Mit frugt- og bærkøkken, Anemette Olesen
80 kr.
- opskrifter til hele året hardback, 2005, kan sendes m DAO for 42 kr oveni til nærmeste udleveringssted
80 kr.
- opskrifter til hele året hardback, 2005, kan sendes m DAO for 42 kr oveni til nærmeste udleveringssted
60 kr.
Ultimativ kogebog, der er en decideret hyldest til bacon. Bogen er fyldt med spændende fakta om bacon, tips til tilberedning og ikke mindst 75 lækre opskrifter, hvor bacon spiller hovedrollen. Hvad kan du forvente af bogen? En kærlighedserklæring til bacon: Hvis du er en bacon-elsker, vil du føle dig hjemme i denne bog. Opskrifter til enhver smag: Uanset om du er til morgenmad, frokost eller middag, finder du masser af inspiration til at bruge bacon i dine måltider. Sjove fakta og historier: Bogen er ikke kun en kogebog, men også en sjov og underholdende læsning om bacon. Tips og tricks: Lær alt om, hvordan du steger bacon perfekt, hvilke typer bacon der findes, og hvilke drikkevarer der passer godt til bacon. HarperLife 2015. Hardback.
75 kr.
Sælger her Der var engang en æblenørd Bogen fra Cold Hand Winery Forsendelse: Igennem sikkerhandel er fragten 44Kr. Igennem mig er forsendelsen : Bring 2Kg/41Kr. GLS Pakke Spørg DAO Spørg PostNord Pakke 2Kg/55kr. ALT kører efter først til mølle princip. Ingen aftaler er bindende før der er betalt. Bud inklusiv porto ignoreres automatisk, portoen er oplyst. Vil i forhandle om portoen, kontakter i postvæsenet. Bæredygtighed - Vi pakker med genbrugsmateriale og brugte kasser, derfor er der ingen omkostninger til køber og det er bedre for miljøet. Modtager Mobile Pay, Bankoverførsel eller kontanter. Afhentning foregår helst aften eller efter aftale. Se også mine andre spændende annoncer der oprettes næsten dagligt.
60 kr.
Patrick Bachmann & Tina Scheftelowitz. Softcover, 172 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. Gerne MobilePay. Med denne kogebog kan du lære at lave god mad til dig selv, kæresten, venner og veninderne. Du får at vide, hvordan du laver supernem og hurtig mad helt fra grunden - også alt det basale som at koge et æg. Og du får masser af lækre opskrifter med grønt og kød, der hverken koster i pengepungen eller på sidebenene - og som specielt tøser i alle aldre er vilde med. Retterne spænder vidt fra gamle klassikere som frikadeller og fiskefilet i ny indpakning til salater, nudler, pasta og anden street food. Der er også forslag til mad sidst på måneden, når de sidste penge er brugt på en ny taske, og ideer til forskellige middage som venindemiddag og middag med kæresten, og ikke mindst de gamle til middag. En madbibel for dig, der er træt af håndmadder og købenudler. Og som har lyst til at lære at lave din egen mad, der er både nem, sund og tjekket.
60 kr.
Patrick Bachmann & Tina Scheftelowitz. Hæftet, 200 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. Gerne MobilePay. Med dennne kogebog kan du lære at lave god mad til dig selv, kæresten, venner og veninderne. Du får at vide, hvordan du laver supernem og hurtig mad helt fra grunden - også alt det basale som at koge et æg. Og så får du masser af lækre opskrifter med kød og grønt tilbehør, som drengerøve i alle aldre er vilde med. Retterne spænder vidt fra gamle klassikere som deller og flæskesteg til retter med nudler, pasta, pizza, burgere og anden street food. Der er også forslag til mad sidst på måneden, når kassen er tom, og ideer til forskellige middage som scoremiddag og poolparty - med og uden pool, og ikke mindst de gamle til middag. En madbibel for dig, der er træt af færdigretter og købepizzaer, og som har lyst til at lære at lave din egen mad, der er både nem, sund og tjekket.
Sælges
Gitte Heidi Rasmussen. Inge Skovdal. Vintermad der varmer er en utraditionel kogebog, der giver masser af glæde og inspiration til indendørs hygge omkring varme gryder i den kolde tid. Den indeholder lækre opskrifter på mad, der er nemt og sjovt at tilberede solide gryderetter, varme supper, kager, brød, tapas, salater, varme drikke, sylt, m.m. Flot bog i hardback på 168 sider med mange skønne fotos. Byd.
50 kr.
Stenalderkost + Syltning + God mad med krydderier + Alt om TOMATER. 10 bøger: 1. Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, Politikens Forlag, 1999, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Fuldstændig ny og ubugt. Bogen er udsolgt fra forlaget. 85 kr. 2. Suveræne salater og brillante buffeter, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Forlaget 12 bøger A/S efter overenskomst med Høst & Søns Forlag, 1997, hardback. Bogen fremstår som ny. 75 kr. 3. 500 opskrifter. Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta, grønsager, salater, saucer, desserter, brød m.v. Spændende mad til hverdag og fest. Politikens Forlag, 1999, hardback. Bogen er yderst velholdt. Udsolgt fra forlaget. 110 kr. 4. Stenalderkost, af Loren Cordain, Forlaget Libris, 2011, paperback. Stenalderkost af Loren Cordain er en opskriftssamling over den proteinrige, varierede kost, som vores forfædre spiste i jægersamfundet. Samtidig får du teori om, hvorfor vores forfædre var så sunde, og hvad det er i vores nutidige kost, der afviger fra dengang og dermed bør undgås. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. 85 kr. 5. Bogen om syltning, af Lotte Haveman, Union håndbøger, Lademann Forlagsaktieselskab, 1981, paperback. Bogen er som ny. 50 kr. 6. Den grønne Syltebog, Tørsleffs Husmoder Service, 42. oplag, 300 opskrifter, paperback. 45 kr. 7. God mad med krydderier, af Antje Schunka, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Masser af spændende opskrifter og gode råd om rigtig brug af krydderier og krydderurter. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 8. De bedste Grillretter, af Barbara Rias-Bucher, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Alt hvad en grill-kok har brug for af opskrifter, tips og gode råd findes i bogen. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 9. Salater, af Annette Wolter, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Et væld af nye ideer til variation i salatskålen. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 10. Alt om TOMATER, Lademann, 1982, paperback, helt ny. 45 kr. Sendes gerne.
100 kr.
Ingrid og Pelle Holmberg. Indbundet, 138 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Flere og flere går på svampejagt i naturen, men hvad skal vi bruge svampene til? De fleste kan finde ud af at riste dem på panden, men der findes mange flere muligheder for at lave lækre retter med svampe. Ingrid og Pelle Holmberg har over 40 års erfaring med et indsamle og tilberede svampe, og i Svampekogebogen har de samlet deres egne og venners bedste svampeopskrifter til hverdag og fest. Pelle Holmberg er biolog og en af Sveriges førende svampeeksperter, mens Ingrid Holmberg gennem 40 år har stået for at tilberede lækre måltider med de mange forskellige svampe. I bogen gennemgås både, hvordan svampene plukkes, renses og opbevares, hvis man ikke vil spise dem med det samme. Der er gode fif til, hvordan du kan udnytte dine rester, og så byder bogen selvfølgelig på et væld af opskrifter på snacks, hurtige retter og festmiddage - alt fra tragtkantarelsuppe og karljohan-carbonara til letsprængt lam med lun timianmarineret svampesalat. Bogen er rigt illustreret med flotte fotos af Susanne Hallmann. En rigtig god kogebog til alle svampeelskere.
100 kr.
Martin & Zennie Bonde Mogensen. Softcover, 199 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Den sejeste Suppekur er enkel og let at gå til og kan bruges til hele familien. Bogen er skrevet som inspiration til en enkel og sundere hverdag, men også som en kur du kan følge i 3, 7 eller 14 dage, hvor alle dine måltider består af de lækreste lune cremede supper i alle regnbuens farver. Allerede efter få dage vil du mærke forskel på din energi, din fordøjelse, din talje og din hud. Du får det hele serveret: Du finder udførlige planer for 3, 7 og 14 dages suppekur, indkøbslister og masser af inspiration og gode råd. Den sejeste Suppekur er en bog der vil blive brugt igen og igen, fordi den kan bruges som erstatning til et enkelt måltid mad eller som en kur du hopper på med jævne mellemrum, når din krop trænger til et break.
100 kr.
Wulffmorgenthaler. Hardback, 135 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En sjov og anvendelig bog fuld af opskrifter, som ikke er kedelige! Bogen indeholder kulinariske fortællinger, pragtfulde tegninger, klassikere på nye måder, retter, som verden aldrig før har set, samt tips til at få børn og teens til at lave mad, som de gider spise sammen med deres forældre. Denne kogebog er skabt af Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, to personer, der ud over at lave komik i diverse medier, selv elsker mad og derfor har lavet dette mesterværk inden for gastronomi. Men for at det ikke skal gå helt galt, har de fået hjælp af en rigtig kok!
100 kr.
Peter Friehling. Indbundet, 148 sider. Helt ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster. I Gæstemad med SOUS VIDE får du tips, tricks og 10 lækre treretters-menuer, som giver dig tid til at hygge med dine gæster, mens du stadig har tjek på maden. Nøgleordene er planlægning og overblik. Gæstemad med SOUS VIDE har planlægningen indbygget i opskrifterne og giver dig overblikket. De 10 menuer er sammensat efter årstider, råvarer og pengepung, så nu kan du invitere gæster til middag hver dag, året rundt. Alle opskrifter er originale og udviklet specielt til sous vide, på en måde der fremhæver råvarernes unikke smag og sikrer deres optimale konsistens. Alle retter i bogen er serveringsklare på mindre end et kvarter og ofte med kun få minutters indsats i køkkenet. Eksempler på menuer er: • Efterårsmenu bestående af: Kalvecuvette med tunmousse og syltede tomater. Vildsvinekølle med solbærglaserede rødbeder, stegte pastinakker og brun sovs. Pocheret pære med espressois og hvid chokoladesovs • Prisbevidst menu bestående af: Muslingesuppe med porreolie. Fyldt nakkefilet med Pommes Anna, rødkålssalat og tomatsovs. Æblekage med æblesirup og Mascarpone Gæstemad med SOUS VIDE er den selvstændige efterfølger til bestsellerne Grundbogen i SOUS VIDE og SOUS VIDE i hverdagen, af sous vide-specialisten Peter Friehling.
350 kr.
Menu Internationalt madleksikon, 20 stk. stk. plus 2 stk. store Menu leksikon, fyldt med gode råd og flotte illustrationer i høje og store leksikon, aldrig brugt, kun bladret igennem få bind en enkelt gang. Mobil 22 83 31 17, Aabenraa
75 kr.
Indbundet, 159 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Pust nyt liv i madlavningen! Den engelske chiliguru Dan May giver dig sine favoritter med chili i alle sorter og styrkegrader - fra let krydret til virkelig hot! Disse opskrifter vil med garanti sættre kulør på ethvert måltid.
99 kr.
Krydderurter i haven, på altanen og i vindueskarmen. I den omfattende bog giver forfatteren gode råd om, hvordan man anlægger et krydderbed eller dyrker i krukker eller potter. hun gennemgår 107 krydderurter med billeder. Bogen er hardback og på 188 sider. Politikens forlag.
Sælges
Burger med variationer af Meg Jansz. Hardback udgave. ISBN 87-608-0054-2. Se Flere detaljer-felter og billeder for yderligere information. Giv et bud. Kan afhentes i Aars - der kan måske aftales afhentning i Højbjerg. Eventuel forsendelse sker til et dansk udleveringssted, med mindre der laves anden aftale. Til forsendelsen skal jeg bruge modtagers navn, adresse, mobilnummer og e-mailadresse. Kontakt: Anvend venligst SMS. Betaling: Forudbetaling ved overførsel til kontonummer eller kontant ved personligt fremmøde. Der kan ikke betales med MobilePay.
35 kr.
Stor kogebog med over 150 opskrifter, pasta- og nudelretter fra hele verden. Med masser af fotos og anvisninger. Pris 30kr.
25 kr.
Netto Kogebøger - Alle er nye - pris pr. stk. 25,- . JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Sommer i Køkkenet Skønne Danske Sommerretter Sundt & Lækkert Fester & Gæster Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Dessert- og bagebogen Kartoffelbogen. Sender gerne.
50 kr.
Pastabogen "al dente" af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm. Udgivet af Forlaget D 3 og Netto, 1. udgave, 1. oplag, 1995. Bogen indeholder masser af dejlige opskrifter, menuer, buffeter m.m.. Mange fliotte farvebilleder. Billederne viser et lille udpluk af, hvad bogen indeholder. Yderst velholdt. Pris 50 kr. Sendes gerne.
50 kr.
NEDSAT, 50 lækre kartoffelopskrifter, af Bjørn Werelius. Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. Bogen er udsolgt fra forlaget, fuldstændig ny og ubrugt. Pris 50 kr. Sendes gerne.
60 kr.
Camilla Plum. Indbundet, 272 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er - præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang.
100 kr.
Ginda Hirslund & Ditte Meincke. Indbundet, 171 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Yd dit måltid respekt! Mad skal kæle for øje, smagsløg og helbred. Grøntsager spiller hovedrollen, når kok og ernæringsterapeut Ginda Hirslund komponerer retter, som balancerer kroppen og sætter mundvandet på overarbejde. Opskrifterne er nøje sammensat af fødevarer med særligt gode egenskaber, som fremmer din sundhed og beskytter mod sygdomme. Faktabokse fodrer dig med viden om de levende råvarer, som har vigtige støttefunktioner i det store, fine maskineri, vi kalder vores krop. 51 % raw er et koncept, som ifølge ernæringseksperter og medicinske specialister sikrer os den mest optimale kostfordeling. "Grove, rå grøntsager indeholder vigtige næringsstoffer og enzymer, som nedbrydes ved tilberedning. De er en hjælp til din krop, hvis du vil have mere energi og forebygge kronisk sygdom. 100 % raw kan være både vanskeligt at opnå og hårdt for fordøjelsen – 51 % er optimalt.” - Mia Damhus, ernæringsterapeut DET og farmaceut.
150 kr.
Lars Roest-Madsen. Indbundet, 280 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Pop up-restauranter var et relativt ukendt begreb i Danmark, indtil en flok unge kokke med erfaring fra nogle af verdens toprestauranter i 2008 dannede en forening med et fælles mål: At udfordre sig selv og grænserne for gastronomien uden snobberi eller forstyrrende regler og dogmer. Foreningen kaldte de for NACL – Nordic Academy of Culinary Leisure. NACL blev de unge kokkes frirum i en restaurationsbranche, der traditionelt er præget af et vist regelsæt. Med foreningen fik de en legeplads og en omrejsende restaurant, hvor de for alvor kunne slå sig løs, og hvor de samtidig kunne invitere publikum med til deres til tider vanvittige eksperimenter. I løbet af foreningens første 10 år har NACL lavet mad på fire kontinenter og er sprunget ud på det dybe vand sammen med gæsterne, når de har serveret dødeligt giftig japansk fugu og selvlysende ørred eller har udforsket, hvordan døden egentlig smager. I denne bog får du fortællingen om NACL og nogle af kokkenes bedste og mest opsigtsvækkende retter. Ikke mindst kan du prøve dit eget talent af i køkkenet, for i bogen bliver du også forsynet med en lang række af de bedste opskrifter gennem årene.
75 kr.
En kogebog til dig, som træner meget. Indbundet, 172 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alle ved, at man skal spise sundt for at kunne få mest mulig ud af sin træning og kunne præstere sit bedste. Men det kan være svært i en travl hverdag med skole og idræt på eliteniveau. Bogen er skrevet til unge der træner meget. Bogen indeholder opskrifter og gode råd, som hjælper den unge eliteudøver med at spise sundere og dermed få mest mulig ud at træningen og præstere bedre til konkurencer/kampe. Opskriften på sejr er skrevet af Lone Viggers i samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.
60 kr.
Indbundet spiralryg, 221 sider i fin stand. Sendes gerne, porto =50 kr. MobilePay. Her er den eneste LCHF-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. Desuden er her en række forslag til morgenmad, som giver en god start på dagen. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Dropper man de hurtige kulhydrater i brød, pasta og pizza, samt sukkerholdige produkter som kager og slik, giver det færre inflammationer i kroppen og holder blodsukkeret stabilt. Man bliver mindre udsat for gigt, får en roligere mave samt et forbedret immunforsvar. Klara Desser er en erfaren madskribent, kogebogsforfatter og grafiker, som har udgivet et dusin kogebøger, heraf flere også på dansk. Lad dig inspirere af hendes farverige og friske mad, som vil holde dig glad og mæt i lang tid.
60 kr.
Jane Faeber. Softcover, 268 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med "LCHF året rundt" har Jane Faerber skrevet en bog, hvori hun fokuserer på at hjælpe dig igennem hele året med LCHF. I modsætning til andre bøger på markedet arbejder hun ikke med udvalgte antal uger eller måneder, men med et helt år og en hverdag, som skal blive ved. I bogen har Jane Faerber tænkt på de fødselsdage, påskefrokoster, sommeraftener og julemåneder, som året byder på. Hun viser dig gennem de 365 dage, som byder på lidt af hvert og rådgiver dig til, hvordan du kan forene din LCHF-livsstil med familie, ferie og fester uden at falde tilbage i de gamle vaner.
40 kr.
Globs Brændevinsbog Recepter og billeder 124 sider - Hardback - 9. oplag - Wormianum 1972 Ubrugt bog ( med en lidt falmet ryg)! Pris: 40 kr.
30 kr.
Politikens bog om Drinks & Cocktails af Pernille Florio 153 sider - Hardback - 1. udgave 1. oplag fra 2005 Som NY! Pris: 30 kr.
40 kr.
GIN - verdens mest aromatiske spiritus af Geraldine Coates 192 sider - hardback - Fra 2015 - Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck Pris: 40 kr.
125 kr.
Wok Trin for Trin af Hanne Holm, indbundet, forlaget Klematis, sælges Ny/Ubrugt og kan fint bruges som gave :-) Sender gerne.
60 kr.
Nicklas Rasch. Softcover, 129 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En professionel kok og ivrig campist giver anvisninger til, hvordan det lykkes at fremtrylle de mest velsmagende retter under primitive forhold. På campingpladsen, stranden, skovturen, båden eller festivalpladsen er et blus, to gryder og en pande nok. Drop dåsebøffer og klapsammen-madder, for efter denne bog er campingmad ikke bare campingmad. Velbekomme.
350 kr.
To bøger om KETO med masser af gode opskrifter De bedste fra Madbanditten KETO på 4 uger Fejlkøb kun bladret i bøgerne Nypris 468kr for begge bøger sælges nu for kun 400kr. Sættes ned til 350kr
120 kr.
Indbundet, 189 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Mange forbinder glutenfri kost med en diæt støvsuget for alt, der hedder lyst brød og pasta, men nu viser Nemt glutenfrit dig, hvor let det er at leve glutenfrit – uden at du føler, at du går glip af noget! Måske lider du af cøliaki, eller også prøver du på at skære ned på dit glutenindtag. Denne bog er for alle, der er nysgerrige på det glutenfrie køkken og de fordele, man kan drage af en glutenfri kost. Kogebogen indeholder de mest delikate og velsmagende opskrifter, så du selv kan bage både pandekager og vafler eller servere en hel glutenfri menu, hvor de fleste kan være med. Der er skruet ned for indholdet af gluten, men op for smag og madglæde!
40 kr.
En verden af pasta af Günter Beer & Patrik Jaros. Ny pris 145,-
100 kr.
Henriette Christensen m.fl. Indbundet, 167 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hamp var i årtusinder en vigtig del af mange menneskers kost - indtil nogen dømte hampen ude og gav den et dårligt ry. Men det er synd! Og derfor er denne kogebog dedikeret til det glemte superfood. Bogen er fuld af opskrifter til både morgenmaden, mellemmåltidet, frokosten, aftensmaden og desserten, og de er oven i købet alle fri for gluten, hvidt sukker og uønsket kemi. Du får også inspiration til en balanceret og ikke-fanatisk livsstil og en grundig introduktion til forskellige fødevarer lavet af hamp. Der er lidt om hampens historie, og hvad planten ellers kan bruges til, masser af bonusinfo om vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, antioxidanter med mere samt et hav af tips til andre supersunde fødevarer. Hamp findes som hampeolie, hampefrø, hampeprotein og hampemel allerede i flere supermarkeder og næsten alle helsekostforretninger - så med denne bogs 60 lækre opskrifter ved hånden er det bare om at kaste sig over vidunderspisen. Og nej, du bliver ikke skæv af hampen - men du får et ordentligt skud kostfibre, glutenfrit protein, essentielle aminosyrer, vigtige vitaminer, masser af mineraler og veldrejet velsmag! 60 lækre hverdagsopskrifter. "BONUS, retterne er UDEN gluten, hvid sukker og uønsket kemi"
30 kr.
Æblekager fra den gamle skole skrevet og illustreret af Inga Linde Jensen 50 måder at lave æblekager på 64 sider - paperback De Danske Haveselskaber Pris: 30 kr.
30 kr.
Günther Lindemann: Urteterecepter 108 sider - paperback Thaning & Appel - Ubrugt bog! Pris: 30 kr.
65 kr.
Alle Tiders "Wok og Lynstegning", ubrugt, sælges
75 kr.
Nordfynske Fristelser af Claus Holm, indbundet, i fin stand, sælges
425 kr.
Bogen om, Lotte Haveman, 12stk madbøger,masse madopskrifter, Emner se på foto's, Sælges kun samlet for 425-,
75 kr.
Camilla Plum. Hardback, 208 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist. Også Camilla Plum: • Mors Mad året rundt, 60 kr.
75 kr.
Søren Staun Petersen. Indbundet, 170 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En af efterårets smukkeste råvarer er tilbage i kendte og nye klæder. Græskar giver dig inspiration til helt nye såvel som klassiske retter. I takt med halloweens indtog i de danske hjem har græskar de seneste år fået en mere fast plads i de danske køkkener. De fleste kender græskarret som bagt, syltet eller suppe, men det er en fantastisk alsidig råvare. Det kan indgå i både det salte og søde køkken med stor succes. Bogen lærer dig at bruge græskar i eksempelvis cheesecake, pasta og tacos. Du bliver introduceret til forskellige græskarsorter som fx ’spaghettigræskarret’, der har fået sit navn efter den trevlede tekstur, det får efter bagning. Eller ’crown prince’, der med sit lave væskeindhold gør det perfekt til mos eller fritter. Du får også ny inspiration til tilberedning af kendinge som hokkaido og butternutsquash. Du vil opdage, hvordan græskarrets konsistens og sødme kan erstatte en god portion smør og sukker i bagværk som fx brownies og kanelsnegle. Hvordan du kan implementere en ugentlig kødfri dag og lave en fars på revet græskar til burgerbøffer eller en fyldig, varm dahl med masser af krydderier. I det hele taget kommer du godt rundt i en verden af smage med opskrifter på fx hummus, dumplings, rösti, pandekager, crumble og mange mange flere. Græskar er perfekt til dem, som vil lære flere måder at bruge græskar på, såvel som dem, der kaster sig ud i det for første gang. Ud over at være en alsidig råvare er græskarret utrolig fotogent, og med de smukke, inspirerende billeder i bogen, der i den grad får mundvandet til at løbe, vil du helt sikkert få lyst til at kaste dig ud i et efterår, der er mere orange end nogensinde før.
65 kr.
Suveræne Salater og Brillante Buffeter af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Høst & Søn, sælges Sender gerne.
10 kr.
Lille bog med gode ideer..
199 kr.
UDGÅET. I Erotisk kogebog lægger vi op til hed og ubesværet elskov. Maden skal derfor være let, delikat, smuk og så tæt på dens råvare som muligt. Den ska også være let at tilberede. Den skal kunne indtages, hvor og hvornår man har lyst; ved bordet, i sengen i skoven - som morgenmad, brunch, frokost, hovedret, dessert og natmad. Bogen er som ny. Hardback. BYD.
60 kr.
Henning Petersen. Indbundet, 86 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Der er dem, der mener, at chili er bedst til at tage maling af gamle havemøbler. Andre oplever mødet med chili som et vidunderligt, langt og hedt kys. Denne lille bog er fyldt med eksotiske opskrifter med chili. Her er det ikke nødvendigt med det store kørekort til potter og pander — man skal bare have det sjovt i køkkenet og omkring spisebordet. Glæd dig til: Klassisk salsa, Amerikansk barbecue sauce, Vietnamesisk chili sauce, Chilibrød, Bagte kreoler rejer, Chili con carne, Buffalo kyllingevinger, Tortillas med fyld, Chili brownies — og skyl efter med en Margarita eller en Bloody Mary.
75 kr.
Julie Niebe Elmholdt. Indbundet, 198 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Gennem Food Maker er det lykkedes at nå ud til 'unge, inddrage unge - og endda gøre det attraktivt for unge at være med til selv at lave mad. En målgruppe, der ellers kan være svær at nå ud til. Det er lykkedes at skabe et projekt, hvor unge ikke blot er modtagerne, men er en stor del af projektets ånd. Det, er med andre ord et projekt for, med af unge. Vi vil gerne give et så godt indblik i Food Maker som muligt, uden at du som læser selv er direkte til stede. Det er selvfølgelig svært, fordi en stor del af Food Maker er stemningen, samtalerne imellem de unge, og det at se og opleve på egen krop, hvor meget de unge udvikler sig både i og uden for køkkenet. Vi forsøger at komme så tæt på, som det er muligt i ord og billeder. Det er derfor, vi har valgt at lave denne bog om projektet. Vi vil gerne vise dig, at selvom Food Maker ikke kan redde verden, så kan projektet inddrage, tiltrække og samskabe med unge - og derigennem være med til at skabe gode fællesskaber, medborgerskab og større madglæde. Det er med disse ønsker, denne bog er blevet til. Vi håber, at du vil sidde tilbage med en masse ny viden om både Food Maker og en nysgerrighed på at vide endnu mere - og måske endda lyst til (i fællesskab med dine kollegaer) at reproducere nogle af de succeser, vi har oplevet i Food Maker-projektet.
60 kr.
Lone Kjær. Softcover, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. DETTE ER IKKE EN KOGEBOG. Det er en bog om, hvordan man ved at kombinere de rigtige oste, charcuteri, drikkevarer og tilbehør kan lave fantastisk mad uden at stå i køkkenet i flere timer. Og det er en bog om, hvad man kan bruge den sparede tid til. Men det er også en førstehjælpsbog. Til de dage, hvor du er kommet til at invitere gæster uden at tage højde for, at Emil skulle til fodbold, at toget var aflyst, eller hvad der nu kan forhindre dig i at bruge tre-fire timer i køkkenet. Kort sagt, når du har brug for et måltid, der kan anrettes på en halv time og ikke vil gå på kompromis med den gastronomiske kvalitet. Også: • Ost på Bordet, 60 kr.
60 kr.
Guide, Opskrifter og Tilbehør. Camilla Bojsen-Møller. Hardback, 151 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost ? hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: ?Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.? Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk. Også: • Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.
75 kr.
Indbundet, 270 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "Cocktails og Drinks" er en rigt illustreret bog, der i en enkel og underholdende stil serverer alle de nødvendige oplysninger og fremgangsmåder til fremstilling af festlige og velsmagende cocktails, alt krydret med tips, vitser og anekdoter fra cocktailens vidunderlige verden. Bogen indeholder mindst 300 forskellige opskrifter alle udførlige med oplysninger om glas, metode, pynt etc. Desuden brugervenlige introduktioner til hjemmebaren, til de forskellige spiritustyper, til miksere med eller uden alkohol - og tips til, hvordan man afholder et vellykket cocktailparty. Ole Knudsen er forlægger, oversætter og skribent. Han skriver om spiritus, øl og vin i Politiken samt i månedsbladet Gastro. Hans yndlingscocktail er for tiden en Manhattan lavet med Maker's Mark bourbon og Noilly Prats røde vermouth. Han har endvidere papir på, at han laver verdens bedste Cosmopolitan.
75 kr.
Sylvia Danielsson. Indbundet, 131 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. I dag kan man få mange spændende og lækre frugter, grønsager og bær i butikkerne, bl.a. nye eksotiske frugter som rambutan og salak. I denne bog får du i tekst og foto alt at vide om de enkelte frugter, bær og grønsager samt deres næringsindhold. Omtalen af alt det sunde og grønne følges op af inspirerende opskrifter på mad med ny smag, som for eksempel Tamarillosalsa, Avocadolasagne, græskarsuppe, hybenchutney og forfriskende Frugtsmoothies. De hen imod 300 smukke farvebilleder og 100 nemme opskrifter giver tilsammen en lyst til at spise mere frugt og grønt, stimulerer krop og sjæl og inspirerer til en sund livsstil.
75 kr.
Indbundet, 213 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Mit frugt- og bærkøkken er bogen, der med hundredvis af opskrifter gør det muligt for enhver at bruge bærrene og frugterne i den daglige madlavning - til både forretter, hovedretter og desserter - og at hente traditionelle og spændende saft-, sylte- og marmeladeopskrifter frem igen. Familien vil elske det ... Foruden at være en kogebog er Mit frugt- og bærkøkken en inspirerende gennemgang af frugternes og bærrenes kulturhistorie. «Jeg glæder mig hvert år lige så meget over at følge udviklingen med havens frugter og bær som over de traditioner, vi holder i hævd ved at sylte og fryse ned til vinteren. Jeg håber, at denne bogs opskrifter vil kunne bidrage til at bruge lidt mere frugt og langt flere bær i hverdagens kost, og ikke kun de eksotiske og købefærdige, men også de nære, som med eller uden vores hjælp gror i vores omgivelser.» - Anemette Olesen
100 kr.
Jesper & Natascha Gyldendahl Colombani. Indbundet, 161 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Denne bog er vores kærlighedserklæring til olivenolie - og vi elsker virkelig olivenolie. Den kulinariske verden har fået et gevaldigt løft inden for de seneste mange år, hvor gode råvarer og kvalitet i højere grad bliver værdsat, men olivenolie er - efter vores mening - blevet overset. 'En passion for olivenolie' er en introduktion til olivenoliens spændende univers af dufte, smage og madoplevelser. Vi har samlet den mest relevante og nyttige viden til hverdagen samt historien om olivenoliens oprindelse, krydret med vores egen rejse hertil. Vores rejse med olivenolie har på alle måder beriget vores liv, både professionelt og privat, og har i sig selv været lidt af et eventyr. Undervejs blev vi smittet med stor passion for olivenolie af høj kvalitet, som vi nu ønsker at dele med dig og alle andre, der krydser vores vej. Vi har samlet en række opskrifter, som vi håber vil udfordre og inspirere dig til at tænke olivenolie ind i din madlavning på nye måder. En god olivenolie er meget mere end blot et fedtstof; det er også en dejlig smagsgiver med uendeligt potentiale for at forbedre stort set ethvert måltid, lige fra krydrede, varme retter til søde desserter og kager.
60 kr.
Angela Dowden. Indbundet, 144 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. At praktisere 5:2 diæten er simpelt. Det eneste du skal gøre er, at reducere dit kalorieindtag til 500/600 kalorier to dage om ugen og så ellers spise som du plejer, de resterende 5 dage! Ved at faste 2 dage ugentligt reducerer du din vægt, forbedrer din helbred og føler dig generelt bedre tilpas. Det kan ikke gøres meget lettere end med disse lækre kaloriefattige opskrifter til både morgenmad, frokost og middag. 5:2 Kogebogen indeholder 100 opskrifter med præcise kalorieberegninger, forslag til en 4 ugers madplan, gode ideer til kaloriefattige snacks, nem og tilgængelig kalorietæller, samt gode råd og teknikker til alt fra portionskontrol til at fastholde den fastende livsstil.
60 kr.
Ulrika Davidsson. Indbundet, 182 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. 5:2 kuren er på ganske kort tid blevet utrolig populær. Denne bog indeholder alt, hvad du behøver for at få succes med kuren: Fakta, tips, råd, motivation og 100 kalorieberegnede og nemt tilberedte opskrifter til fastedagene. Ulrika er en af Sveriges mest produktive kogebogsforfattere. Hun har inspireret og hjulpet tusinder til en sundere livsstil.
60 kr.
Kryddersnaps - Niels Stærup - Softcover, 141 sider. Som ny. 75 kr. 131 Kryddersnapse - M.T. Hortulanus - Softcover, 195 sider. Som ny. 75 kr. Brændevinsgrisen - H. Rasmussen & J. Larsen - Hardback, 147 sider. Som ny. 60 kr. Min egen Dram - Oscar Steingrimsen - Indbundet, 85 sider. Som ny. 60 kr. Kold, sød, stærk og brændende - Hans Lyngby Jepsen - Indbundet, 301 sider. Som ny. 75 kr. Politikens bog om Kryddersnaps - Anne Hjernø - 4. udg. Indbundet, 151 sider. Som ny. 75 kr. Politikens bog om Kryddersnaps - Anne Hjernø - 2. udg. Indbundet, 151 sider. Som ny. 60 kr. Brændevin, bjesk og bitter - Hans Lyngby Jepsen - 1991. Hardback, 133 sider. Som ny. 50 kr. ----------------------------------------------- Sendes gerne, porto fra 50 kr. MobilePay ------------------------------------------------
100 kr.
Anne wilsons bedste opskrifter - step by step Gamle kogebøger der er i fin stand. Lækre originalopskrifter fra asien Cocktails og aperitiffer for alle Spændende opskrifter med urter og krydderier Lækre og nemme italienske retter Festbuffeter Lækre og velsmagende kyllingeretter Hurtig og velsmagende mad Hver bog er på 64 sider. Ved spørgsmål skriv venligst på annoncen
Sælges
Anne Larsen & Louise Gert: Frokoster- supper- salater. Året rundt i det fedtfattige køkken. Bogen er hardback.
100 kr.
meget velholdt - indeholder over 200 opskrifter, herunder også kalorielet mad. Bogen er på 96 sider.
30 kr.
Røgede og Spegede Bornholmere Bornholmske sildeopskrifter med skitser af Oluf Høst Det store sildekøkken af Hugo Jensen 80 sider - paperback - Som NY! Pris: 30 kr.
160 kr.
Hardback. The Urban Huntsman tager dig med på en billedlig rejse gennem noget af Amerikas smukkeste natur pakket ind i små røverhistorier fra jagtens verden. Og ikke mindst serveret sammen med rustikke og upræntiøse retter tilberedt af det vildt, Danny Christensen nedlægger undervejs. 1. udgave på forlaget Eventyrministeriet ISBN: 978-87-996693-1-8 Vægt: 1201 gram