Tema 4

Legekæden Fra PriceRunner

Tema 4

79,95På lager

Tema 6

Legekæden Fra PriceRunner

Tema 6

79,95På lager

Tema 3

Legekæden Fra PriceRunner

Tema 3

89,95På lager

Sugekopper Bohle Powergrip 2 styk

Sugekopper Bohle Powergrip 2 styk

Sælges

------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps.

Tølløse·søn.·Klaravik.dk

Fremhævet
30 kultopskrifter og Den lille bog om...

30 kultopskrifter og Den lille bog om...

35 kr.

30 kultopskrifter med henholdsvis m&m's, SMARTIES og NUTELLA 29 opskrifter med Toms GULD-barre og Skildpadde 35 kr pr stk. Du kan se varen på Agerskov Kræmmermarked (den gamle møbelbutik) hver weekend fra 10-16. Vi er flere kræmmere med hver sine varer. Varen er din og jeg markerer varen som solgt, når jeg har modtaget pengene. Jeg sender selvfølgelig gerne med billigste levering - eller efter dine ønsker. Skal varen sendes, skal jeg bruge * Navn * Adresse * Mobilnr * Mail Og hvis du har et favorit-afhenningssted for DAO, så anfør det

Agerskov·fre.·

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

50 kr.

Stenalderkost + Syltning + God mad med krydderier + Alt om TOMATER. 10 bøger: 1. Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, Politikens Forlag, 1999, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Fuldstændig ny og ubugt. Bogen er udsolgt fra forlaget. 85 kr. 2. Suveræne salater og brillante buffeter, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Forlaget 12 bøger A/S efter overenskomst med Høst & Søns Forlag, 1997, hardback. Bogen fremstår som ny. 75 kr. 3. 500 opskrifter. Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta, grønsager, salater, saucer, desserter, brød m.v. Spændende mad til hverdag og fest. Politikens Forlag, 1999, hardback. Bogen er yderst velholdt. Udsolgt fra forlaget. 110 kr. 4. Stenalderkost, af Loren Cordain, Forlaget Libris, 2011, paperback. Stenalderkost af Loren Cordain er en opskriftssamling over den proteinrige, varierede kost, som vores forfædre spiste i jægersamfundet. Samtidig får du teori om, hvorfor vores forfædre var så sunde, og hvad det er i vores nutidige kost, der afviger fra dengang og dermed bør undgås. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. 85 kr. 5. Bogen om syltning, af Lotte Haveman, Union håndbøger, Lademann Forlagsaktieselskab, 1981, paperback. Bogen er som ny. 50 kr. 6. Den grønne Syltebog, Tørsleffs Husmoder Service, 42. oplag, 300 opskrifter, paperback. 45 kr. 7. God mad med krydderier, af Antje Schunka, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Masser af spændende opskrifter og gode råd om rigtig brug af krydderier og krydderurter. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 8. De bedste Grillretter, af Barbara Rias-Bucher, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Alt hvad en grill-kok har brug for af opskrifter, tips og gode råd findes i bogen. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 9. Salater, af Annette Wolter, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Et væld af nye ideer til variation i salatskålen. Bogen er yderst velholdt. 50 kr. 10. Alt om TOMATER, Lademann, 1982, paperback, helt ny. 45 kr. Sendes gerne.

Munkebo·27. dec. 2024·

Drengerøvskogebogen - Party Edition

Drengerøvskogebogen - Party Edition

60 kr.

Patrick Bachmann & Tina Scheftelowitz. Hæftet, 200 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. Gerne MobilePay. Med dennne kogebog kan du lære at lave god mad til dig selv, kæresten, venner og veninderne. Du får at vide, hvordan du laver supernem og hurtig mad helt fra grunden - også alt det basale som at koge et æg. Og så får du masser af lækre opskrifter med kød og grønt tilbehør, som drengerøve i alle aldre er vilde med. Retterne spænder vidt fra gamle klassikere som deller og flæskesteg til retter med nudler, pasta, pizza, burgere og anden street food. Der er også forslag til mad sidst på måneden, når kassen er tom, og ideer til forskellige middage som scoremiddag og poolparty - med og uden pool, og ikke mindst de gamle til middag. En madbibel for dig, der er træt af færdigretter og købepizzaer, og som har lyst til at lære at lave din egen mad, der er både nem, sund og tjekket.

Valby·29. okt. 2024·

Far, mor og teenager laver mad

Far, mor og teenager laver mad

100 kr.

Wulffmorgenthaler. Hardback, 135 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En sjov og anvendelig bog fuld af opskrifter, som ikke er kedelige! Bogen indeholder kulinariske fortællinger, pragtfulde tegninger, klassikere på nye måder, retter, som verden aldrig før har set, samt tips til at få børn og teens til at lave mad, som de gider spise sammen med deres forældre. Denne kogebog er skabt af Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, to personer, der ud over at lave komik i diverse medier, selv elsker mad og derfor har lavet dette mesterværk inden for gastronomi. Men for at det ikke skal gå helt galt, har de fået hjælp af en rigtig kok!

Valby·20. okt. 2024·

Gæstemad med SOUS VIDE

Gæstemad med SOUS VIDE

100 kr.

Peter Friehling. Indbundet, 148 sider. Helt ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster. I Gæstemad med SOUS VIDE får du tips, tricks og 10 lækre treretters-menuer, som giver dig tid til at hygge med dine gæster, mens du stadig har tjek på maden. Nøgleordene er planlægning og overblik. Gæstemad med SOUS VIDE har planlægningen indbygget i opskrifterne og giver dig overblikket. De 10 menuer er sammensat efter årstider, råvarer og pengepung, så nu kan du invitere gæster til middag hver dag, året rundt. Alle opskrifter er originale og udviklet specielt til sous vide, på en måde der fremhæver råvarernes unikke smag og sikrer deres optimale konsistens. Alle retter i bogen er serveringsklare på mindre end et kvarter og ofte med kun få minutters indsats i køkkenet. Eksempler på menuer er: • Efterårsmenu bestående af: Kalvecuvette med tunmousse og syltede tomater. Vildsvinekølle med solbærglaserede rødbeder, stegte pastinakker og brun sovs. Pocheret pære med espressois og hvid chokoladesovs • Prisbevidst menu bestående af: Muslingesuppe med porreolie. Fyldt nakkefilet med Pommes Anna, rødkålssalat og tomatsovs. Æblekage med æblesirup og Mascarpone Gæstemad med SOUS VIDE er den selvstændige efterfølger til bestsellerne Grundbogen i SOUS VIDE og SOUS VIDE i hverdagen, af sous vide-specialisten Peter Friehling.

Valby·1. okt. 2024·

Tema 2

Legekæden Fra PriceRunner

Tema 2

79,95På lager

Tema 5

Legekæden Fra PriceRunner

Tema 5

75,95På lager

Tema 6

Legekæden Fra PriceRunner

Tema 6

75,95På lager

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

25 kr.

Netto Kogebøger - Alle er nye - pris pr. stk. 25,- . JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Sommer i Køkkenet Skønne Danske Sommerretter Sundt & Lækkert Fester & Gæster Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Dessert- og bagebogen Kartoffelbogen. Sender gerne.

København Ø·19. aug. 2024·

Mit Skandinaviske Køkken

Mit Skandinaviske Køkken

60 kr.

Camilla Plum. Indbundet, 272 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er - præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang.

Valby·16. aug. 2024·

51% RAW - halvrå powerfood, som gør dig levende

51% RAW - halvrå powerfood, som gør dig levende

100 kr.

Ginda Hirslund & Ditte Meincke. Indbundet, 171 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Yd dit måltid respekt! Mad skal kæle for øje, smagsløg og helbred. Grøntsager spiller hovedrollen, når kok og ernæringsterapeut Ginda Hirslund komponerer retter, som balancerer kroppen og sætter mundvandet på overarbejde. Opskrifterne er nøje sammensat af fødevarer med særligt gode egenskaber, som fremmer din sundhed og beskytter mod sygdomme. Faktabokse fodrer dig med viden om de levende råvarer, som har vigtige støttefunktioner i det store, fine maskineri, vi kalder vores krop. 51 % raw er et koncept, som ifølge ernæringseksperter og medicinske specialister sikrer os den mest optimale kostfordeling. "Grove, rå grøntsager indeholder vigtige næringsstoffer og enzymer, som nedbrydes ved tilberedning. De er en hjælp til din krop, hvis du vil have mere energi og forebygge kronisk sygdom. 100 % raw kan være både vanskeligt at opnå og hårdt for fordøjelsen – 51 % er optimalt.” - Mia Damhus, ernæringsterapeut DET og farmaceut.

Valby·7. aug. 2024·

Showcooking

Showcooking

150 kr.

Lars Roest-Madsen. Indbundet, 280 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Pop up-restauranter var et relativt ukendt begreb i Danmark, indtil en flok unge kokke med erfaring fra nogle af verdens toprestauranter i 2008 dannede en forening med et fælles mål: At udfordre sig selv og grænserne for gastronomien uden snobberi eller forstyrrende regler og dogmer. Foreningen kaldte de for NACL – Nordic Academy of Culinary Leisure. NACL blev de unge kokkes frirum i en restaurationsbranche, der traditionelt er præget af et vist regelsæt. Med foreningen fik de en legeplads og en omrejsende restaurant, hvor de for alvor kunne slå sig løs, og hvor de samtidig kunne invitere publikum med til deres til tider vanvittige eksperimenter. I løbet af foreningens første 10 år har NACL lavet mad på fire kontinenter og er sprunget ud på det dybe vand sammen med gæsterne, når de har serveret dødeligt giftig japansk fugu og selvlysende ørred eller har udforsket, hvordan døden egentlig smager. I denne bog får du fortællingen om NACL og nogle af kokkenes bedste og mest opsigtsvækkende retter. Ikke mindst kan du prøve dit eget talent af i køkkenet, for i bogen bliver du også forsynet med en lang række af de bedste opskrifter gennem årene.

Valby·7. aug. 2024·

Nemt Glutenfrit

Nemt Glutenfrit

120 kr.

Indbundet, 189 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Mange forbinder glutenfri kost med en diæt støvsuget for alt, der hedder lyst brød og pasta, men nu viser Nemt glutenfrit dig, hvor let det er at leve glutenfrit – uden at du føler, at du går glip af noget! Måske lider du af cøliaki, eller også prøver du på at skære ned på dit glutenindtag. Denne bog er for alle, der er nysgerrige på det glutenfrie køkken og de fordele, man kan drage af en glutenfri kost. Kogebogen indeholder de mest delikate og velsmagende opskrifter, så du selv kan bage både pandekager og vafler eller servere en hel glutenfri menu, hvor de fleste kan være med. Der er skruet ned for indholdet af gluten, men op for smag og madglæde!

Valby·2. jul. 2024·

Tema 03

Legekæden Fra PriceRunner

Tema 03

94,95På lager

Tema 5

Legekæden Fra PriceRunner

Tema 5

89,95På lager

Tema 3

Legekæden Fra PriceRunner

Tema 3

79,95På lager

Hverdagsmad med Hamp - det nye Superfood

Hverdagsmad med Hamp - det nye Superfood

100 kr.

Henriette Christensen m.fl. Indbundet, 167 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hamp var i årtusinder en vigtig del af mange menneskers kost - indtil nogen dømte hampen ude og gav den et dårligt ry. Men det er synd! Og derfor er denne kogebog dedikeret til det glemte superfood. Bogen er fuld af opskrifter til både morgenmaden, mellemmåltidet, frokosten, aftensmaden og desserten, og de er oven i købet alle fri for gluten, hvidt sukker og uønsket kemi. Du får også inspiration til en balanceret og ikke-fanatisk livsstil og en grundig introduktion til forskellige fødevarer lavet af hamp. Der er lidt om hampens historie, og hvad planten ellers kan bruges til, masser af bonusinfo om vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, antioxidanter med mere samt et hav af tips til andre supersunde fødevarer. Hamp findes som hampeolie, hampefrø, hampeprotein og hampemel allerede i flere supermarkeder og næsten alle helsekostforretninger - så med denne bogs 60 lækre opskrifter ved hånden er det bare om at kaste sig over vidunderspisen. Og nej, du bliver ikke skæv af hampen - men du får et ordentligt skud kostfibre, glutenfrit protein, essentielle aminosyrer, vigtige vitaminer, masser af mineraler og veldrejet velsmag! 60 lækre hverdagsopskrifter. "BONUS, retterne er UDEN gluten, hvid sukker og uønsket kemi"

Valby·30. jun. 2024·

Et ordentligt Brød

Et ordentligt Brød

75 kr.

Camilla Plum. Hardback, 208 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist. Også Camilla Plum: • Mors Mad året rundt, 60 kr.

Valby·21. jun. 2024·

Ost på Bordet

Ost på Bordet

60 kr.

Guide, Opskrifter og Tilbehør. Camilla Bojsen-Møller. Hardback, 151 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost ? hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: ?Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.? Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk. Også: • Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.

Valby·21. jun. 2024·

Cocktails og Drinks

Cocktails og Drinks

75 kr.

Indbundet, 270 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "Cocktails og Drinks" er en rigt illustreret bog, der i en enkel og underholdende stil serverer alle de nødvendige oplysninger og fremgangsmåder til fremstilling af festlige og velsmagende cocktails, alt krydret med tips, vitser og anekdoter fra cocktailens vidunderlige verden. Bogen indeholder mindst 300 forskellige opskrifter alle udførlige med oplysninger om glas, metode, pynt etc. Desuden brugervenlige introduktioner til hjemmebaren, til de forskellige spiritustyper, til miksere med eller uden alkohol - og tips til, hvordan man afholder et vellykket cocktailparty. Ole Knudsen er forlægger, oversætter og skribent. Han skriver om spiritus, øl og vin i Politiken samt i månedsbladet Gastro. Hans yndlingscocktail er for tiden en Manhattan lavet med Maker's Mark bourbon og Noilly Prats røde vermouth. Han har endvidere papir på, at han laver verdens bedste Cosmopolitan.

Valby·21. jun. 2024·

Naturens Køkken

Naturens Køkken

120 kr.

Birgit Kristiansen & Lars Norman. Hardback, 239 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Naturens Køkken får du adgang til en verden af skønne naturoplevelser og fantastiske smagsindtryk. Du lærer at finde den danske naturs mest velsmagende bær og urter, og bogens mere end 100 lækre opskrifter giver dig masser af inspiration til at bruge de vilde råvarer hjemme i dit eget køkken - lige fra appetitlige frokost- og middagsretter til hjemmelavede brændevine. Tag for eksempel en tur til stranden efter salte urter til sommerens fiskeretter, gå i klitterne og pluk havtorn til en forfriskende sorbet, cykl i skoven og saml brombær til en delikat salsa, eller tag ud på heden efter tyttebær til en intenst smagende vildtkompot eller en aromatisk kryddersnaps. Mulighederne er utallige, og alle - store som små - kan være med.

Valby·21. jun. 2024·

Et ordentligt brød af Camilla Plum

Et ordentligt brød af Camilla Plum

65 kr.

Som ny! Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist.

Hørsholm·21. jun. 2024·

Alt bliver bare bedre med Bacon

Alt bliver bare bedre med Bacon

100 kr.

Hardback, 264 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Er du den i din vennegruppe der kan spise bacon på og i alting? Eller kender du en kæmpe baconentusiast, der helst indtager bacon både morgen, middag og aften? "Alt bliver bare bedre med bacon" er den ultimative kogebog om bacon! Christopher Sjuve står bag bacon-bibelen "Alt bliver bare bedre med bacon", der får dit hjem til at dufte fantastisk og din mund til at løbe i vand. Først og fremmest er bogen fyldt med 75 opskrifter, men du får også en masse sjove facts.

Valby·21. jun. 2024·

Naturen til bords (bog)

Naturen til bords (bog)

100 kr.

Naturen til bords, Bent Christensen og Claes Bech-Poulsen En kulinarisk rejse langs Vadehavs- og Vesterhavskysten Besøg på restauranterne: Nymindegab Kro, Café Stranden, Henne Kirkeby Kro, Henne Mølle Å Badehotel, Restaurant Justesen, Hr. Skov, Hjerting Badehotel, Josef Kunstpavillonen, Brasserie B, Herregårdskælderen, Ambassaden, Nanas Stue, Kolvigs, Stigs Restaurant, Schackenborg Slotskro, Jörg Müller, Restaurant Fáhrhaus og Restaurant Kökken, Benen-Diken-Hof med opskrifter 223 sider med vildt flotte billeder og masser af opskrifter. Alle tekster er på dansk, tysk og engelsk en stor bog: 33x25x2 cm Fremstår som ny

Vordingborg·21. jun. 2024·

Passion for Pizza

Passion for Pizza

75 kr.

Softcover, 192 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Passion for Pizza er en bredtfavnende pizzakogebog med opskrifter på velkendte og nye pizzaer - udviklet af en af verdens førende pizzabagere, australieren John Lanzafame. Ud over klassikere fra det italienske køkken giver Lanzafame sine egne kreative bud på alverdens former for pizza. Prøv f.eks. en indbydende pizza med laks og oliventapenade eller nyd den prisvindende pizza med fyldte calamari, frisk basilikum og solmodne tomater - eller lav en dessertpizza med blåbær og chokolade. Opskrifterne er nemme og inspirerende for såvel nye som øvede pizzabagere.

Valby·21. jun. 2024·

Krydderier og krydderurter Statens husholdningsråd

Krydderier og krydderurter Statens husholdningsråd

20 kr.

Krydderier og krydderurter Statens husholdningsråd 1974 - krt. - 30 sider - god stand Indhold, bl.a. Kvalitet Indkøb Priser Opbevaring Næringsværdi ANVENDELSE: Hvornår skal krydderierne tilsættes? Tørrede krydderier Friske krydderurter Krydderbuket Fines Herbes Kryddersmør og -eddike HVILKE RETTER ? HVILKE KRYDDERIER? Kød og fjerkræ Fisk Grønsagsretter Supper Diverse DE ENKELTE KRYDDERIER KRYDDERURTER: Dyrkning Høst Tørring eller frysning DE ENKELTE KRYDDERURTER: Litteraturfortegnelse Kryddersnapse Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·21. jun. 2024·

Politikens Bog om Supper

Politikens Bog om Supper

60 kr.

Anne Majgaard. Indbundet, 153 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Politikens bog om supper er en rigtig grundbog med alle de kendte supper samt en mængde nye med inspiration fra alverdens køkkener. Varm, dampende hønsekødssuppe på en kold dag eller kølig, krydret gazpacho på en lun sommerdag, begge er velvalgte, velsmagende og lækre. Der er utallige variationsmuligheder, og suppe bliver man aldrig træt af at spise.

Valby·21. jun. 2024·

Side:
af 2