Populært

Få beskedNår der er nye resultater i Faglitteratur

Lup med søgeord i
Gul Feber

Gul Feber

75 kr.

Michael Rasmussen & Klaus Wivel. Hardback, 324 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Michael Rasmussen har fortalt myndighederne om sit eget dopingmisbrug. Og om andre rytteres. Han er efterfølgende blevet kaldt stikker - af folk, som samtidig hævder, at de ønsker en ren sport. Holdningen synes at være, at man skal fortælle alt, men endelig ikke det hele. Argumentet er lige så korrupt som cykelsporten selv, men symptomatisk for en sportsgren, hvor rytterne bliver stigmatiseret, ligegyldigt hvad de gør. Holder de kæft, er de løgnere, der dækker over doping og ødelægger sporten. Går de til bekendelse, bliver de også kaldt løgnere og udstødt af cykelverdenen. Michael Rasmussen har besluttet sig for at gøre op med tavshedskulturen. Kun den egentlige fortælling kan bringe cykelsporten videre.Nu er han klar til at fortælle sin historie.

Valby·søn.·

Juleting i trylledej

Juleting i trylledej

45 kr.

Juleting i trylledej af Bente Breindahl & Lone Penstoft Juletid er hyggetid: "Der er nisser, julemænd og - koner, det er stearinlys og en duft af gran, der er fremstilling af julepynt Mel, vand og salt. Værsågod og tryl: mere skal der ikke til - og så her i bogen findes anvisninger på nemme nisser og svære julemænd, en hel julekrybbe og meget , meget mere. " Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes på købers regning og ansvar. Sælges som beset

Christiansfeld·søn.·

Håndbog i Ølbrygning

Håndbog i Ølbrygning

100 kr.

Simon Wrisberg. Indbundet, 157 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Håndbog i Ølbrygning er bogen til dig, der vil brygge øl selv eller bare vil have et bedre kendskab til bryggemetoder, råvarer og ølhistorie. Bogen er overskueligt opbygget, så den er let at slå op i under brygningen. Hver af de fire ingredienser: vand, malt, gær og humle behandles særskilt i hver sit kapitel. Bryggemetoder, gæring, lagring og tapning beskrives trin for trin, og beregningerne er underbygget med eksempler, så man ledes gennem bryggeprocessen uden overraskelser. Når man har fået lidt erfaring med at brygge, vil man efterhånden kunne designe sit eget øl. God fornøjelse!

Valby·søn.·

Side:
af 24