Mesterkokkens Idébog – Rich. Oest Larsen

Mesterkokkens Idébog – Rich. Oest Larsen

30 kr.

M. Normanns Forlag, Odense – 1962 – fast bind – 320 sider - fin stand INDHOLD: FROKOSTRETTER Salater ÆGGERETTER Omeletter Røræg Gratiner RIS- OG MAKARONIRETTER GRØNTSAGER SUPPER FISK Fiskefars KØD Farsretter Indmad Gryderetter Ovnretter FJERKRÆ OG VILDT Vildt SAUCE DESSERTER RESTE-MAD KONSERVES Udenlandske krydderier Danske krydderier JULEMAD julebagværk julefrokosten En af det gamle danske køkkens store læremestre og undervisere deler her rundhåndet ud af sine opskrifter, metoder, rutiner, fif og råd. Mange af retterne er illustrerede med fine fotos – en del i sort/hvid, men også mange i farve. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·21. jun.·

Kærlig Køkkenkarma - Vegetarmad & Mindfulness

Kærlig Køkkenkarma - Vegetarmad & Mindfulness

120 kr.

Catherine Daverne m/Pia Brixved. Indbundet, 286 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Kærlig køkkenkarma er en vegetarisk kogebog med sublime opskrifter på et væld af retter og 10 menuer, der til fulde opfylder alle dine smagssanser. Det er også en bog, der viser dig, hvordan madlavning og måltider kan bruges til at udvikle nærvær, fordybelse og bevidst opmærksomhed i hverdagen. Populært sagt træning i mindfulness. Madlavning kan med fordel bruges som et meditativt åndehul, hvor du slipper stress og nærer dig selv, kroppen, familie og venner uden at skulle tilføje endnu et punkt på listen over daglige gøremål eller livsstilsidealer. Bogen er krydret med kærlige tips, mindfulness-øvelser og køkkenritualer, der hjælper dig – fra indre uro til balance i krop og sind. Drivkraften bag bogen er Catherine Daverne, uddannet kok fra Kong Hans Kælder og med 30 års erfaring i spirituel praksis med pilgrimsrejser i Indien. Hun har både set, mærket og smagt, hvilke fordele der er ved at lave mad med nærvær og opmærksomhed – både før, under og efter måltidet. Kærlig køkkenkarma er både til den erfarne vegetar, til dig, der bare gerne vil inspireres, og til familien, der ønsker flere grønne retter på bordet. Alle retterne er gode i hverdagen, og menuforslagene er oplagte til de nærværende, hyggelige middagsselskaber, hvor du vil forkæle dem, du har kær, med en madoplevelse, der tilfredsstiller alle sanser. Inviter glæden og nærværet tilbage i køkkenet med bogens 4 essentielle krydderier: Kærlighed, medfølelse, glæde og sindsligevægt.

Valby·21. jun.·

Mad i det fri

Mad i det fri

145 kr.

Hardback. Opskrifter på sund og spændende bål- og lejrmad samt forslag til aktiviteter, der kan bygges op omkring maden, så den bliver en del af en aktivitet eller en fantasiramme. Emne: bålmad. Tekst Jacob Møller Nielsen ... et al. ; opskrifter Karen Dahlslund Leth, Kathrine Klinken ; redaktion Martin Steenstrup 123 sider, illustreret i farver. Fra 2004 på forlaget Det Danske Spejderkorps ISBN: 87-8707-779-5 Vægt: 522 gram Der er et stempel i bogen

Aabenraa·21. jun.

Få beskedNår der er nye resultater i Bøger

Lup med søgeord i
Brug "låget" når du griller - pletskud & cowboytri

Brug "låget" når du griller - pletskud & cowboytri

170 kr.

Titel: Brug "låget" når du griller - pletskud & cowboytricks Af Miriam Glæsel, Jan Glæsel. Hardback. 10 år efter forfatterne for første gang udgav en grillkogebog udsender de en ny, med helt nye opskrifter og gamle klassikkere der har fået en twist. Jan og Miriam Glæsel bruger stadigvæk låget, når de griller, og det er der kommet en række nye gennemprøvede og brugbare opskrifter ud af. Gamle klassikere får et twist og nye pletskud er kommet til. Der er ikke noget hokuspokus, det handler om kærlighed til grillen, maden og den ærlige, danske madkultur. ”Intet i livet er statisk, heldigvis. Man lytter og lærer og finder hele tiden nye muligheder og nye veje at gå. Du vil kunne nikke genkendende til vores opskrifter, og det kan du, fordi budskabet i denne bog går tilbage til det, vi startede med, nemlig at vise, hvordan man laver den mad, vi danskere spiser, på grillen.” Illustrator: Hans Ole Madsen; redaktør: Gitte Hou Olsen. I meget fin stand. 224 sider, illustreret i farver, 20×28 cm. 1. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof ISBN: 87-1142-282-3 Vægt: 1097 gram

Aabenraa·21. jun.

Mit kokkeri

Mit kokkeri

125 kr.

Hardback. Kogebog til børn og unge, der selv vil lave mad uden forældrehjælp. Med bl.a. gode råd om allergi og hygiejne, oversigt over de mærker man finder på madvarerne og hvad de betyder, samt billeder af redskaber og krydderurter. Forfattere: Catrine Rosenmeier; Amalie Dynnes Ørsted; Komiteen for Sundhedsoplysning; redaktør: Søren Ejlersen m. fl. 189 sider, illustreret i farver. Fra 2017 på forlaget Mit kokkeri.dk ISBN: 87-9321-367-0 Vægt: 672 gram #

Aabenraa·21. jun.

Middag med familie og venner, Gordon Ramsay

Middag med familie og venner, Gordon Ramsay

150 kr.

Gordon Ramsays mission med hans nye bog er at få os til at samle familie og venner om bordet igen. Opskrifterne i bogen spænder fra den klassiske søndagsmiddag til den lette sommerfrokost, og henter inspiration fra både det franske, italienske, spanske og asiatiske køkken. Som altid tager Gordon læseren kærligt ved hånden, fra valget af de bedste råvarer og til den perfekte middag står på bordet - uden stress i køkkenet. Indb, 2009, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted

Hinnerup·21. jun.·

Side:
af 2