Mærkedage

Mærkedage

60 kr.

Mærkedage - årets højtider i kager Af Ditte Julie Jensen " Ingen fest uden kage. Med bogen Mærkedage har du altid en anledning til at bage – og omvendt også altid en kage at bage til en anledning. Vi elsker at forkæle vores medmennesker med kage ved både store og små anledninger, og det er netop dét, der har været drivkraften bag denne bog. Missionen med bogen Mærkedage er at skabe så meget inspiration til dig som overhovedet muligt – i alle sværhedsgrader og formater. At gøre det muligt at lokke din veninde, mor, moster, søster eller en helt anden til at lave bryllupskagen, kagebordet til den runde fødselsdag eller barnedåben. Lad dig inspirere og lad os fejre højtiderne med kage." Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Købt som beset - ingen reklamationsret / returret Kan afhentes eller sendes for købers regning og risiko

Christiansfeld·fre.·

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

50 kr.

Stenalderkost + Syltning + God mad med krydderier + Alt om TOMATER. 10 bøger: 1. Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, Politikens Forlag, 1999, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Fuldstændig ny og ubugt. Bogen er udsolgt fra forlaget. 85 kr. 2. Suveræne salater og brillante buffeter, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Forlaget 12 bøger A/S efter overenskomst med Høst & Søns Forlag, 1997, hardback. Bogen fremstår som ny. 75 kr. 3. 500 opskrifter. Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta, grønsager, salater, saucer, desserter, brød m.v. Spændende mad til hverdag og fest. Politikens Forlag, 1999, hardback. Bogen er yderst velholdt. Udsolgt fra forlaget. 110 kr. 4. Stenalderkost, af Loren Cordain, Forlaget Libris, 2011, paperback. Stenalderkost af Loren Cordain er en opskriftssamling over den proteinrige, varierede kost, som vores forfædre spiste i jægersamfundet. Samtidig får du teori om, hvorfor vores forfædre var så sunde, og hvad det er i vores nutidige kost, der afviger fra dengang og dermed bør undgås. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. 85 kr. 5. Bogen om syltning, af Lotte Haveman, Union håndbøger, Lademann Forlagsaktieselskab, 1981, paperback. Bogen er som ny. 50 kr. 6. Den grønne Syltebog, Tørsleffs Husmoder Service, 42. oplag, 300 opskrifter, paperback. 45 kr. 7. God mad med krydderier, af Antje Schunka, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Masser af spændende opskrifter og gode råd om rigtig brug af krydderier og krydderurter. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 8. De bedste Grillretter, af Barbara Rias-Bucher, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Alt hvad en grill-kok har brug for af opskrifter, tips og gode råd findes i bogen. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 9. Salater, af Annette Wolter, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Et væld af nye ideer til variation i salatskålen. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 10. Alt om TOMATER, Lademann, 1982, paperback, helt ny. 45 kr. Sendes gerne.

Munkebo·tor.·

Bog: Burger med variationer

Bog: Burger med variationer

Sælges

Burger med variationer af Meg Jansz. Hardback udgave. ISBN 87-608-0054-2. Se Flere detaljer-felter og billeder for yderligere information. Giv et bud. Kan afhentes i Aars - der kan måske aftales afhentning i Højbjerg. Eventuel forsendelse sker til et dansk udleveringssted, med mindre der laves anden aftale. Til forsendelsen skal jeg bruge modtagers navn, adresse, mobilnummer og e-mailadresse. Kontakt: Anvend venligst SMS. Betaling: Forudbetaling ved overførsel til kontonummer eller kontant ved personligt fremmøde. Der kan ikke betales med MobilePay.

Aars·3. sep.·

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

25 kr.

Netto Kogebøger - Alle er nye - pris pr. stk. 25,- . JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Sommer i Køkkenet Skønne Danske Sommerretter Sundt & Lækkert Fester & Gæster Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Dessert- og bagebogen Kartoffelbogen. Sender gerne.

København Ø·19. aug.·

Mit Skandinaviske Køkken

Mit Skandinaviske Køkken

60 kr.

Camilla Plum. Indbundet, 272 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er - præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang.

Valby·16. aug.·

51% RAW - halvrå powerfood, som gør dig levende

51% RAW - halvrå powerfood, som gør dig levende

100 kr.

Ginda Hirslund & Ditte Meincke. Indbundet, 171 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Yd dit måltid respekt! Mad skal kæle for øje, smagsløg og helbred. Grøntsager spiller hovedrollen, når kok og ernæringsterapeut Ginda Hirslund komponerer retter, som balancerer kroppen og sætter mundvandet på overarbejde. Opskrifterne er nøje sammensat af fødevarer med særligt gode egenskaber, som fremmer din sundhed og beskytter mod sygdomme. Faktabokse fodrer dig med viden om de levende råvarer, som har vigtige støttefunktioner i det store, fine maskineri, vi kalder vores krop. 51 % raw er et koncept, som ifølge ernæringseksperter og medicinske specialister sikrer os den mest optimale kostfordeling. "Grove, rå grøntsager indeholder vigtige næringsstoffer og enzymer, som nedbrydes ved tilberedning. De er en hjælp til din krop, hvis du vil have mere energi og forebygge kronisk sygdom. 100 % raw kan være både vanskeligt at opnå og hårdt for fordøjelsen – 51 % er optimalt.” - Mia Damhus, ernæringsterapeut DET og farmaceut.

Valby·7. aug.·

Showcooking

Showcooking

150 kr.

Lars Roest-Madsen. Indbundet, 280 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Pop up-restauranter var et relativt ukendt begreb i Danmark, indtil en flok unge kokke med erfaring fra nogle af verdens toprestauranter i 2008 dannede en forening med et fælles mål: At udfordre sig selv og grænserne for gastronomien uden snobberi eller forstyrrende regler og dogmer. Foreningen kaldte de for NACL – Nordic Academy of Culinary Leisure. NACL blev de unge kokkes frirum i en restaurationsbranche, der traditionelt er præget af et vist regelsæt. Med foreningen fik de en legeplads og en omrejsende restaurant, hvor de for alvor kunne slå sig løs, og hvor de samtidig kunne invitere publikum med til deres til tider vanvittige eksperimenter. I løbet af foreningens første 10 år har NACL lavet mad på fire kontinenter og er sprunget ud på det dybe vand sammen med gæsterne, når de har serveret dødeligt giftig japansk fugu og selvlysende ørred eller har udforsket, hvordan døden egentlig smager. I denne bog får du fortællingen om NACL og nogle af kokkenes bedste og mest opsigtsvækkende retter. Ikke mindst kan du prøve dit eget talent af i køkkenet, for i bogen bliver du også forsynet med en lang række af de bedste opskrifter gennem årene.

Valby·7. aug.·

Opskriften på sejr

Opskriften på sejr

75 kr.

En kogebog til dig, som træner meget. Indbundet, 172 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alle ved, at man skal spise sundt for at kunne få mest mulig ud af sin træning og kunne præstere sit bedste. Men det kan være svært i en travl hverdag med skole og idræt på eliteniveau. Bogen er skrevet til unge der træner meget. Bogen indeholder opskrifter og gode råd, som hjælper den unge eliteudøver med at spise sundere og dermed få mest mulig ud at træningen og præstere bedre til konkurencer/kampe. Opskriften på sejr er skrevet af Lone Viggers i samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Valby·7. aug.·

Få beskedNår der er nye resultater i Faglitteratur

Lup med søgeord i
LCHF hele Livet!

LCHF hele Livet!

60 kr.

Indbundet spiralryg, 221 sider i fin stand. Sendes gerne, porto =50 kr. MobilePay. Her er den eneste LCHF-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. Desuden er her en række forslag til morgenmad, som giver en god start på dagen. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Dropper man de hurtige kulhydrater i brød, pasta og pizza, samt sukkerholdige produkter som kager og slik, giver det færre inflammationer i kroppen og holder blodsukkeret stabilt. Man bliver mindre udsat for gigt, får en roligere mave samt et forbedret immunforsvar. Klara Desser er en erfaren madskribent, kogebogsforfatter og grafiker, som har udgivet et dusin kogebøger, heraf flere også på dansk. Lad dig inspirere af hendes farverige og friske mad, som vil holde dig glad og mæt i lang tid.

Valby·20. jul.·

LCHF året rundt

LCHF året rundt

60 kr.

Jane Faeber. Softcover, 268 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med "LCHF året rundt" har Jane Faerber skrevet en bog, hvori hun fokuserer på at hjælpe dig igennem hele året med LCHF. I modsætning til andre bøger på markedet arbejder hun ikke med udvalgte antal uger eller måneder, men med et helt år og en hverdag, som skal blive ved. I bogen har Jane Faerber tænkt på de fødselsdage, påskefrokoster, sommeraftener og julemåneder, som året byder på. Hun viser dig gennem de 365 dage, som byder på lidt af hvert og rådgiver dig til, hvordan du kan forene din LCHF-livsstil med familie, ferie og fester uden at falde tilbage i de gamle vaner.

Valby·20. jul.·

Mette Blomsterberg. Dessert.

Mette Blomsterberg. Dessert.

60 kr.

Mette Blomsterberg Dessert. Du skulle vel aldrig være en af dem, der har en sød tand og en svaghed overfor desserter? Jo? Så er det godt, at "Politikens bog om dessert" er til at have lige ved hånden. Mette Blomsterberg, som de fleste nok kender som den hjertelige konditor fra DR, har i "Politikens bog om dessert" samlet opskrifter på alle typer desserter: Is, fromage, pandekager, kager, tærter og meget, meget mere. Der er ikke dét du ikke kan finde i denne skønne dessertbog. Bogen er god for både begyndere og erfarene i et køkken - mest af alt for alle, der kan lide en lækker dessert. Mindstepris 60 kr plus porto

Varde·12. jul.·

Nemt Glutenfrit

Nemt Glutenfrit

120 kr.

Indbundet, 189 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Mange forbinder glutenfri kost med en diæt støvsuget for alt, der hedder lyst brød og pasta, men nu viser Nemt glutenfrit dig, hvor let det er at leve glutenfrit – uden at du føler, at du går glip af noget! Måske lider du af cøliaki, eller også prøver du på at skære ned på dit glutenindtag. Denne bog er for alle, der er nysgerrige på det glutenfrie køkken og de fordele, man kan drage af en glutenfri kost. Kogebogen indeholder de mest delikate og velsmagende opskrifter, så du selv kan bage både pandekager og vafler eller servere en hel glutenfri menu, hvor de fleste kan være med. Der er skruet ned for indholdet af gluten, men op for smag og madglæde!

Valby·2. jul.·

Alverdens Oste

Alverdens Oste

100 kr.

Juliet Harbutt & Roz Denny. Indbundet, 256 sider. Storformat. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Nyd bogens beskrivelser af oste fra hele verden, bl.a. nordiske, franske og italienske, men også oste, man kan møde på fjernere rejser, som mexikanske, australske og indiske. Hver ost er grundigt beskrevet efter smag, farve, konsistens og oprindelse og vist med foto. Hertil over 100 lette og spændende osteopskrifter fra hele verden. Her er opskrifter pa mange forskellige retter både supper, småretter og snacks som mexikanske taco og niozzarella carozza, salater og vegetarretter, hovedretter som spanakopitta, tærter, pizza og pasta og desserter og kager som tiramisu and ricotta og marsala tærter. Der gives også rad om, hvilken vin der passer til den enkelte ost. Alle opskrifter ledsages af en trin-for-trin vejledning med foto, der gør det ekstra let at lave de lækre retter med ost.

Valby·30. jun.·

Hverdagsmad med Hamp - det nye Superfood

Hverdagsmad med Hamp - det nye Superfood

100 kr.

Henriette Christensen m.fl. Indbundet, 167 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hamp var i årtusinder en vigtig del af mange menneskers kost - indtil nogen dømte hampen ude og gav den et dårligt ry. Men det er synd! Og derfor er denne kogebog dedikeret til det glemte superfood. Bogen er fuld af opskrifter til både morgenmaden, mellemmåltidet, frokosten, aftensmaden og desserten, og de er oven i købet alle fri for gluten, hvidt sukker og uønsket kemi. Du får også inspiration til en balanceret og ikke-fanatisk livsstil og en grundig introduktion til forskellige fødevarer lavet af hamp. Der er lidt om hampens historie, og hvad planten ellers kan bruges til, masser af bonusinfo om vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, antioxidanter med mere samt et hav af tips til andre supersunde fødevarer. Hamp findes som hampeolie, hampefrø, hampeprotein og hampemel allerede i flere supermarkeder og næsten alle helsekostforretninger - så med denne bogs 60 lækre opskrifter ved hånden er det bare om at kaste sig over vidunderspisen. Og nej, du bliver ikke skæv af hampen - men du får et ordentligt skud kostfibre, glutenfrit protein, essentielle aminosyrer, vigtige vitaminer, masser af mineraler og veldrejet velsmag! 60 lækre hverdagsopskrifter. "BONUS, retterne er UDEN gluten, hvid sukker og uønsket kemi"

Valby·30. jun.·

Et ordentligt Brød

Et ordentligt Brød

75 kr.

Camilla Plum. Hardback, 208 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist. Også Camilla Plum: • Mors Mad året rundt, 60 kr.

Valby·21. jun.·

Overrask med Græskar - Salte og søde opskrifter

Overrask med Græskar - Salte og søde opskrifter

75 kr.

Søren Staun Petersen. Indbundet, 170 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En af efterårets smukkeste råvarer er tilbage i kendte og nye klæder. Græskar giver dig inspiration til helt nye såvel som klassiske retter. I takt med halloweens indtog i de danske hjem har græskar de seneste år fået en mere fast plads i de danske køkkener. De fleste kender græskarret som bagt, syltet eller suppe, men det er en fantastisk alsidig råvare. Det kan indgå i både det salte og søde køkken med stor succes. Bogen lærer dig at bruge græskar i eksempelvis cheese­cake, pasta og tacos. Du bliver introduceret til forskellige græskarsorter som fx ’spaghettigræskarret’, der har fået sit navn efter den trevlede tekstur, det får efter bagning. Eller ’crown prince’, der med sit lave væskeindhold gør det perfekt til mos eller fritter. Du får også ny inspiration til tilberedning af kendinge som hokkaido og butternutsquash. Du vil opdage, hvordan græskarrets konsistens og sødme kan erstatte en god portion smør og sukker i bagværk som fx brownies og kanelsnegle. Hvordan du kan implementere en ugentlig kødfri dag og lave en fars på revet græskar til burgerbøffer eller en fyldig, varm dahl med masser af krydderier. I det hele taget kommer du godt rundt i en verden af smage med opskrifter på fx hummus, dumplings, rösti, pandekager, crumble og mange mange flere. Græskar er perfekt til dem, som vil lære flere måder at bruge græskar på, såvel som dem, der kaster sig ud i det for første gang. Ud over at være en alsidig råvare er græskarret utrolig fotogent, og med de smukke, inspirerende billeder i bogen, der i den grad får mundvandet til at løbe, vil du helt sikkert få lyst til at kaste dig ud i et efterår, der er mere orange end nogensinde før.

Valby·21. jun.·

Jeg elsker Chili

Jeg elsker Chili

60 kr.

Henning Petersen. Indbundet, 86 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Der er dem, der mener, at chili er bedst til at tage maling af gamle havemøbler. Andre oplever mødet med chili som et vidunderligt, langt og hedt kys. Denne lille bog er fyldt med eksotiske opskrifter med chili. Her er det ikke nødvendigt med det store kørekort til potter og pander — man skal bare have det sjovt i køkkenet og omkring spisebordet. Glæd dig til: Klassisk salsa, Amerikansk barbecue sauce, Vietnamesisk chili sauce, Chilibrød, Bagte kreoler rejer, Chili con carne, Buffalo kyllingevinger, Tortillas med fyld, Chili brownies — og skyl efter med en Margarita eller en Bloody Mary.

Valby·21. jun.·

Food Maker - en opskrift på madglæde blandt unge

Food Maker - en opskrift på madglæde blandt unge

75 kr.

Julie Niebe Elmholdt. Indbundet, 198 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Gennem Food Maker er det lykkedes at nå ud til 'unge, inddrage unge - og endda gøre det attraktivt for unge at være med til selv at lave mad. En målgruppe, der ellers kan være svær at nå ud til. Det er lykkedes at skabe et projekt, hvor unge ikke blot er modtagerne, men er en stor del af projektets ånd. Det, er med andre ord et projekt for, med af unge. Vi vil gerne give et så godt indblik i Food Maker som muligt, uden at du som læser selv er direkte til stede. Det er selvfølgelig svært, fordi en stor del af Food Maker er stemningen, samtalerne imellem de unge, og det at se og opleve på egen krop, hvor meget de unge udvikler sig både i og uden for køkkenet. Vi forsøger at komme så tæt på, som det er muligt i ord og billeder. Det er derfor, vi har valgt at lave denne bog om projektet. Vi vil gerne vise dig, at selvom Food Maker ikke kan redde verden, så kan projektet inddrage, tiltrække og samskabe med unge - og derigennem være med til at skabe gode fællesskaber, medborgerskab og større madglæde. Det er med disse ønsker, denne bog er blevet til. Vi håber, at du vil sidde tilbage med en masse ny viden om både Food Maker og en nysgerrighed på at vide endnu mere - og måske endda lyst til (i fællesskab med dine kollegaer) at reproducere nogle af de succeser, vi har oplevet i Food Maker-projektet.

Valby·21. jun.·

Fransk Fast Food - En Bog om Ost

Fransk Fast Food - En Bog om Ost

60 kr.

Lone Kjær. Softcover, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. DETTE ER IKKE EN KOGEBOG. Det er en bog om, hvordan man ved at kombinere de rigtige oste, charcuteri, drikkevarer og tilbehør kan lave fantastisk mad uden at stå i køkkenet i flere timer. Og det er en bog om, hvad man kan bruge den sparede tid til. Men det er også en førstehjælpsbog. Til de dage, hvor du er kommet til at invitere gæster uden at tage højde for, at Emil skulle til fodbold, at toget var aflyst, eller hvad der nu kan forhindre dig i at bruge tre-fire timer i køkkenet. Kort sagt, når du har brug for et måltid, der kan anrettes på en halv time og ikke vil gå på kompromis med den gastronomiske kvalitet. Også: • Ost på Bordet, 60 kr.

Valby·21. jun.·

Ost på Bordet

Ost på Bordet

60 kr.

Guide, Opskrifter og Tilbehør. Camilla Bojsen-Møller. Hardback, 151 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost ? hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: ?Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.? Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk. Også: • Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.

Valby·21. jun.·

Cocktails og Drinks

Cocktails og Drinks

75 kr.

Indbundet, 270 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "Cocktails og Drinks" er en rigt illustreret bog, der i en enkel og underholdende stil serverer alle de nødvendige oplysninger og fremgangsmåder til fremstilling af festlige og velsmagende cocktails, alt krydret med tips, vitser og anekdoter fra cocktailens vidunderlige verden. Bogen indeholder mindst 300 forskellige opskrifter alle udførlige med oplysninger om glas, metode, pynt etc. Desuden brugervenlige introduktioner til hjemmebaren, til de forskellige spiritustyper, til miksere med eller uden alkohol - og tips til, hvordan man afholder et vellykket cocktailparty. Ole Knudsen er forlægger, oversætter og skribent. Han skriver om spiritus, øl og vin i Politiken samt i månedsbladet Gastro. Hans yndlingscocktail er for tiden en Manhattan lavet med Maker's Mark bourbon og Noilly Prats røde vermouth. Han har endvidere papir på, at han laver verdens bedste Cosmopolitan.

Valby·21. jun.·

Side:
af 4