grande Champagne, Cognacområdets absolutte “Hjerte”, og råder over 25 ha vinmarker. At besøge Daniel Bouju er som at sætte tiden lidt i stå – hele produktionen foregår i det lille landbohus’ tilhørende lade og – man fristes til at sige – redskabsskur. Daniel Bouju er et stærkt bevis på, at småt er godt – hos ham er masseproduktion og industriel produktion bandlyst. Her er det detaljerne, der tæller: Cognacen destilleres på en 16,5 hl. still og fadlagres på helt nye små fade Limousin-fade, hvorved den tager karakter gennem flere års naturlig udvikling på fad og ikke ved hjælp af kunstige tilsætninger som karamel eller sukker. Daniel Boujus generelle kendetegn er en mørk, finesserig og karakterfast smag, der i VSOP-kvaliteten er rund og fyldig med udviklede tanniner og en lang eftersmag med frugtrige, krydrede nuancer. Forskellen i de forskellige cognacer ligger i lagringen, der er mellem 5 og 80 år, afhængigt af den enkelte produkttype. Herudover fremstiller Daniel Bouju også den for området så kendte specialitet, Pineau des Charentes. Den oprindelige opskrift på Daniel Boujus cognac blev lavet i 1804, og det er stadig den, der danner grundlag for produktionen i dag. Ingen hokus pokus. Men selvfølgelig en lille hemmelighed i fremstillingen. Vil man have kraftig, mørk og tung cognac, skal råmaterialet være sure druer høstet tidligt, og som tidligere nævnt: Ingen tilsat karamel, kun den ægte farve fra fadlagringen. Og så er Boujus cognacer ikke engang dyre – tværtimod!

Odense M·5. feb.·

Old Pulteney 12 Years 70 cl – 40 %

Old Pulteney 12 Years 70 cl – 40 %

250 kr.

Old Pulteney 12 Years 70 cl – 40 % Mærket er umådeligt stolt af sin arv og sit håndværk. De traditionelle metoder, der bruges til at fremstille Old Pulteney, er blevet videregivet gennem generationer af erfarne destillatører. De kobberkedler, der bruges til destillation, har en unik form med en usædvanlig stor kogende kugle og en flad top. Dette usædvanlige design bidrager til Old Pulteney-whiskyens særlige smagsprofil. Old Pulteney 12 år er modnet i håndplukkede lufttørrede ex-bourbonfade. Som vinder af utallige guldmedaljer er Old Pulteney 12 år en glimrende repræsentant for destilleriets unikke whiskystil. I smagen byder Old Pulteney 12 Years på en kompleks vifte af smagsnuancer, der afspejler dens kystnære oprindelse. Forvent noter af honning, vanilje og modne grønne frugter som æbler og pærer. Disse søde og frugtagtige elementer afbalanceres af et strejf af havsalt og en subtil røgsmag, der fremkalder billeder af den barske kystlinje omkring destilleriet. Når man smager Old Pulteney 12 Years, bliver man mødt af en indbydende aroma, der kombinerer blomsterdufte med antydninger af citrus og blide salte noter. Duften er både frisk og delikat og giver en lokkende introduktion til whiskyens mere komplekse smag. Old Pulteney-destilleriet blev grundlagt i 1826 af James Henderson, hvilket gør det til et af de ældste destillerier i regionen. Det ligger i den lille kystby Wick, som engang blev betragtet som Europas sildehovedstad. Byens søfartshistorie og barske kystlandskab er tæt forbundet med Old Pulteney whiskys karakter, hvilket giver dem deres berømte 'Maritime Malt'-kælenavn. Et sjovt faktum om Old Pulteney er, at det engang var kendt som det nordligste destilleri på det skotske fastland. På grund af sin afsides beliggenhed spillede destilleriet en vigtig rolle i sildefiskeriet i det 19. århundrede, hvor Wick var kendt som "Europas sildehovedstad". Fragt koster 40 kr.

Slagelse·7. jan.·

The Singleton Tailfire single malt whisky Speyside

The Singleton Tailfire single malt whisky Speyside

280 kr.

The Singleton Tailfire er en single malt whisky fra Speyside i Skotland. Whiskyen er tappet ved 40%. Str. 700 ml. Lagret mindst 3 år. Tailfire er en af to single malt skotske whiskyer uden aldersangivelse, der blev frigivet til Singleton of Dufftown-serien i 2014 (den anden er Sunray). I tråd med den bærrøde etiket er Tailfire et frugtladet udtryk, hvor en stor del af whiskyen kommer fra europæiske Sherry-fade. Næse: Sprødt æble, rød drue, hindbær og kandiseret appelsinskal springer alle ud. En græsgrøn note og Wensleydaleost & Tranebær opretholder balancen, mens et strejf af tobak udvikler sig over tid. Smag: hindbærbusk, mere Wensleydale. Havre, vanilje og et strejf af peber. Finish: Begyndende tørhed og hot afsluttende med en dejlig frugtighed på læben. Nyd den rent eller måske i en cocktail! Fragt koster 40 kr.

Slagelse·7. jan.·

Rock Island aftappet af Douglas Laing - 21 år

Rock Island aftappet af Douglas Laing - 21 år

800 kr.

Rock Island aftappet af Douglas Laing - 21 år Blended Scotch malt whisky Antal flasker: 4200 Alkohol styrke: 46,8 % Aftappet: 2019 Str.: 70 cl Rock Island 21 Years Old er en vidunderligt moden blended malt whisky lavet på single malts fra Islay, Arran, Orkney & Jura, uden tilsat farve eller brug af kølefiltrering. Resultatet er en ravgul whisky fuld af tørverøg, saltkaramel, forkullet eg og subtile krydderier. I næsen eksploderer aromaer af tørverøg og havvand, inden den udvikler sig til en bikagesødme. I munden fornemmes maltet byg, saltet kød, bål og forkullet eg. Eftersmagen er lang med aske, saltkaramel og subtile krydderier. DOUGLAS LAING & CO. Douglas Laing & Co. blev etableret i 1948 af Fred Douglas Laing og er stadig den dag i dag én blandt ganske få familieejede whiskyproducenter i Skotland. I dag drives Douglas Laing & Co. af Fred Jr. og hans datter. Siden begyndelsen har formålet for whiskyproducenten været uforandret: At overgå forbrugernes forventninger verden rundt ved at tilbyde dem den mest specielle, kvalitetsdrevne og unikke skotske whiskyoplevelse nogensinde. Og således fortsætter Douglas Laing & Co. med, hvad de er bedst til. Fragt koster 40 kr.

Slagelse·7. jan.·

The Singleton 40 % Malt masters Selection 700 ml

The Singleton 40 % Malt masters Selection 700 ml

280 kr.

The Singleton 40 % Malt masters Selection 700 ml Singleton of Dufftown Malt Master's Selection er en aftapning af Singleton whisky, der er en perfekt introduktion til dem, der er nye inden for single malt. Whiskyen blev skabt af The Singleton master of malts Craig Wilson. Han håndplukkede og blandede whiskyen, inden den blev modnet i europæiske og amerikanske egetræsfade med tre varianter; ex-wine, ex-sherry og ex-bourbon. Singleton Malt Master's Selection er en førsteklasses single malt whisky med en unik smagsprofil. Den rige smag kombinerer noter af honning, vanilje, ristede mandler og et strejf af citrus, mens aromaen indeholder subtile noter af karamel, toffee og moden frugt. Eftersmagen er lang og varmende med et strejf af krydderier. The Singleton of Dufftown Speyside Single Malt Master's Selction Whisky bør nydes rent eller med en dråbe vand. Alternativt kan du parre den med chokoladetrøfler for en rigere smagsoplevelse Blend reference 1106 - Lagret mindst 3 år. Aftappet 2018 Dufftown destilleriet i Speyside blev grundlagt i 1896 af William Williams & Sons Ltd., blendere fra Aberdeen. Forsendelse koster 40 kr.

Slagelse·6. jan.·

Rock Island aftappet af Douglas Laing - 21 år

Rock Island aftappet af Douglas Laing - 21 år

800 kr.

Rock Island aftappet af Douglas Laing - 21 år Blended Scotch malt whisky Antal flasker: 4200 Alkohol styrke: 46,8 % Aftappet: 2019 Str.: 70 cl Rock Island 21 Years Old er en vidunderligt moden blended malt whisky lavet på single malts fra Islay, Arran, Orkney & Jura, uden tilsat farve eller brug af kølefiltrering. Resultatet er en ravgul whisky fuld af tørverøg, saltkaramel, forkullet eg og subtile krydderier. I næsen eksploderer aromaer af tørverøg og havvand, inden den udvikler sig til en bikagesødme. I munden fornemmes maltet byg, saltet kød, bål og forkullet eg. Eftersmagen er lang med aske, saltkaramel og subtile krydderier. DOUGLAS LAING & CO. Douglas Laing & Co. blev etableret i 1948 af Fred Douglas Laing og er stadig den dag i dag én blandt ganske få familieejede whiskyproducenter i Skotland. I dag drives Douglas Laing & Co. af Fred Jr. og hans datter. Siden begyndelsen har formålet for whiskyproducenten været uforandret: At overgå forbrugernes forventninger verden rundt ved at tilbyde dem den mest specielle, kvalitetsdrevne og unikke skotske whiskyoplevelse nogensinde. Og således fortsætter Douglas Laing & Co. med, hvad de er bedst til. Forsendelse koster 40 kr.

Slagelse·6. jan.·

Side:
af 2