Populært

Fjällräven Kånken Mini Rygsæk fra Fjällräven (str. 30 x 23 cm)

Fjällräven Kånken Mini Rygsæk fra Fjällräven (str. 30 x 23 cm)

54 kr.

En Fjällräven Kånken Mini rygsæk i farven marineblå. Tasken har et stort rum med lynlås, en frontlomme og to flade side lommer. Justerbare skulderstropper og håndtag øverst til at bære i hånden. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Fjällräven Farve: Marineblå Størrelse: 30 x 23 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·søn.·Orderly Shop

Fremhævet
Stor rygsæk med plads til det hele

Stor rygsæk med plads til det hele

350 kr.

Rygsæk XL Stor rygsæk med plads til det hele på vandre- og hikingture. . Der er lomme i hætten bagpå, 2 sidelommer og bundlomme, ekstra udtræk som mere plads foroven og plads til to slags liggeunderlag forneden og foran. Se billederne. Den kan åbnes både foroven og forneden, så det er meget lettere at komme til alt det, som man harpakket i den. Den har ekstra polster i stropper og i ryggen, med mest forneden ved lænden. Mål udstrakt. * Længde fra bunden til snorindtræk foroven starter, uden at være åbnet i lommen forneden, og uden bundmål: 74 cm. * Længde fra snorindtræk i begge ender ved indvendige åbninger, så rygsækken faktisk kan åbnes indvendigt i begge ender , og altså uden top og uden bund og uden bundlomme: 75,5 cm. * Bredde bredeste sted, er det samme som indvendige mål stort set, halvdelen målt - så omfang dobbelt så bredt: 47 cm (94 cm). * Toplomme: 28 cm * 19 cm * 8 cm. * Sidelommer 2 stk. 21 cm * 16 cm * 6 cm. * Bund: 28 cm * 18 cm, der er en halvbue. * Bundlomme: 38 cm i en bue længde * 16 cm bredde og fuld bundstørrelse, da den er forneden som bund under åbningen forneden. Har to gange stropper forneden og foran forneden til liggeunderlag, telt, eller… Plus reflekser foran i båndet med stropper til at sætte forskellige ting fast i og et sort bånd til ting på låget. To snortræk foroven og et forneden i posen indvendigt. Pæn, ser ikke brugt ud. Jeg har flere billeder;)

Otterup·fre.·

Regnslag til rygsæk fra LittleLife

Regnslag til rygsæk fra LittleLife

87 kr.

Regnslag til rygsæk fra LittleLife - Rainy day cover Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Little Life Farve: Gråt Størrelse: LB: 90x37cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·26. jun.·Orderly Shop

Fremhævet
Lyserød Håndled og albue beskytter i Rygsæk, 5 dele fra Atlanta (str. XS, 25-50 kg.)

Lyserød Håndled og albue beskytter i Rygsæk, 5 dele fra Atlanta (str. XS, 25-50 kg.)

69 kr.

Lyserød Håndled og albue beskytter i Rygsæk, 5 dele fra Atlanta (str. 22 x 18 cm) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Atlanta Farve: Lyserød grå og sort Størrelse: (str. XS, 25-50 kg.) Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·26. jun.·Orderly Shop

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Sportsudstyr

Lup med søgeord i
Komplet dykkersæt

Komplet dykkersæt

6.500 kr.

Da jeg er kommet til den erkendelse at jeg ikke kommer ud at dykke i DK sætter jeg hermed et komplet dykker sæt til salg (minus flasker). Har ?kun? været brugt på 2 dykkerferier og derfor i super god stand. Det består af (se billeder): - 3mm heldragt + shorty (str. 54) - 5mm heldragt (str. 54) - Shorty varmtvandsdragt (str. XL) - BCD - Regulatorsæt - Dykkerur / computer - 2 sæt svømmefødder - Handsker og kniv - Sko - Blybælte - 2 store kraftige dykkerbags - 1 stor rygsæk - 1 dokumenttaske Mindste pris kr. 6.500,- bud modtages

Blokhus·24. jun.