Elværk

Elværk

Sælges

------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps.

Tølløse·i dag·Klaravik.dk

Fremhævet
Vemag vogn med huller

Vemag vogn med huller

Sælges

------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps.

Tølløse·14. dec.·Klaravik.dk

Fremhævet
Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

50 kr.

Stenalderkost + Syltning + God mad med krydderier + Alt om TOMATER. 10 bøger: 1. Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, Politikens Forlag, 1999, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Fuldstændig ny og ubugt. Bogen er udsolgt fra forlaget. 85 kr. 2. Suveræne salater og brillante buffeter, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Forlaget 12 bøger A/S efter overenskomst med Høst & Søns Forlag, 1997, hardback. Bogen fremstår som ny. 75 kr. 3. 500 opskrifter. Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta, grønsager, salater, saucer, desserter, brød m.v. Spændende mad til hverdag og fest. Politikens Forlag, 1999, hardback. Bogen er yderst velholdt. Udsolgt fra forlaget. 110 kr. 4. Stenalderkost, af Loren Cordain, Forlaget Libris, 2011, paperback. Stenalderkost af Loren Cordain er en opskriftssamling over den proteinrige, varierede kost, som vores forfædre spiste i jægersamfundet. Samtidig får du teori om, hvorfor vores forfædre var så sunde, og hvad det er i vores nutidige kost, der afviger fra dengang og dermed bør undgås. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. 85 kr. 5. Bogen om syltning, af Lotte Haveman, Union håndbøger, Lademann Forlagsaktieselskab, 1981, paperback. Bogen er som ny. 50 kr. 6. Den grønne Syltebog, Tørsleffs Husmoder Service, 42. oplag, 300 opskrifter, paperback. 45 kr. 7. God mad med krydderier, af Antje Schunka, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Masser af spændende opskrifter og gode råd om rigtig brug af krydderier og krydderurter. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 8. De bedste Grillretter, af Barbara Rias-Bucher, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Alt hvad en grill-kok har brug for af opskrifter, tips og gode råd findes i bogen. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 9. Salater, af Annette Wolter, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Et væld af nye ideer til variation i salatskålen. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 10. Alt om TOMATER, Lademann, 1982, paperback, helt ny. 45 kr. Sendes gerne.

Munkebo·10. dec.·

Karolines Tapas, Picnic & Brunch

Karolines Tapas, Picnic & Brunch

75 kr.

Indbundet, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En bog, der garanteret ender med æselører og fedtfingre, for den er fuld af nyttig inspiration til tapas, picnic og brunch: Her er bagværk fra tebirkes til rustikt grydebrød, mange slags grød og pandekager, smoothies og små retter med æg. Dertil fx pirogger, indbagt paté, svampepie og wraps – og på den søde side: orange-curd, fransk galette, tærter og andet. Endelig masser af lækre småtterier som vandbakkelser med basilikumfyld, artiskokker med safransmør, fyldte champignoner og sprøde pastaskaller med flyvefiskerogn. Og du kan trygt gå i gang, for som altid, når Karolines Køkken står bag, er alle opskrifter testede, så du ved at de virker.

Valby·15. nov.·

Tøsekogebogen

Tøsekogebogen

60 kr.

Patrick Bachmann & Tina Scheftelowitz. Softcover, 172 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. Gerne MobilePay. Med denne kogebog kan du lære at lave god mad til dig selv, kæresten, venner og veninderne. Du får at vide, hvordan du laver supernem og hurtig mad helt fra grunden - også alt det basale som at koge et æg. Og du får masser af lækre opskrifter med grønt og kød, der hverken koster i pengepungen eller på sidebenene - og som specielt tøser i alle aldre er vilde med. Retterne spænder vidt fra gamle klassikere som frikadeller og fiskefilet i ny indpakning til salater, nudler, pasta og anden street food. Der er også forslag til mad sidst på måneden, når de sidste penge er brugt på en ny taske, og ideer til forskellige middage som venindemiddag og middag med kæresten, og ikke mindst de gamle til middag. En madbibel for dig, der er træt af håndmadder og købenudler. Og som har lyst til at lære at lave din egen mad, der er både nem, sund og tjekket.

Valby·29. okt.·

Drengerøvskogebogen - Party Edition

Drengerøvskogebogen - Party Edition

60 kr.

Patrick Bachmann & Tina Scheftelowitz. Hæftet, 200 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. Gerne MobilePay. Med dennne kogebog kan du lære at lave god mad til dig selv, kæresten, venner og veninderne. Du får at vide, hvordan du laver supernem og hurtig mad helt fra grunden - også alt det basale som at koge et æg. Og så får du masser af lækre opskrifter med kød og grønt tilbehør, som drengerøve i alle aldre er vilde med. Retterne spænder vidt fra gamle klassikere som deller og flæskesteg til retter med nudler, pasta, pizza, burgere og anden street food. Der er også forslag til mad sidst på måneden, når kassen er tom, og ideer til forskellige middage som scoremiddag og poolparty - med og uden pool, og ikke mindst de gamle til middag. En madbibel for dig, der er træt af færdigretter og købepizzaer, og som har lyst til at lære at lave din egen mad, der er både nem, sund og tjekket.

Valby·29. okt.·

Svampekogebogen

Svampekogebogen

100 kr.

Ingrid og Pelle Holmberg. Indbundet, 138 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Flere og flere går på svampejagt i naturen, men hvad skal vi bruge svampene til? De fleste kan finde ud af at riste dem på panden, men der findes mange flere muligheder for at lave lækre retter med svampe. Ingrid og Pelle Holmberg har over 40 års erfaring med et indsamle og tilberede svampe, og i Svampekogebogen har de samlet deres egne og venners bedste svampeopskrifter til hverdag og fest. Pelle Holmberg er biolog og en af Sveriges førende svampeeksperter, mens Ingrid Holmberg gennem 40 år har stået for at tilberede lækre måltider med de mange forskellige svampe. I bogen gennemgås både, hvordan svampene plukkes, renses og opbevares, hvis man ikke vil spise dem med det samme. Der er gode fif til, hvordan du kan udnytte dine rester, og så byder bogen selvfølgelig på et væld af opskrifter på snacks, hurtige retter og festmiddage - alt fra tragtkantarelsuppe og karljohan-carbonara til letsprængt lam med lun timianmarineret svampesalat. Bogen er rigt illustreret med flotte fotos af Susanne Hallmann. En rigtig god kogebog til alle svampeelskere.

Valby·26. okt.·

Far, mor og teenager laver mad

Far, mor og teenager laver mad

100 kr.

Wulffmorgenthaler. Hardback, 135 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En sjov og anvendelig bog fuld af opskrifter, som ikke er kedelige! Bogen indeholder kulinariske fortællinger, pragtfulde tegninger, klassikere på nye måder, retter, som verden aldrig før har set, samt tips til at få børn og teens til at lave mad, som de gider spise sammen med deres forældre. Denne kogebog er skabt af Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, to personer, der ud over at lave komik i diverse medier, selv elsker mad og derfor har lavet dette mesterværk inden for gastronomi. Men for at det ikke skal gå helt galt, har de fået hjælp af en rigtig kok!

Valby·20. okt.·

Gæstemad med SOUS VIDE

Gæstemad med SOUS VIDE

100 kr.

Peter Friehling. Indbundet, 148 sider. Helt ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster. I Gæstemad med SOUS VIDE får du tips, tricks og 10 lækre treretters-menuer, som giver dig tid til at hygge med dine gæster, mens du stadig har tjek på maden. Nøgleordene er planlægning og overblik. Gæstemad med SOUS VIDE har planlægningen indbygget i opskrifterne og giver dig overblikket. De 10 menuer er sammensat efter årstider, råvarer og pengepung, så nu kan du invitere gæster til middag hver dag, året rundt. Alle opskrifter er originale og udviklet specielt til sous vide, på en måde der fremhæver råvarernes unikke smag og sikrer deres optimale konsistens. Alle retter i bogen er serveringsklare på mindre end et kvarter og ofte med kun få minutters indsats i køkkenet. Eksempler på menuer er: • Efterårsmenu bestående af: Kalvecuvette med tunmousse og syltede tomater. Vildsvinekølle med solbærglaserede rødbeder, stegte pastinakker og brun sovs. Pocheret pære med espressois og hvid chokoladesovs • Prisbevidst menu bestående af: Muslingesuppe med porreolie. Fyldt nakkefilet med Pommes Anna, rødkålssalat og tomatsovs. Æblekage med æblesirup og Mascarpone Gæstemad med SOUS VIDE er den selvstændige efterfølger til bestsellerne Grundbogen i SOUS VIDE og SOUS VIDE i hverdagen, af sous vide-specialisten Peter Friehling.

Valby·1. okt.·

Bog: Burger med variationer

Bog: Burger med variationer

Sælges

Burger med variationer af Meg Jansz. Hardback udgave. ISBN 87-608-0054-2. Se Flere detaljer-felter og billeder for yderligere information. Giv et bud. Kan afhentes i Aars - der kan måske aftales afhentning i Højbjerg. Eventuel forsendelse sker til et dansk udleveringssted, med mindre der laves anden aftale. Til forsendelsen skal jeg bruge modtagers navn, adresse, mobilnummer og e-mailadresse. Kontakt: Anvend venligst SMS. Betaling: Forudbetaling ved overførsel til kontonummer eller kontant ved personligt fremmøde. Der kan ikke betales med MobilePay.

Aars·3. sep.·

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

25 kr.

Netto Kogebøger - Alle er nye - pris pr. stk. 25,- . JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Sommer i Køkkenet Skønne Danske Sommerretter Sundt & Lækkert Fester & Gæster Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Dessert- og bagebogen Kartoffelbogen. Sender gerne.

København Ø·19. aug.·

Mit Skandinaviske Køkken

Mit Skandinaviske Køkken

60 kr.

Camilla Plum. Indbundet, 272 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er - præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang.

Valby·16. aug.·

51% RAW - halvrå powerfood, som gør dig levende

51% RAW - halvrå powerfood, som gør dig levende

100 kr.

Ginda Hirslund & Ditte Meincke. Indbundet, 171 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Yd dit måltid respekt! Mad skal kæle for øje, smagsløg og helbred. Grøntsager spiller hovedrollen, når kok og ernæringsterapeut Ginda Hirslund komponerer retter, som balancerer kroppen og sætter mundvandet på overarbejde. Opskrifterne er nøje sammensat af fødevarer med særligt gode egenskaber, som fremmer din sundhed og beskytter mod sygdomme. Faktabokse fodrer dig med viden om de levende råvarer, som har vigtige støttefunktioner i det store, fine maskineri, vi kalder vores krop. 51 % raw er et koncept, som ifølge ernæringseksperter og medicinske specialister sikrer os den mest optimale kostfordeling. "Grove, rå grøntsager indeholder vigtige næringsstoffer og enzymer, som nedbrydes ved tilberedning. De er en hjælp til din krop, hvis du vil have mere energi og forebygge kronisk sygdom. 100 % raw kan være både vanskeligt at opnå og hårdt for fordøjelsen – 51 % er optimalt.” - Mia Damhus, ernæringsterapeut DET og farmaceut.

Valby·7. aug.·

Showcooking

Showcooking

150 kr.

Lars Roest-Madsen. Indbundet, 280 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Pop up-restauranter var et relativt ukendt begreb i Danmark, indtil en flok unge kokke med erfaring fra nogle af verdens toprestauranter i 2008 dannede en forening med et fælles mål: At udfordre sig selv og grænserne for gastronomien uden snobberi eller forstyrrende regler og dogmer. Foreningen kaldte de for NACL – Nordic Academy of Culinary Leisure. NACL blev de unge kokkes frirum i en restaurationsbranche, der traditionelt er præget af et vist regelsæt. Med foreningen fik de en legeplads og en omrejsende restaurant, hvor de for alvor kunne slå sig løs, og hvor de samtidig kunne invitere publikum med til deres til tider vanvittige eksperimenter. I løbet af foreningens første 10 år har NACL lavet mad på fire kontinenter og er sprunget ud på det dybe vand sammen med gæsterne, når de har serveret dødeligt giftig japansk fugu og selvlysende ørred eller har udforsket, hvordan døden egentlig smager. I denne bog får du fortællingen om NACL og nogle af kokkenes bedste og mest opsigtsvækkende retter. Ikke mindst kan du prøve dit eget talent af i køkkenet, for i bogen bliver du også forsynet med en lang række af de bedste opskrifter gennem årene.

Valby·7. aug.·

LCHF hele Livet!

LCHF hele Livet!

60 kr.

Indbundet spiralryg, 221 sider i fin stand. Sendes gerne, porto =50 kr. MobilePay. Her er den eneste LCHF-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. Desuden er her en række forslag til morgenmad, som giver en god start på dagen. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Dropper man de hurtige kulhydrater i brød, pasta og pizza, samt sukkerholdige produkter som kager og slik, giver det færre inflammationer i kroppen og holder blodsukkeret stabilt. Man bliver mindre udsat for gigt, får en roligere mave samt et forbedret immunforsvar. Klara Desser er en erfaren madskribent, kogebogsforfatter og grafiker, som har udgivet et dusin kogebøger, heraf flere også på dansk. Lad dig inspirere af hendes farverige og friske mad, som vil holde dig glad og mæt i lang tid.

Valby·20. jul.·

LCHF året rundt

LCHF året rundt

60 kr.

Jane Faeber. Softcover, 268 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med "LCHF året rundt" har Jane Faerber skrevet en bog, hvori hun fokuserer på at hjælpe dig igennem hele året med LCHF. I modsætning til andre bøger på markedet arbejder hun ikke med udvalgte antal uger eller måneder, men med et helt år og en hverdag, som skal blive ved. I bogen har Jane Faerber tænkt på de fødselsdage, påskefrokoster, sommeraftener og julemåneder, som året byder på. Hun viser dig gennem de 365 dage, som byder på lidt af hvert og rådgiver dig til, hvordan du kan forene din LCHF-livsstil med familie, ferie og fester uden at falde tilbage i de gamle vaner.

Valby·20. jul.·

Nemt Glutenfrit

Nemt Glutenfrit

120 kr.

Indbundet, 189 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Mange forbinder glutenfri kost med en diæt støvsuget for alt, der hedder lyst brød og pasta, men nu viser Nemt glutenfrit dig, hvor let det er at leve glutenfrit – uden at du føler, at du går glip af noget! Måske lider du af cøliaki, eller også prøver du på at skære ned på dit glutenindtag. Denne bog er for alle, der er nysgerrige på det glutenfrie køkken og de fordele, man kan drage af en glutenfri kost. Kogebogen indeholder de mest delikate og velsmagende opskrifter, så du selv kan bage både pandekager og vafler eller servere en hel glutenfri menu, hvor de fleste kan være med. Der er skruet ned for indholdet af gluten, men op for smag og madglæde!

Valby·2. jul.·

Hverdagsmad med Hamp - det nye Superfood

Hverdagsmad med Hamp - det nye Superfood

100 kr.

Henriette Christensen m.fl. Indbundet, 167 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hamp var i årtusinder en vigtig del af mange menneskers kost - indtil nogen dømte hampen ude og gav den et dårligt ry. Men det er synd! Og derfor er denne kogebog dedikeret til det glemte superfood. Bogen er fuld af opskrifter til både morgenmaden, mellemmåltidet, frokosten, aftensmaden og desserten, og de er oven i købet alle fri for gluten, hvidt sukker og uønsket kemi. Du får også inspiration til en balanceret og ikke-fanatisk livsstil og en grundig introduktion til forskellige fødevarer lavet af hamp. Der er lidt om hampens historie, og hvad planten ellers kan bruges til, masser af bonusinfo om vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, antioxidanter med mere samt et hav af tips til andre supersunde fødevarer. Hamp findes som hampeolie, hampefrø, hampeprotein og hampemel allerede i flere supermarkeder og næsten alle helsekostforretninger - så med denne bogs 60 lækre opskrifter ved hånden er det bare om at kaste sig over vidunderspisen. Og nej, du bliver ikke skæv af hampen - men du får et ordentligt skud kostfibre, glutenfrit protein, essentielle aminosyrer, vigtige vitaminer, masser af mineraler og veldrejet velsmag! 60 lækre hverdagsopskrifter. "BONUS, retterne er UDEN gluten, hvid sukker og uønsket kemi"

Valby·30. jun.·

Et ordentligt Brød

Et ordentligt Brød

75 kr.

Camilla Plum. Hardback, 208 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist. Også Camilla Plum: • Mors Mad året rundt, 60 kr.

Valby·21. jun.·

Fransk Fast Food - En Bog om Ost

Fransk Fast Food - En Bog om Ost

60 kr.

Lone Kjær. Softcover, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. DETTE ER IKKE EN KOGEBOG. Det er en bog om, hvordan man ved at kombinere de rigtige oste, charcuteri, drikkevarer og tilbehør kan lave fantastisk mad uden at stå i køkkenet i flere timer. Og det er en bog om, hvad man kan bruge den sparede tid til. Men det er også en førstehjælpsbog. Til de dage, hvor du er kommet til at invitere gæster uden at tage højde for, at Emil skulle til fodbold, at toget var aflyst, eller hvad der nu kan forhindre dig i at bruge tre-fire timer i køkkenet. Kort sagt, når du har brug for et måltid, der kan anrettes på en halv time og ikke vil gå på kompromis med den gastronomiske kvalitet. Også: • Ost på Bordet, 60 kr.

Valby·21. jun.·

Ost på Bordet

Ost på Bordet

60 kr.

Guide, Opskrifter og Tilbehør. Camilla Bojsen-Møller. Hardback, 151 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost ? hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: ?Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.? Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk. Også: • Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.

Valby·21. jun.·

Cocktails og Drinks

Cocktails og Drinks

75 kr.

Indbundet, 270 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "Cocktails og Drinks" er en rigt illustreret bog, der i en enkel og underholdende stil serverer alle de nødvendige oplysninger og fremgangsmåder til fremstilling af festlige og velsmagende cocktails, alt krydret med tips, vitser og anekdoter fra cocktailens vidunderlige verden. Bogen indeholder mindst 300 forskellige opskrifter alle udførlige med oplysninger om glas, metode, pynt etc. Desuden brugervenlige introduktioner til hjemmebaren, til de forskellige spiritustyper, til miksere med eller uden alkohol - og tips til, hvordan man afholder et vellykket cocktailparty. Ole Knudsen er forlægger, oversætter og skribent. Han skriver om spiritus, øl og vin i Politiken samt i månedsbladet Gastro. Hans yndlingscocktail er for tiden en Manhattan lavet med Maker's Mark bourbon og Noilly Prats røde vermouth. Han har endvidere papir på, at han laver verdens bedste Cosmopolitan.

Valby·21. jun.·

Frugt, bær og grønt

Frugt, bær og grønt

75 kr.

Sylvia Danielsson. Indbundet, 131 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. I dag kan man få mange spændende og lækre frugter, grønsager og bær i butikkerne, bl.a. nye eksotiske frugter som rambutan og salak. I denne bog får du i tekst og foto alt at vide om de enkelte frugter, bær og grønsager samt deres næringsindhold. Omtalen af alt det sunde og grønne følges op af inspirerende opskrifter på mad med ny smag, som for eksempel Tamarillosalsa, Avocadolasagne, græskarsuppe, hybenchutney og forfriskende Frugtsmoothies. De hen imod 300 smukke farvebilleder og 100 nemme opskrifter giver tilsammen en lyst til at spise mere frugt og grønt, stimulerer krop og sjæl og inspirerer til en sund livsstil.

Valby·21. jun.·

En Passion for Olivenolie

En Passion for Olivenolie

100 kr.

Jesper & Natascha Gyldendahl Colombani. Indbundet, 161 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Denne bog er vores kærlighedserklæring til olivenolie - og vi elsker virkelig olivenolie. Den kulinariske verden har fået et gevaldigt løft inden for de seneste mange år, hvor gode råvarer og kvalitet i højere grad bliver værdsat, men olivenolie er - efter vores mening - blevet overset. 'En passion for olivenolie' er en introduktion til olivenoliens spændende univers af dufte, smage og madoplevelser. Vi har samlet den mest relevante og nyttige viden til hverdagen samt historien om olivenoliens oprindelse, krydret med vores egen rejse hertil. Vores rejse med olivenolie har på alle måder beriget vores liv, både professionelt og privat, og har i sig selv været lidt af et eventyr. Undervejs blev vi smittet med stor passion for olivenolie af høj kvalitet, som vi nu ønsker at dele med dig og alle andre, der krydser vores vej. Vi har samlet en række opskrifter, som vi håber vil udfordre og inspirere dig til at tænke olivenolie ind i din madlavning på nye måder. En god olivenolie er meget mere end blot et fedtstof; det er også en dejlig smagsgiver med uendeligt potentiale for at forbedre stort set ethvert måltid, lige fra krydrede, varme retter til søde desserter og kager.

Valby·21. jun.·

5:2 Kogebogen

5:2 Kogebogen

60 kr.

Angela Dowden. Indbundet, 144 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. At praktisere 5:2 diæten er simpelt. Det eneste du skal gøre er, at reducere dit kalorieindtag til 500/600 kalorier to dage om ugen og så ellers spise som du plejer, de resterende 5 dage! Ved at faste 2 dage ugentligt reducerer du din vægt, forbedrer din helbred og føler dig generelt bedre tilpas. Det kan ikke gøres meget lettere end med disse lækre kaloriefattige opskrifter til både morgenmad, frokost og middag. 5:2 Kogebogen indeholder 100 opskrifter med præcise kalorieberegninger, forslag til en 4 ugers madplan, gode ideer til kaloriefattige snacks, nem og tilgængelig kalorietæller, samt gode råd og teknikker til alt fra portionskontrol til at fastholde den fastende livsstil.

Valby·21. jun.·

Ulrika Davidssons Kogebog om 5:2

Ulrika Davidssons Kogebog om 5:2

60 kr.

Ulrika Davidsson. Indbundet, 182 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. 5:2 kuren er på ganske kort tid blevet utrolig populær. Denne bog indeholder alt, hvad du behøver for at få succes med kuren: Fakta, tips, råd, motivation og 100 kalorieberegnede og nemt tilberedte opskrifter til fastedagene. Ulrika er en af Sveriges mest produktive kogebogsforfattere. Hun har inspireret og hjulpet tusinder til en sundere livsstil.

Valby·21. jun.·

Snaps - 7 Bøger 60-75 kr.

Snaps - 7 Bøger 60-75 kr.

60 kr.

131 Kryddersnapse - M.T. Hortulanus - Softcover, 195 sider. Som ny. 75 kr. Brændevinsgrisen - H. Rasmussen & J. Larsen - Hardback, 147 sider. Som ny. 60 kr. Min egen Dram - Oscar Steingrimsen - Indbundet, 85 sider. Som ny. 60 kr. Kold, sød, stærk og brændende - Hans Lyngby Jepsen - Indbundet, 301 sider. Som ny. 75 kr. Politikens bog om Kryddersnaps - Anne Hjernø - 4. udg. Indbundet, 151 sider. Som ny. 75 kr. Politikens bog om Kryddersnaps - Anne Hjernø - 2. udg. Indbundet, 151 sider. Som ny. 60 kr. Brændevin, bjesk og bitter - Hans Lyngby Jepsen - 1991. Hardback, 133 sider. Som ny. 50 kr. ----------------------------------------------- Sendes gerne, porto fra 50 kr. MobilePay -------------------------- ---------------------

Valby·5. dec.·

Naturens Køkken

Naturens Køkken

120 kr.

Birgit Kristiansen & Lars Norman. Hardback, 239 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Naturens Køkken får du adgang til en verden af skønne naturoplevelser og fantastiske smagsindtryk. Du lærer at finde den danske naturs mest velsmagende bær og urter, og bogens mere end 100 lækre opskrifter giver dig masser af inspiration til at bruge de vilde råvarer hjemme i dit eget køkken - lige fra appetitlige frokost- og middagsretter til hjemmelavede brændevine. Tag for eksempel en tur til stranden efter salte urter til sommerens fiskeretter, gå i klitterne og pluk havtorn til en forfriskende sorbet, cykl i skoven og saml brombær til en delikat salsa, eller tag ud på heden efter tyttebær til en intenst smagende vildtkompot eller en aromatisk kryddersnaps. Mulighederne er utallige, og alle - store som små - kan være med.

Valby·21. jun.·

Side:
af 3