Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

50 kr.

Stenalderkost + Syltning + God mad med krydderier + Alt om TOMATER. 10 bøger: 1. Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, Politikens Forlag, 1999, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Fuldstændig ny og ubugt. Bogen er udsolgt fra forlaget. 85 kr. 2. Suveræne salater og brillante buffeter, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Forlaget 12 bøger A/S efter overenskomst med Høst & Søns Forlag, 1997, hardback. Bogen fremstår som ny. 75 kr. 3. 500 opskrifter. Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta, grønsager, salater, saucer, desserter, brød m.v. Spændende mad til hverdag og fest. Politikens Forlag, 1999, hardback. Bogen er yderst velholdt. Udsolgt fra forlaget. 110 kr. 4. Stenalderkost, af Loren Cordain, Forlaget Libris, 2011, paperback. Stenalderkost af Loren Cordain er en opskriftssamling over den proteinrige, varierede kost, som vores forfædre spiste i jægersamfundet. Samtidig får du teori om, hvorfor vores forfædre var så sunde, og hvad det er i vores nutidige kost, der afviger fra dengang og dermed bør undgås. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. 85 kr. 5. Bogen om syltning, af Lotte Haveman, Union håndbøger, Lademann Forlagsaktieselskab, 1981, paperback. Bogen er som ny. 50 kr. 6. Den grønne Syltebog, Tørsleffs Husmoder Service, 42. oplag, 300 opskrifter, paperback. 45 kr. 7. God mad med krydderier, af Antje Schunka, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Masser af spændende opskrifter og gode råd om rigtig brug af krydderier og krydderurter. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 8. De bedste Grillretter, af Barbara Rias-Bucher, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Alt hvad en grill-kok har brug for af opskrifter, tips og gode råd findes i bogen. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 9. Salater, af Annette Wolter, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Et væld af nye ideer til variation i salatskålen. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 10. Alt om TOMATER, Lademann, 1982, paperback, helt ny. 45 kr. Sendes gerne.

Munkebo·i går·

9 biografier - politik.

9 biografier - politik.

40 kr.

1. FOGH, Historien om en statsminister. En biografi af Anne Sofie Kragh. People'sPress, 2004, hardback, 287 sider. Bogen er yderst velholdt. Pris 65 kr. 2. Naser Khader. Khader.dk, sammenførte erindringer med Jakob Kvist. Forlaget Aschehoug, 2000, 1. udgave, 245 sider, hæftet.Bogen er virkelig pæn og velholdt. Pris 40 kr. 3. Herbert Pundik. Det er ikke nok at overleve. Erindringer. Gyldendal, 2005, hardback med smudsomslag, 360 sider. Bogen fremstår som ny. Pris 75 kr. 4. Nelson Mandela. Vejen til frihed, selvbiografi, af Nelson Mandela, Forlaget Rosinante, 1. hardbackudgave, 1, oplag, 1998, 586 sider. Bogen er yderst velholdt. Pris 75 kr. 5. Hillary Rodham Clintor. Levende historie, af Hillary Rodman Clinton, Peter Asschenfeldts nye Forlag, 1. udgave, 2005, hardback, 501 sider. Bogen er yderst velholdt. Pris 65 kr. 6. John F. Kennedy. Kennedys tusinde dage i Det hvide Hus, bind 1 og 2, af Arthur M. Schlesinger, Jr. Oversat af Mogens Boisen. Forlaget Skrifola, 1966, hardback, 408 + 368 sider. Begge bøger er yderst velholdte. Samlet pris 100 kr. 7. Edward M. Kennedy. Ret Kurs. Erindringer 1932 - 2009. På dansk ved Annelise Skov. Jyllands-Postens Forlag, 2010, 1. udgave, 1. oplag, hardback, 562 sider. Bogen er yderst velholdt og fremstår som ny. Pris 100 kr. 8. Gustav Pedersen. Erindringer og konklusioner fra et liv i politik, ved Tage Kaarsted og Jørgen Thomsen, Forlaget Fremad, 1983, hæftet, 295 sider. Tegningen på forsiden er af Hans Bendix. Bogen er fyldt med både fotografier og sjove tegninger i sort/hvid. Der er vist et lille udpluk af disse. Bogen er yderst velholdt. Pris 125 kr. 9. Rødt på hvidt. Hans Sølvhøj erindrer, Gyldendal, 1989, hæftet. Omslag: Erik Werner. Bogen er yderst velholdt. Pris 75 kr. Sendes gerne.

Munkebo·i går·

Alt bliver bare bedre med bacon, Christopher Sjuve

Alt bliver bare bedre med bacon, Christopher Sjuve

60 kr.

Ultimativ kogebog, der er en decideret hyldest til bacon. Bogen er fyldt med spændende fakta om bacon, tips til tilberedning og ikke mindst 75 lækre opskrifter, hvor bacon spiller hovedrollen. Hvad kan du forvente af bogen? En kærlighedserklæring til bacon: Hvis du er en bacon-elsker, vil du føle dig hjemme i denne bog. Opskrifter til enhver smag: Uanset om du er til morgenmad, frokost eller middag, finder du masser af inspiration til at bruge bacon i dine måltider. Sjove fakta og historier: Bogen er ikke kun en kogebog, men også en sjov og underholdende læsning om bacon. Tips og tricks: Lær alt om, hvordan du steger bacon perfekt, hvilke typer bacon der findes, og hvilke drikkevarer der passer godt til bacon. HarperLife 2015. Hardback.

København S·søn.·

Der var engang en æblenørd Cold Hand Winery Cider

Der var engang en æblenørd Cold Hand Winery Cider

75 kr.

Sælger her Der var engang en æblenørd Bogen fra Cold Hand Winery Forsendelse: Igennem sikkerhandel er fragten 44Kr. Igennem mig er forsendelsen : Bring 2Kg/41Kr. GLS Pakke Spørg DAO Spørg PostNord Pakke 2Kg/55kr. ALT kører efter først til mølle princip. Ingen aftaler er bindende før der er betalt. Bud inklusiv porto ignoreres automatisk, portoen er oplyst. Vil i forhandle om portoen, kontakter i postvæsenet. Bæredygtighed - Vi pakker med genbrugsmateriale og brugte kasser, derfor er der ingen omkostninger til køber og det er bedre for miljøet. Modtager Mobile Pay, Bankoverførsel eller kontanter. Afhentning foregår helst aften eller efter aftale. Se også mine andre spændende annoncer der oprettes næsten dagligt.

Arden·1. nov.·

Tøsekogebogen

Tøsekogebogen

60 kr.

Patrick Bachmann & Tina Scheftelowitz. Softcover, 172 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. Gerne MobilePay. Med denne kogebog kan du lære at lave god mad til dig selv, kæresten, venner og veninderne. Du får at vide, hvordan du laver supernem og hurtig mad helt fra grunden - også alt det basale som at koge et æg. Og du får masser af lækre opskrifter med grønt og kød, der hverken koster i pengepungen eller på sidebenene - og som specielt tøser i alle aldre er vilde med. Retterne spænder vidt fra gamle klassikere som frikadeller og fiskefilet i ny indpakning til salater, nudler, pasta og anden street food. Der er også forslag til mad sidst på måneden, når de sidste penge er brugt på en ny taske, og ideer til forskellige middage som venindemiddag og middag med kæresten, og ikke mindst de gamle til middag. En madbibel for dig, der er træt af håndmadder og købenudler. Og som har lyst til at lære at lave din egen mad, der er både nem, sund og tjekket.

Valby·29. okt.·

Drengerøvskogebogen - Party Edition

Drengerøvskogebogen - Party Edition

60 kr.

Patrick Bachmann & Tina Scheftelowitz. Hæftet, 200 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. Gerne MobilePay. Med dennne kogebog kan du lære at lave god mad til dig selv, kæresten, venner og veninderne. Du får at vide, hvordan du laver supernem og hurtig mad helt fra grunden - også alt det basale som at koge et æg. Og så får du masser af lækre opskrifter med kød og grønt tilbehør, som drengerøve i alle aldre er vilde med. Retterne spænder vidt fra gamle klassikere som deller og flæskesteg til retter med nudler, pasta, pizza, burgere og anden street food. Der er også forslag til mad sidst på måneden, når kassen er tom, og ideer til forskellige middage som scoremiddag og poolparty - med og uden pool, og ikke mindst de gamle til middag. En madbibel for dig, der er træt af færdigretter og købepizzaer, og som har lyst til at lære at lave din egen mad, der er både nem, sund og tjekket.

Valby·29. okt.·

Svampekogebogen

Svampekogebogen

100 kr.

Ingrid og Pelle Holmberg. Indbundet, 138 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Flere og flere går på svampejagt i naturen, men hvad skal vi bruge svampene til? De fleste kan finde ud af at riste dem på panden, men der findes mange flere muligheder for at lave lækre retter med svampe. Ingrid og Pelle Holmberg har over 40 års erfaring med et indsamle og tilberede svampe, og i Svampekogebogen har de samlet deres egne og venners bedste svampeopskrifter til hverdag og fest. Pelle Holmberg er biolog og en af Sveriges førende svampeeksperter, mens Ingrid Holmberg gennem 40 år har stået for at tilberede lækre måltider med de mange forskellige svampe. I bogen gennemgås både, hvordan svampene plukkes, renses og opbevares, hvis man ikke vil spise dem med det samme. Der er gode fif til, hvordan du kan udnytte dine rester, og så byder bogen selvfølgelig på et væld af opskrifter på snacks, hurtige retter og festmiddage - alt fra tragtkantarelsuppe og karljohan-carbonara til letsprængt lam med lun timianmarineret svampesalat. Bogen er rigt illustreret med flotte fotos af Susanne Hallmann. En rigtig god kogebog til alle svampeelskere.

Valby·26. okt.·

Den sejeste Suppekur

Den sejeste Suppekur

100 kr.

Martin & Zennie Bonde Mogensen. Softcover, 199 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Den sejeste Suppekur er enkel og let at gå til og kan bruges til hele familien. Bogen er skrevet som inspiration til en enkel og sundere hverdag, men også som en kur du kan følge i 3, 7 eller 14 dage, hvor alle dine måltider består af de lækreste lune cremede supper i alle regnbuens farver. Allerede efter få dage vil du mærke forskel på din energi, din fordøjelse, din talje og din hud. Du får det hele serveret: Du finder udførlige planer for 3, 7 og 14 dages suppekur, indkøbslister og masser af inspiration og gode råd. Den sejeste Suppekur er en bog der vil blive brugt igen og igen, fordi den kan bruges som erstatning til et enkelt måltid mad eller som en kur du hopper på med jævne mellemrum, når din krop trænger til et break.

Valby·25. okt.·

Far, mor og teenager laver mad

Far, mor og teenager laver mad

100 kr.

Wulffmorgenthaler. Hardback, 135 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En sjov og anvendelig bog fuld af opskrifter, som ikke er kedelige! Bogen indeholder kulinariske fortællinger, pragtfulde tegninger, klassikere på nye måder, retter, som verden aldrig før har set, samt tips til at få børn og teens til at lave mad, som de gider spise sammen med deres forældre. Denne kogebog er skabt af Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, to personer, der ud over at lave komik i diverse medier, selv elsker mad og derfor har lavet dette mesterværk inden for gastronomi. Men for at det ikke skal gå helt galt, har de fået hjælp af en rigtig kok!

Valby·20. okt.·

Gæstemad med SOUS VIDE

Gæstemad med SOUS VIDE

100 kr.

Peter Friehling. Indbundet, 148 sider. Helt ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster. I Gæstemad med SOUS VIDE får du tips, tricks og 10 lækre treretters-menuer, som giver dig tid til at hygge med dine gæster, mens du stadig har tjek på maden. Nøgleordene er planlægning og overblik. Gæstemad med SOUS VIDE har planlægningen indbygget i opskrifterne og giver dig overblikket. De 10 menuer er sammensat efter årstider, råvarer og pengepung, så nu kan du invitere gæster til middag hver dag, året rundt. Alle opskrifter er originale og udviklet specielt til sous vide, på en måde der fremhæver råvarernes unikke smag og sikrer deres optimale konsistens. Alle retter i bogen er serveringsklare på mindre end et kvarter og ofte med kun få minutters indsats i køkkenet. Eksempler på menuer er: • Efterårsmenu bestående af: Kalvecuvette med tunmousse og syltede tomater. Vildsvinekølle med solbærglaserede rødbeder, stegte pastinakker og brun sovs. Pocheret pære med espressois og hvid chokoladesovs • Prisbevidst menu bestående af: Muslingesuppe med porreolie. Fyldt nakkefilet med Pommes Anna, rødkålssalat og tomatsovs. Æblekage med æblesirup og Mascarpone Gæstemad med SOUS VIDE er den selvstændige efterfølger til bestsellerne Grundbogen i SOUS VIDE og SOUS VIDE i hverdagen, af sous vide-specialisten Peter Friehling.

Valby·1. okt.·

Bog: Burger med variationer

Bog: Burger med variationer

Sælges

Burger med variationer af Meg Jansz. Hardback udgave. ISBN 87-608-0054-2. Se Flere detaljer-felter og billeder for yderligere information. Giv et bud. Kan afhentes i Aars - der kan måske aftales afhentning i Højbjerg. Eventuel forsendelse sker til et dansk udleveringssted, med mindre der laves anden aftale. Til forsendelsen skal jeg bruge modtagers navn, adresse, mobilnummer og e-mailadresse. Kontakt: Anvend venligst SMS. Betaling: Forudbetaling ved overførsel til kontonummer eller kontant ved personligt fremmøde. Der kan ikke betales med MobilePay.

Aars·3. sep.·

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

25 kr.

Netto Kogebøger - Alle er nye - pris pr. stk. 25,- . JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Sommer i Køkkenet Skønne Danske Sommerretter Sundt & Lækkert Fester & Gæster Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Dessert- og bagebogen Kartoffelbogen. Sender gerne.

København Ø·19. aug.·

Mit Skandinaviske Køkken

Mit Skandinaviske Køkken

60 kr.

Camilla Plum. Indbundet, 272 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er - præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang.

Valby·16. aug.·

51% RAW - halvrå powerfood, som gør dig levende

51% RAW - halvrå powerfood, som gør dig levende

100 kr.

Ginda Hirslund & Ditte Meincke. Indbundet, 171 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Yd dit måltid respekt! Mad skal kæle for øje, smagsløg og helbred. Grøntsager spiller hovedrollen, når kok og ernæringsterapeut Ginda Hirslund komponerer retter, som balancerer kroppen og sætter mundvandet på overarbejde. Opskrifterne er nøje sammensat af fødevarer med særligt gode egenskaber, som fremmer din sundhed og beskytter mod sygdomme. Faktabokse fodrer dig med viden om de levende råvarer, som har vigtige støttefunktioner i det store, fine maskineri, vi kalder vores krop. 51 % raw er et koncept, som ifølge ernæringseksperter og medicinske specialister sikrer os den mest optimale kostfordeling. "Grove, rå grøntsager indeholder vigtige næringsstoffer og enzymer, som nedbrydes ved tilberedning. De er en hjælp til din krop, hvis du vil have mere energi og forebygge kronisk sygdom. 100 % raw kan være både vanskeligt at opnå og hårdt for fordøjelsen – 51 % er optimalt.” - Mia Damhus, ernæringsterapeut DET og farmaceut.

Valby·7. aug.·

Showcooking

Showcooking

150 kr.

Lars Roest-Madsen. Indbundet, 280 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Pop up-restauranter var et relativt ukendt begreb i Danmark, indtil en flok unge kokke med erfaring fra nogle af verdens toprestauranter i 2008 dannede en forening med et fælles mål: At udfordre sig selv og grænserne for gastronomien uden snobberi eller forstyrrende regler og dogmer. Foreningen kaldte de for NACL – Nordic Academy of Culinary Leisure. NACL blev de unge kokkes frirum i en restaurationsbranche, der traditionelt er præget af et vist regelsæt. Med foreningen fik de en legeplads og en omrejsende restaurant, hvor de for alvor kunne slå sig løs, og hvor de samtidig kunne invitere publikum med til deres til tider vanvittige eksperimenter. I løbet af foreningens første 10 år har NACL lavet mad på fire kontinenter og er sprunget ud på det dybe vand sammen med gæsterne, når de har serveret dødeligt giftig japansk fugu og selvlysende ørred eller har udforsket, hvordan døden egentlig smager. I denne bog får du fortællingen om NACL og nogle af kokkenes bedste og mest opsigtsvækkende retter. Ikke mindst kan du prøve dit eget talent af i køkkenet, for i bogen bliver du også forsynet med en lang række af de bedste opskrifter gennem årene.

Valby·7. aug.·

Opskriften på sejr

Opskriften på sejr

75 kr.

En kogebog til dig, som træner meget. Indbundet, 172 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alle ved, at man skal spise sundt for at kunne få mest mulig ud af sin træning og kunne præstere sit bedste. Men det kan være svært i en travl hverdag med skole og idræt på eliteniveau. Bogen er skrevet til unge der træner meget. Bogen indeholder opskrifter og gode råd, som hjælper den unge eliteudøver med at spise sundere og dermed få mest mulig ud at træningen og præstere bedre til konkurencer/kampe. Opskriften på sejr er skrevet af Lone Viggers i samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Valby·7. aug.·

LCHF hele Livet!

LCHF hele Livet!

60 kr.

Indbundet spiralryg, 221 sider i fin stand. Sendes gerne, porto =50 kr. MobilePay. Her er den eneste LCHF-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. Desuden er her en række forslag til morgenmad, som giver en god start på dagen. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Dropper man de hurtige kulhydrater i brød, pasta og pizza, samt sukkerholdige produkter som kager og slik, giver det færre inflammationer i kroppen og holder blodsukkeret stabilt. Man bliver mindre udsat for gigt, får en roligere mave samt et forbedret immunforsvar. Klara Desser er en erfaren madskribent, kogebogsforfatter og grafiker, som har udgivet et dusin kogebøger, heraf flere også på dansk. Lad dig inspirere af hendes farverige og friske mad, som vil holde dig glad og mæt i lang tid.

Valby·20. jul.·

LCHF året rundt

LCHF året rundt

60 kr.

Jane Faeber. Softcover, 268 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med "LCHF året rundt" har Jane Faerber skrevet en bog, hvori hun fokuserer på at hjælpe dig igennem hele året med LCHF. I modsætning til andre bøger på markedet arbejder hun ikke med udvalgte antal uger eller måneder, men med et helt år og en hverdag, som skal blive ved. I bogen har Jane Faerber tænkt på de fødselsdage, påskefrokoster, sommeraftener og julemåneder, som året byder på. Hun viser dig gennem de 365 dage, som byder på lidt af hvert og rådgiver dig til, hvordan du kan forene din LCHF-livsstil med familie, ferie og fester uden at falde tilbage i de gamle vaner.

Valby·20. jul.·

Claus Hjort. Strategen bag det nye Venstre

Claus Hjort. Strategen bag det nye Venstre

35 kr.

Claus Hjort. Strategen bag det nye Venstre Hjemme er Claus Hjort den hyggelige bamsefar, der ligger på gulvet og leger med børnene eller falder i søvn med hunden på maven. Han er en omsorgsfuld familiefar, som favner bredt og er meget afholdt af sine venner og medarbejdere. Men han chokerer også sine politikerkolleger, når han om nødvendigt optræder som Venstres tæskehold. Han er statsministerens politiske livvagt og vogter af Venstres store projekt: At have regeringsmagten for gradvis at kunne gennemføre liberal politik. Han er ikke bange for at være den, der udfører "et klask, et skrig og en blodpøl". Partiet Venstre er vigtigere for ham end noget andet. Han er statsministerens nærmeste ven og rådgiver, og han er en fantastisk strateg. Uden hans stædige fokus og målrettede strategi havde Danmark set helt anderledes ud. Mindstepris 35 kr plus porto

Varde·14. jul.·

Nemt Glutenfrit

Nemt Glutenfrit

120 kr.

Indbundet, 189 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Mange forbinder glutenfri kost med en diæt støvsuget for alt, der hedder lyst brød og pasta, men nu viser Nemt glutenfrit dig, hvor let det er at leve glutenfrit – uden at du føler, at du går glip af noget! Måske lider du af cøliaki, eller også prøver du på at skære ned på dit glutenindtag. Denne bog er for alle, der er nysgerrige på det glutenfrie køkken og de fordele, man kan drage af en glutenfri kost. Kogebogen indeholder de mest delikate og velsmagende opskrifter, så du selv kan bage både pandekager og vafler eller servere en hel glutenfri menu, hvor de fleste kan være med. Der er skruet ned for indholdet af gluten, men op for smag og madglæde!

Valby·2. jul.·

Hverdagsmad med Hamp - det nye Superfood

Hverdagsmad med Hamp - det nye Superfood

100 kr.

Henriette Christensen m.fl. Indbundet, 167 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hamp var i årtusinder en vigtig del af mange menneskers kost - indtil nogen dømte hampen ude og gav den et dårligt ry. Men det er synd! Og derfor er denne kogebog dedikeret til det glemte superfood. Bogen er fuld af opskrifter til både morgenmaden, mellemmåltidet, frokosten, aftensmaden og desserten, og de er oven i købet alle fri for gluten, hvidt sukker og uønsket kemi. Du får også inspiration til en balanceret og ikke-fanatisk livsstil og en grundig introduktion til forskellige fødevarer lavet af hamp. Der er lidt om hampens historie, og hvad planten ellers kan bruges til, masser af bonusinfo om vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, antioxidanter med mere samt et hav af tips til andre supersunde fødevarer. Hamp findes som hampeolie, hampefrø, hampeprotein og hampemel allerede i flere supermarkeder og næsten alle helsekostforretninger - så med denne bogs 60 lækre opskrifter ved hånden er det bare om at kaste sig over vidunderspisen. Og nej, du bliver ikke skæv af hampen - men du får et ordentligt skud kostfibre, glutenfrit protein, essentielle aminosyrer, vigtige vitaminer, masser af mineraler og veldrejet velsmag! 60 lækre hverdagsopskrifter. "BONUS, retterne er UDEN gluten, hvid sukker og uønsket kemi"

Valby·30. jun.·

Christen Berg - gå aldrig på akkord med uretten

Christen Berg - gå aldrig på akkord med uretten

155 kr.

Af Erik Voss Hardback med smudsomslag. Kender du Christen Berg? Hvis ikke, kan du her få en grundig og levende biografisk gennemgang af livet for den karismatiske avisejer, politiker og medstifter af Det Forenede Venstre. For læsere interesserede i Venstre, dansk politik 1850-1900 eller Berg som person. På banegårdpladsen i Kolding har statuen af Christen Berg stået i så lang tid, at ingen længere ved, hvem han var. Var han en børsmægler, kan folk finde på at spørge. Nej, han var lærer, avisejer og den politiker, der fik samlet partiet Venstre i 1870. Engang hang billedet af ham i titusinder af hjem på landet som en slags protest mod magthaverne. Den unge bondedreng fra Vestjylland skabte med raketfart en karriere for sig selv med sine aviser og købte ejendomme. Han blev en faktor uden lige i Danmark. Siden er han gået i glemmebogen. Måske fordi han ikke blot var en dygtig politiker, et enestående naturtalent ud over alle grænser, men også en dygtig forretningsmand og som liberalist, der ikke mente, der var noget i vejen for, at man blev stor og tyk på andres bekostning. Og det blev han: stor og tyk, mens langt mindre begavelser som fx Viggo Hørup er blevet hængende i den danske bevidsthed. Historikeren Erik Voss fra Kolding har med folkeligt talent for detaljerne skabt en både underholdende og dybt informativ bog om Christen Berg. Historikeren Kai Just har redigeret bogen. Bogen er gennemillustreret. I første halvdel er der masser af fotografier og landskabsbilleder. I den sidste og dominerende del finder læseren et væld af morsomme og perfide fremstillinger. Fra 2020 på forlaget Hovedland ISBN: 9788770707220 Vægt: 1095 gram

Aabenraa·21. jun.·

Et ordentligt Brød

Et ordentligt Brød

75 kr.

Camilla Plum. Hardback, 208 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist. Også Camilla Plum: • Mors Mad året rundt, 60 kr.

Valby·21. jun.·

Overrask med Græskar - Salte og søde opskrifter

Overrask med Græskar - Salte og søde opskrifter

75 kr.

Søren Staun Petersen. Indbundet, 170 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En af efterårets smukkeste råvarer er tilbage i kendte og nye klæder. Græskar giver dig inspiration til helt nye såvel som klassiske retter. I takt med halloweens indtog i de danske hjem har græskar de seneste år fået en mere fast plads i de danske køkkener. De fleste kender græskarret som bagt, syltet eller suppe, men det er en fantastisk alsidig råvare. Det kan indgå i både det salte og søde køkken med stor succes. Bogen lærer dig at bruge græskar i eksempelvis cheese­cake, pasta og tacos. Du bliver introduceret til forskellige græskarsorter som fx ’spaghettigræskarret’, der har fået sit navn efter den trevlede tekstur, det får efter bagning. Eller ’crown prince’, der med sit lave væskeindhold gør det perfekt til mos eller fritter. Du får også ny inspiration til tilberedning af kendinge som hokkaido og butternutsquash. Du vil opdage, hvordan græskarrets konsistens og sødme kan erstatte en god portion smør og sukker i bagværk som fx brownies og kanelsnegle. Hvordan du kan implementere en ugentlig kødfri dag og lave en fars på revet græskar til burgerbøffer eller en fyldig, varm dahl med masser af krydderier. I det hele taget kommer du godt rundt i en verden af smage med opskrifter på fx hummus, dumplings, rösti, pandekager, crumble og mange mange flere. Græskar er perfekt til dem, som vil lære flere måder at bruge græskar på, såvel som dem, der kaster sig ud i det for første gang. Ud over at være en alsidig råvare er græskarret utrolig fotogent, og med de smukke, inspirerende billeder i bogen, der i den grad får mundvandet til at løbe, vil du helt sikkert få lyst til at kaste dig ud i et efterår, der er mere orange end nogensinde før.

Valby·21. jun.·

Jeg elsker Chili

Jeg elsker Chili

60 kr.

Henning Petersen. Indbundet, 86 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Der er dem, der mener, at chili er bedst til at tage maling af gamle havemøbler. Andre oplever mødet med chili som et vidunderligt, langt og hedt kys. Denne lille bog er fyldt med eksotiske opskrifter med chili. Her er det ikke nødvendigt med det store kørekort til potter og pander — man skal bare have det sjovt i køkkenet og omkring spisebordet. Glæd dig til: Klassisk salsa, Amerikansk barbecue sauce, Vietnamesisk chili sauce, Chilibrød, Bagte kreoler rejer, Chili con carne, Buffalo kyllingevinger, Tortillas med fyld, Chili brownies — og skyl efter med en Margarita eller en Bloody Mary.

Valby·21. jun.·

Side:
af 4